Amazon har gitt ut en offisiell Prime Video-app for Mac på App Store for å la deg streame dine favoritt Amazon Prime-titler. Men når du er ute på reise, eller på et sted der Internett-tilkoblingen er dårlig, kan du laste ned Amazon Prime-filmer på MacBook Air/Pro for å se offline? Svaret er JA, og det er veldig enkelt å oppnå.

Denne artikkelen skal lære deg hvordan du laster ned Amazon Prime-videoer til Mac-datamaskiner og bruker en tredjepartsnedlaster for å fjerne Amazon Prime-nedlastingsgrenser for ubegrenset offline visning. Fortsett å lese og kom i gang!

Last ned Prime Video til Mac


1. Last ned Amazon Prime Movies til Mac med Prime Video-appen

Når du har abonnert på Prime Video-medlemskapet, kan du laste ned og se Amazon Prime-videoer uten nett på MacBook/iMac. Hvis du ikke har abonnert, kan du også kjøpe eller leie visse filmer du liker, og deretter laste dem ned direkte til din Mac.

💡 Note:

Det finnes imidlertid nedlastingsgrenser på Amazon Prime. Du kan ikke åpne videoer lastet ned fra Prime på noen annen plattform enn Prime Video, og de kan bare lagres på enheten din i 30 dager. For å omgå grensene, vær så snill les del 2.

La oss nå se hvordan du laster ned Amazon Prime-filmer med appen på Mac.

  1. Skaff deg Prime Video-appen i App Store og logg på kontoen din.
  2. Søk etter en film eller serie, og klikk på det tilsvarende resultatet for å gå inn på detaljsiden.
  3. Klikk på "Last ned" ikonet under videoinformasjonen.
  4. Klikk på "Nedlastinger"-ikonet på venstre side for å sjekke og se Amazon Prime-videoene offline.

Last ned Amazon Prime Video-appen på Mac

Etter nedlasting kan du sjekke hvor lastes ned Amazon Prime-video til din Mac i henhold til situasjonene nedenfor.

  • For kjøpte Prime-filmer, kan du finne dem under "Video > Amazon Prime Video" som standard.
  • For streaming av Amazon Prime-videoer, de er bare cache-filer som ikke kan leses av andre spillere. For å navigere i dem, prøv "containere > prime video > data > library > com.apple.UserManagedAssets".


2. Last ned Amazon Prime-videoer til MacBook med Downloader

Som nevnt før, vil de offisielle Prime Video-nedlastingene utløpe etter visse dager. For å beholde Amazon Prime-nedlastinger for alltid, trenger du en profesjonell nedlaster.

Her anbefaler vi MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster. Denne hendige programvaren fungerer perfekt på Mac-datamaskiner som kjører macOS 10.11 og nyere med både Intel-brikker og Apple Silicon-brikker. Det hjelper deg enkelt å få tilgang til hele Prime Video-biblioteket, last ned videoer fra Amazon, og konverter Prime-videoer til MP4 eller MKV-format. Nedlastingene vil være lagres permanent på Mac-stasjonen, og du kan se dem med QuickTime Player uten problemer.

👍 Explore more amazing features of MovPilot:

  • Last ned Amazon Prime-filmer til MP4/MKV som du vil.
  • Beholde FHD oppløsning og Dolby Surround lyd.
  • Batch-modus for å lagre flere Prime-episoder sammen.
  • Fjern kryptering i Amazon Prime-videoer for fleksibel avspilling.
  • Ultrarask nedlastingshastighet for å hente Amazon Prime-innhold.

Følg nå trinnene nedenfor for å laste ned Amazon Prime-videoer til Mac og se offline med en gang!

Trinn 1. Logg inn på Amazon Prime Video-kontoen din

Installer og start MovPilot Amazon Prime Video Downloader på MacBook eller iMac. Velg Amazon-nettstedet du bruker og logg inn på Amazon-kontoen din.

Logg inn på Amazon

Trinn 2. Søk etter Amazon Prime-filmer eller TV-serier

Skriv inn navnet på filmen eller TV-serien du vil ha, i søkefeltet. Eller du kan kopiere og lime inn videoens URL fra Prime Video i søkefeltet. Resultatet vises om et sekund.

Søk etter Amazon Prime Movie

Trinn 3. Last ned Amazon Prime-videoer til MacBook/iMac

For en enkelt Prime-film klikker du bare på nedlastingsknappen.

For en Prime-serie med flere episoder, merk av for episodene du ønsker, og klikk deretter på last ned for å lagre alle.

Velg Amazon Prime-episoder

Etter nedlasting med MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster, sjekk nedlastingene dine i "Historikk"-fanen, og skaff dem for offline visning med QuickTime Player.

Fullført nedlasting av Amazon Prime-videoer


Vanlige spørsmål om nedlasting av Amazon Prime-videoer til Mac

Kan jeg laste ned Amazon Prime-videoer til Mac med nettbaserte verktøy?

Ja. Det er noen online omformere som f.eks Keepvid, som kan analysere koblingen og konvertere Amazon Prime-video til MP4-filer. Og så kan du laste ned de konverterte Amazon Prime-videoene til din MacBook/iMac.

keepvid

Hva annet bør jeg vite om Prime Video-nedlasting på Mac?

Når du laster ned videoer på Prime Video for Mac, er det viktig å velge riktig nedlastingskvalitet. Prime Video tilbyr tre nivåer: «Best», «Bedre» og «Bra» basert på forskjellige oppløsninger. For høy videokvalitet, velg "Best". Hvis lagringsplass er en bekymring, gå med "Bra". For en balanse mellom de to, velg "Bedre".

Prime Video har også en "Auto Downloads"-funksjon som automatisk kan laste ned episoder mens du ser på en serie. Som standard laster den ned tre episoder, men du kan justere dette til alt fra én til fem episoder og sette den til å slette episoder automatisk. Denne funksjonen er nyttig hvis du overstadig ser på en serie og vil ha de neste episodene klare.


Siste ord

Nå har du lært hvordan du laster ned Amazon Prime-videoer til MacBook/iMac. Når du møter de offisielle nedlastingsbegrensningene for Amazon Prime, MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster kommer som førstehjelp. Det hjelper deg å laste ned Prime-filmer som vanlige MP4-filer som kan lagres på Mac-stasjonen for alltid. Klikk på nedlastingsknappen for å få MovPilot og si farvel til utløpet av nedlastinger!

MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster

Last ned Amazon Prime-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-amazon