Har du noen gang møtt denne situasjonen? Du batch-laster ned videoer fra Disney Plus for offline visning, men du treffer en grense og den slutter å laste ned videoer for deg. Eller kanskje, etter å ha lastet ned flere filmer, forsvinner de etter en stund. Disse problemene skyldes visse Disney Plus-nedlastingsgrenser.

I denne artikkelen vil vi forklare disse vanlige grensene og gi en enkel løsning for å laste ned Disney Plus-filmer uten begrensninger og beholde dem permanent for offline avspilling når som helst og hvor som helst. La oss dykke inn!

Disney Pluss nedlastingsgrenser og omkjøringsmetoder

1. Ulike abonnementsgrense

Først og fremst oppstår den mest avgjørende begrensningen fra ulike abonnementspakker. Avhengig av det spesifikke Disney Plus-abonnementet du har betalt for, er ikke funksjonen for å laste ned Disney-filmer tilgjengelig til enhver tid. Tabellen nedenfor gir en klar oversikt over tilgjengeligheten deres.

*Prisene kan endres når som helst, se offisiell nettside for den nyeste informasjonen.

Abonnementsplaner Frakoblet funksjon Pris
Disney Plus Basic $7.99 / måned
Disney Plus Premium $13.99 / måned
Disney Bundle Duo Basic $9.99 / måned
Disney Bundle Duo Premium $19.99 / måned
Disney Bundle Trio Basic Kun på ESPN+ $14.99 / måned
Disney Bundle Trio Premium $24.99 / måned
Eldre Disney-pakke $18.99 / måned

👀 Tips:

Grunnleggende planer er generelt annonsestøttet. Bortsett fra å oppgradere til Premium-planer for å laste ned reklamefrie filmer, kan du også bruke en Disney Plus annonseblokkering for å forbedre din online seeropplevelse.

Nedlastinger er ikke tilgjengelige på Disney Basic-planer


2. Begrensning for ulike enheter

Mesteparten av tiden lar Disney Plus ubegrensede programmer og filmer på appen lastes ned for offline visning. Du kan imidlertid bare laste ned innhold på maksimalt 10 mobil- eller nettbrett. Når det gjelder antall filmer du kan lagre, avhenger det av enhetens tilgjengelige lagringsplass, eller eventuelle eksplisitte regler fastsatt av opphavsrettsinnehaverne til serien du har tenkt å laste ned.

I tillegg er ikke Disney Pluss nedlastingsfunksjon tilgjengelig på alle enheter. Følgende er vanlig støttede enhetsmodeller.

  • iPhone og iPad
  • Android-telefoner og -nettbrett som kjører Android OS 5.0 (Lollipop) eller høyere
  • Amazon Fire-nettbrett som er utstyrt med Fire OS 5.0 og nyere

💡 Note:

Disney Plus tilbyr ikke funksjonen "Offline Watching" på skrivebordsappen.


3. Gyldig tidsbegrensning for videoer uten nett

Det er ingen spesifikke regler for hvor mange ganger du kan laste ned en tittel eller hvor lenge du kan beholde den. Noen ganger, gyldighetsperioden for Disney Plus-filmer kan være 48 timer etter starten av avspillingen, varierende basert på tittel og region. Hvis du ikke er ferdig med å se innen denne tidsrammen, må du laste den ned på nytt.

Men i de fleste tilfeller, hvis enheten din forblir offline og ikke logger på Disney Plus-kontoen din på mer enn 30 dager, vil det nedlastede innholdet automatisk bli slettet. Dessuten vil det nedlastede innholdet også utløpe hvis abonnementet ditt utløper eller blir kansellert.

Disney Plus-nedlastinger utløpt


4. Tilgjengelig tittelbegrensning

I henhold til Disney Pluss offisielle retningslinjer kan du laste ned opptil 25 titler totalt på tvers av alle enheter. Hvis du har nådd denne grensen på Disney Plus, må du slette eldre nedlastinger, eller endre nedlastingsplassering som f.eks. flytte Disney+ til SD-kort for å frigjøre plass til nye. Alternativt kan du vurdere å oppgradere til et høyere nivå abonnement som tilbyr flere nedlastingsspor.


5. Begrensning for tilgjengelig videoinnhold

Mens Disney+ tilbyr et bredt utvalg av filmer og TV-serier tilgjengelig for offline visning, noen videoer kan ikke lastes ned på grunn av innholdsleverandørens lisensavtaler og opphavsrettsvilkår. Derfor kan du sjekke om favorittvideoene dine har et nedlastingsikon ved siden av seg på Disney+. Hvis de gjør det, er de tilgjengelige for nedlasting på Disney+.

📌 Tips:

Hvis du reiser til utlandet, kan noe nedlastet innhold bli utilgjengelig på grunn av regionale retningslinjer for opphavsrett. For å unngå dette bryet, kan du bruke tredjeparts videonedlasteren introdusert nedenfor til se Disney+-innhold i utlandet.

Disney+ ikke tilgjengelig i din region


6. Utgangsvideoformatgrense

Disney Plus Official legger til DRM-beskyttelse til alt strømmeinnholdet, noe som betyr at videoene du laster ned er i kryptert format. Med andre ord, dine nedlastede Disney Plus-videoer kan bare sees på Disney Plus-plattformen/-appen, og kan ikke eksporteres, overføres eller deles med andre.


Løsning: Hvordan omgå Disney Pluss nedlastingsgrenser

Selv om Disney Plus tilbyr bekvemmeligheten av nedlastinger og offline-visning i appen, har det visse begrensninger. Hvis du leter etter en løsning som omgår disse begrensningene og hjelper deg å laste ned innhold effektivt, prøv MovPilot Disney Plus Video Nedlaster.

Det er et profesjonelt verktøy som hjelper deg uten problemer laste ned dine favoritt Disney Plus-videoer til MP4 i høy kvalitet og permanent bevare dem. Med det brukervennlige grensesnittet, lynraske nedlastingshastigheter og støtte for flere videoformater kan du laste ned videoer på hvilken som helst enhet, lagre dem for enkel tilgang når som helst og dele dem med venner.

👍 Key Features of MovPilot Disney Plus Video Downloader:

  • Nedlastinger av høy kvalitet: Den fungerer på både Mac og Windows, og støtter HD 720P-nedlastinger i MP4- eller MKV-format med bevart Dolby Atmos 5.1-surroundlyd.
  • Bevaring av metadata: Sørg for bevaring av viktige videometadata, inkludert originaltitler, videokodek, lydkanal, dimensjoner og varighet for offline visning på ulike enheter.
  • Språkalternativer for lyd og undertekster: Tilpass språkpreferanser for lydspor og undertekster (myke undertekster, harde undertekster og eksterne undertekster).
  • Rask 5X nedlastingshastighet: Bruk den innebygde nettleseren for Disney Plus for å finne og laste ned filmer med opptil 5 ganger raskere batchnedlastingshastigheter for uavbrutt serienedlasting.

Ta Mac-systemet som et eksempel, her er enkle trinn for å laste ned Disney Plus-videoer.

Trinn 1. Etter å ha lastet ned MovPilot Disney Plus Video Downloader, installer den på datamaskinen din. Logg deretter på Disney Plus-kontoen din i popup-vinduet for å få tilgang til videoene dine.

Logg inn på Disney Plus på programmet

Trinn 2. Trykk på utstyr ikonet i øvre høyre hjørne, og et vindu vil dukke opp der du kan forhåndsinnstille utdatainnstillingene. Nå kan du velge videoformater fra MP4 eller MKV, videokodek, lyd-/undertekstspråk, undertekstformater og flere alternativer.

Tilpass utdatainnstillinger

Trinn 3. Skriv inn tittelen på Disney Plus-filmen eller kopier URL-en til søkefeltet for å søke etter den. Klikk deretter på Last ned-ikonet for å rippe filmer fra Disney Plus til utvalgte formater. Når du er ferdig, kan du se Disney Plus-filmer offline på datamaskiner, eller overføre nedlastinger til en hvilken som helst enhet.

Søk etter Disney Plus Movies

Vanlige spørsmål om Disney Pluss nedlastingsgrense

Kan jeg laste ned Disney Plus-videoer på PC eller bærbar PC?

Disney Plus støtter ikke videonedlastingsfunksjoner på Windows 10/11 eller MacBook/iMac. Du kan bare laste ned filmer fra Disney+ for å se offline på mobile enheter som iPhone og Android.

Hvorfor lar Disney Plus meg ikke laste ned filmer?

Generelt sett kan alle Disney+-videoer lastes ned, bortsett fra noen videoer som ikke kan lastes ned på grunn av opphavsrettsbeskyttelse. Hvis du er det har problemer med å laste ned Disney-programmer, er den mest sannsynlige årsaken utilstrekkelig lagringsplass på enheten. Sørg for at enheten din har nok ledig plass til å romme de nedlastede videoene.

Hvor mange ganger kan jeg laste ned de samme Disney+-filmene?

Det er ingen grense for hvor mange ganger du kan laste ned den samme Disney Plus-filmen. Så lenge du har et aktivt abonnement og tilgjengelig lagringsplass på enheten din, kan du laste ned filmen flere ganger for offline visning.


Konklusjon

IFor å komme rundt Disney Pluss nedlastingsgrenser angående medlemskapsplaner, enheter, utløpsdatoer og tilgjengelighet av innhold, gir vi deg en enkel løsning, MovPilot Disney Plus Video Nedlaster. Med den kan du laste ned utmerkede Disney Plus-filmer på hvilken som helst enhet og beholde dem permanent i mainstream-format for fleksibel visning og deling. Gi det en sjanse!

MovPilot Disney Plus Video Nedlaster

Last ned Disney Plus-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-disney