Hulu er en populær videostrømningsplattform som tilbyr et stort utvalg av TV-serier, filmer og eksklusive originaler, slik at du kan se favorittseriene dine, ikke spille forskjellige sesonger og streame direkte TV på ett sted. Det fungerer også med Disney+ for å tilby en Disney Bundle Trio Basic som dekker innhold fra Hulu, Disney+ og ESPN+.

Hvis du har en stor interesse for å bruke Hulu, men ikke vet nok om det, vil denne artikkelen best dekke dine behov! Her vil vi vise deg tjenesten, innholdet, prisplanene og bruken av Hulu for å hjelpe deg med å mestre plattformen bedre. Nå er det bare å lese videre for mer informasjon, og gjør deg klar for din overstadig-se-reise på Hulu!

Hvilken tjeneste tilbyr Hulu?

Som en mainstream videostreaming-plattform tilbyr Hulu et stort utvalg innhold, som passer til et bredt spekter av smaker og interesser. Innholdet inkluderer populære TV-serier, storfilmer, dokumentarer, barneinnhold, nettverksprogrammer, originaler laget av seg selv, etc., og kommer i ulike sjangere som Action, Comedy, Crime, Horror, Sports, Science & Technology, og en mye mer.

Sjangere av Hulu-innhold

Bortsett fra on-demand-biblioteket, tilbyr Hulu også mange andre tjenester som kan forbedre seeropplevelsen din mye.

  • Direktesendt TV: Hulu + Live TV tilbyr tilgang til over 95 direktesendte TV-kanaler, inkludert underholdning, sport, nyheter og familievennlige kanaler.
  • Tillegg: Hulu tilbyr en rekke tilleggsprogrammer, inkludert underholdning, sport og ubegrensede skjermer, samt muligheten til å legge til premiumnettverk som Max, Paramount+ med SHOWTIME, Cinemax og STARZ for en ekstra månedlig avgift.
  • Video nedlasting: Hulu tilbyr også en nedlastingsfunksjon for brukere på Android, iOS og Amazon Fire TV for å lagre videoer på enhetene deres for offline visning.

Hulu er ikke bare tilgjengelig på en nettleser, men også tilgjengelig på flere enheter. Hvis du er en Hulu-abonnent, vil du kunne glede deg over Hulu-videoer på følgende enheter:

  • Amazon Fire-nettbrett og TV-er (Fire OS 5.0 og nyere)
  • Android-telefoner, nettbrett og TV
  • iOS-enheter
  • Apple TV (fjerde generasjon eller nyere)
  • Chromecast
  • Smart-TVer som LG og Samsung
  • Roku
  • Spillkonsoller som Xbox og PlayStation

Hva er Hulus prisplaner?

Hvis du er en ny Hulu-bruker som registrerer deg for en ny Hulu-konto, vil Hulu gi en 30-dagers gratis prøveperiode for at du skal oppleve strømmetjenestene først før du betaler for abonnementet. Den gratis prøveversjonen er kun tilgjengelig for on-demand Hulu-planene (både annonseplan og plan uten annonser). For å få 30-dagers gratis prøveversjon, trenger du bare å gå til den offisielle siden og logge på din nye Hulu-konto. På siden for å abonnere på en Hulu-plan finner du alternativet "start gratis prøveversjon".

Hvis du er fornøyd med tjenesten fra Hulu og ønsker å fortsette å nyte innholdet etter den gratis prøveversjonen, kan du abonnere på en av de fire Hulu-planene: Hulu, Hulu (ingen annonser), Hulu + Live TV, og Hulu for studenter. Prisene på disse planene er oppført i diagrammet nedenfor:

Hulu Hulu (ingen annonser) Hulu + Live TV Hulu for studenter
Pris $7.99/måned $17.99/måned $76.99/måned $1.99/måned
Ekstra info Første måned gratis / Første 3 dager gratis Kun for studenter

Hvordan registrerer jeg deg for Hulu for å streame?

Etter å ha vist funksjonene og prisplanene til Hulu, vil artikkelen nå lære deg hvordan du registrerer deg for Hulu for å streame favoritt-TV-serien eller filmen.

Trinn 1. Besøk Hulu-nettstedet i en nettleser på datamaskinen din. På velkomstsiden kan du velge en pakke eller Registrer deg for Hulu Only.

Registrer deg for Hulu

Trinn 2. Klikk på Velg for å velge en plan i henhold til dine behov.

Velg en Hulu-plan

Trinn 3. Fyll inn din personlige informasjon etter behov, og klikk på Fortsett.

Trinn 4. Tilpass betalingsdetaljene dine, og klikk deretter på Send.

Tilpass betalingsdetaljer for Hulu

Note:

Hvis du ikke trenger strømmetjenesten Hulu lenger, kan du det kansellere Hulu-abonnementet ditt når som helst. Etter at du har avsluttet Hulu-planen din, kan du fortsatt nyte Hulu-innholdet til faktureringssyklusen avsluttes. Men hvis du avbryter den gratis prøveversjonen, vil Hulu-innholdet være utilgjengelig umiddelbart.

Trinn 5. Velg premium-tillegget du vil hente innhold fra, og klikk deretter på Gjennomgå endringer.

Velg et Premium-tillegg for Hulu

Trinn 6. Klikk Neste for å fylle ut informasjonen for profilen din, og så er du klar til å bruke Hulu.

Nå kan du se alle Hulu-videoer du vil ved å bytte til forskjellige sider som Live, TV, Movies og andre. Når du finner ønsket TV-program eller film, klikker du bare på den for å streame videoen. Hvis du ikke finner den, bruk forstørrelsesglasset til å søke etter tittelen. Dessuten kan du last ned Hulu-serier og filmer ved å klikke på Last ned-knappen på videosiden. Men merk at nedlastingsfunksjonen kun er tilgjengelig for Android-, iOS- og Amazon Fire-enheter.

Last ned videoer på Hulu

Vanlige spørsmål: Jobber Hulu utenfor USA?

For tiden fungerer Hulu bare for regionene i USA. Hvis du er utenfor USA og vil nyte Hulu-videostrømming, kan du bruke en VPN for å hjelpe. Problemet er imidlertid at Hulu har brukt avansert teknologi for å begrense VPN-er fra å få tilgang til videoressurser i appen. Derfor kan det være et godt valg for deg å spille Hulu utenfor USA ved å bruke et tredjepartsverktøy, MovPilot Hulu Video Downloader.

MovPilot Hulu Video Nedlaster har en innebygd Hulu-nettleser inni, slik at du kan søke direkte etter hvilken som helst Hulu-video konvertere den til MP4 filer i HD-kvalitet med original lyd/teksting lagret. På denne måten, uansett hvor du bor, kan du nyte ubegrenset offline visning av Hulu-videoer selv med Hulu (Annonse)-planen. Programvaren kan også laste ned Hulu-videoer i grupper, noe som hjelper deg med å spare mye tid.

MovPilot Hulu Video Nedlaster

Konklusjon

Denne artikkelen har gitt en fullstendig introduksjon til Hulu for å hjelpe deg å vite mer om strømmeplattformen, inkludert hva den tilbyr, hvor mye den koster og hvordan det fungerer å tilby strømmetjenester. Nå er det på tide å starte din fantastiske nettreise med Hulu! Eller du kan også omgå den regionale begrensningen og laste ned Hulu-videoer med MovPilot Hulu Video Nedlaster for å nyte dem offline permanent. Det er opp til deg å velge!

MovPilot Hulu Video Nedlaster

Last ned Hulu-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-hulu