AnyStream er en alt-i-ett videonedlaster utviklet av RedFox, som kan lagre videoer fra flere OTT-plattformer for din begrensningsfrie nedlastingsopplevelse. AnyStreams offisielle nettsted, programvare og forum ble imidlertid stengt uten varsel, siden tidlig i juni 2024. På grunn av ingen offisielle uttalelser fra RedFox er brukerne forvirret over hva som skjer og er fortsatt i mørket.

Det ser ut til at det vil ta lang tid for AnyStream å gjenopprette programvaretjenesten, så brukere som ønsker å bruke AnyStream må overføre til andre AnyStream-alternativer som tilbyr lignende funksjoner, som MovPilot, Tunepat VideoGo All-in-One og mer. I denne artikkelen vil vi vise deg de 5 beste AnyStream-alternativene. Fortsett å lese!

Alternativ 1. MovPilot

MovPilot alt-i-ett videonedlaster er programvare for videonedlasting og konvertering for flere plattformer, for å forenkle nedlastingene dine for videoene du elsker.

Med MovPilot kan du laste ned streaming videoer med raske og enkle handlinger opp til HD og 1080P god kvalitet fra 5 kjente strømmetjenester som Amazon Prime, Netflix, Disney+, Hulu og HBOMAX. Sammenlignet med RedFox AnyStream, som bare kan laste ned opptil 280 videoer per uke, har MovPilot ingen grense.

MovPilot passer for en vanlig bruker og en person som har utvidet interessene utover funksjonene til røret. Med tillegg av de viktigste funksjonene kan det hjelpe å laste ned flere videoer om gangen og konvertere videoer til forskjellige formater som MP4 og MKV. Metodene som brukes i MovPilot tillater rask og effektiv nedlasting på samme tid, da de er i stand til å gi høy kvalitet på video for din fornøyelse.

AnyStream Alternativ MovPilot

Slik laster du ned videoer med MovPilot All-in-One Video Downloader:

Trinn 1: Last ned og installer MovPilot All-in-One Video Downloader. Start MovPilot-programvaren på datamaskinen. Velg plattformen du vil laste ned videoer.

Start MovPilot All-in-One Video Downloader-programvare

Trinn 2: Skriv inn et nøkkelord for å søke etter videoen du vil laste ned. Eller kopier og lim inn URL-en til videoen. Velg deretter videoen fra søkeresultatene.

Søk etter video du vil laste ned

Trinn 3: Klikk på tannhjulikonet for å velge videoformat, videokvalitet og andre innstillinger du ønsker basert på dine preferanser. Og velg deretter mappen der du vil lagre de nedlastede videoene.

Velg Videoinnstillinger for videonedlastinger

Trinn 4: Når innstillingene er ferdige, klikker du på nedlastingsknappen ved siden av ønsket video. MovPilot vil begynne å laste ned videoer. Etter at nedlastingsprosessen er fullført, gå til "Historikk" for å få tilgang til de nedlastede streamingvideoene. Nå kan du se videoen offline og uten begrensninger!

Last ned streaming videoer med MovPilot

Fordeler:

  • Batch-nedlasting av videoer fra 5 strømmetjenester for ubegrenset offline avspilling.
  • Last ned videoer i høy kvalitet opptil 1080P.
  • Konverter videoer til forskjellige formater som MP4/MKV.
  • Ta vare på lydspor på forskjellige språk for videonedlastinger.
  • Brukervennlig grensesnitt som passer for brukere på alle nivåer.
  • 100% trygt og personvernbeskyttet, ingen virus garantert.
  • Kompatibel med både Windows og macOS.

 

Ulemper:

  • Begrenset funksjonalitet for gratisversjonen.

 

Anmeldelse: MovPilot: Beste nedlastere for alle OTT-tjenester

Alternativ 2. TunePat VideoGo Alt-i-ett

TunePat VideoGo Alt-i-ett er kjent som et effektivt RedFox AnyStream-alternativ som spiller en viktig rolle i videonedlastingsevnen til forskjellige strømmesider.

Det er ingen tvil om at TunePat kan brukes til å laste ned videoer opp til 1080P, live streams, betalte videoer og også fjern DRM fra videoer. Med dette programmet kan du laste ned favorittvideoene dine i batch- eller individuell modus fra 16 strømmesider inkludert Netflix, Prime Video, Disney+, Hulu, Max, Paramount+, Discovery+, Apple TV+, Peacock, etc.

Videre har TunePat ganske praktiske og effektive alternativer, noe som gjør det ganske praktisk å bruke. Grensesnittet er ganske enkelt å navigere. Funksjoner som å laste ned flere videoer samtidig maksimerer effektiviteten.

AnyStream Alternative TunePat

Fordeler:

  • Last ned videoer fra en rekke strømmetjenester, inkludert Netflix, Prime Video, Disney+.
  • Støtte HD og 1080P videooppløsninger.
  • Batchnedlastinger av flere filer eller spillelister.
  • Lagre filmer og TV-programmer i MP4- eller MKV-format.
  • Behold flerspråklige undertekster og lydspor (inkludert 5.1-lyd).
  • Enkel å navigere med en ren og intuitiv design.

 

Ulemper:

  • Kompatibilitetsproblemer med denne programvaren oppstår fortsatt.
  • Må betale for langtidsbruk.

 

Anmeldelse: TunePat VideoGo Alt-i-ett-anmeldelse: funksjoner, fordeler og alternativer

Alternativ 3. KeepStreams One

Et annet RedFox AnyStream-alternativ er KeepStreams One, som er en alt-i-ett-videonedlasting for både Windows- og macOS-datamaskiner. Den er spesielt designet for praktiske tjenester for streaming av videonedlasting.

Med KeepStreams One er det mulig for deg å permanent lagre en film eller et TV-program fra videoarkivene til over 3000 strømmetjenester, inkludert Netflix, Disney Plus, Prime Video, Spotify, Amazon Music, Apple Music og mer.

KeepStreams kan være ditt beste valg for nedlasting av streaming videoer og musikk med et tydelig grensesnitt. Dette verktøyet inneholder den nyeste GPU-akselerasjonsfunksjonen som lar deg laste ned videoer enkelt og veldig raskt. Du trenger ikke sitte og vente i timevis for å få det du ville se, det er bare noen få øyeblikk nå.

AnyStream Alternative KeepStreams

Fordeler:

  • Nedlastinger fra 3000+ strømmenettsteder som Netflix, Hulu og Amazon Prime Video.
  • Lagre den originale videokilden i bulk med pålitelige nedlastingshastigheter.
  • Last ned favorittfilmene og -seriene dine i høykvalitets MP4- eller MKV-formater.
  • Brukervennlig design for å forenkle videonedlastingsprosessen.
  • Batch-nedlasting av flere videoer samtidig.

 

Ulemper:

  • Kostnaden for denne programvaren er litt høy for brukerne.
  • Det kan påvirke systemets ytelse.

 

Anmeldelse: Keepstreams anmeldelse: funksjoner og priser 2024

Alternativ 4. FlixGrab

FlixGrab er en videonedlaster for å lagre videoer fra de mest viste videonettstedene på nettet. Du kan laste ned og se hvilken som helst film og program fra slike plattformer som Netflix, Amazon Prime, HULU, HBO, Disney Plus, YouTube, Facebook, Instagram og mange andre med bare én FlixGrab-app. Deretter kan du laste ned og se videoer fra hvor som helst. 

Det enkle utseendet og praktiske designet til FlixGrab sikrer at du kan laste ned alle serier, filmer, TV-serier og mer med noen få klikk, slik at du kan få det du vil, selv offline. Oftere enn ikke, brukere som ønsker å åpne en mediespiller og se filmer mens de ikke er koblet til internett, vil se favoritt-TV-seriene sine når som helst, nedlasting av videoer med FlixGrab kan være et perfekt valg.

AnyStream Alternativ FlixGrab

Fordeler:

  • Last ned videoer fra populære strømmetjenester som Netflix, Hulu og Amazon Prime Video.
  • Stopp, gjenoppta nedlastingsprosessen og mye mer.
  • Automatisk valg av optimal stemmekvalitet og språk.
  • Støtte ulike oppløsninger, inkludert HD og 4K.
  • Støtte nedlasting av Dolby Digital Surround Audio 5.1.
  • Enkel og intuitiv design for enkel navigering.

 

Ulemper:

  • Kun for Windows PC.
  • Kan ikke batch-laste ned flere videoer samtidig.

 

Anmeldelse: FlixGrab-anmeldelse: Er det den beste verdien for pengene?

Alternativ 5. StreamGaGa One

StreamGaGa One er i stand til å strømme videoer med maksimal HD 1080p-kvalitet og ubegrenset strømming fra 1500+ nettsteder for streaming, inkludert Netflix, Prime video, Disney +, Max, Hulu, Pornhub og mange andre strømmetjenester over hele verden. Du kan referere til det som et allsidig medieadministrasjonsverktøy som gir deg muligheten til å strømme.

Ved å automatisk fjerne annonser, har StreamGaGa som mål å gi jevn offline visning uten irriterende avbrudd. StreamGaGa endrer strømmingen din, slik at du kan nyte mediene dine uten internettgrenser.

AnyStream Alternativ StreamGaGa

Fordeler:

  • Last ned innhold fra store strømmetjenester som Netflix, Hulu og Amazon Prime Video.
  • Laster ned videoer i kompatibelt MP4/MKV-format, og tilbyr deg offline visning på hvilken som helst enhet.
  • Automatisk fjerning av annonser i nedlastingsprosessen.
  • Brukervennlig grensesnitt for å forenkle opptak og administrasjon av innhold.

 

Ulemper:

  • Gratisversjonen har restriksjoner på nedlastingstid eller funksjoner.

 

Anmeldelse: StreamGaGa Full anmeldelse: funksjoner, sikkerhet og alternativ

Sammenligningstabell for AnyStream-alternativer

Etter å ha lært 5 beste AnyStream-alternativene, lurer du kanskje på hvilken som er det beste valget for deg. Her er en sammenligningstabell for AnyStream og alternativene for deg:

AnyStream MovPilot TunePat KeepStreams FlixGrab StreamGaGa
Støttede strømmetjenester 14 OTT 5 store plattformer 16 strømmesider 3000+ populære strømmetjenester 10+ store plattformer over 1500 plattformer
Videokvalitet 1080P/4K 1080P 1080P 4K 1080P 1080P
Last ned Speed Høy Høy Medium Medium Medium Medium
Gratis prøveversjon Begrenset Begrenset Begrenset Begrenset Begrenset Begrenset
Pris Slå av Starter fra US$39.95 Starter fra US$89.90 Starter fra US$49.99 Starter fra US$44.99 Starter fra US$79.90

Konklusjon

AnyStream er en ganske genial programvare som har mange forskjellige alternativer for brukere. Men senere begynte brukere å klage over at plattformen for å bli stengt. For å velge blant AnyStream-alternativer, bør du ta hensyn til støttede strømmetjenester, videokvalitet, nedlastingshastighet og prøveperiode.

Nå trenger du ikke bekymre deg, siden mange varianter av programvare kan gjøre det mulig for deg, som f.eks MovPilot alt-i-ett videonedlaster og du kan laste ned streamingprogrammer og filmer for offline visning. Dessuten har den en gratis prøveversjon tilgjengelig. Hvorfor ikke laste ned og prøve det?

MovPilot alt-i-ett videonedlaster

Last ned videoer fra strømmetjenester som kan spilles av på hvilken som helst enhet uten begrensninger.

cat-allinone