CleverGet All-In-One er en kraftig videonedlaster som støtter innhold fra over 1000 nettsteder, og tilbyr oppløsninger på opptil 4K. Det har imidlertid sine ulemper, som hyppige programvarekrasj, begrensede gratis prøveversjoner og manglende evne til å laste ned det siste DRM-beskyttede innholdet. I tillegg kan den bare brukes på én PC per kjøp, hvis pris nylig har økt fra USD 219 til USD 229.

Gitt disse begrensningene, søker mange brukere alternativer for en bedre opplevelse. Denne artikkelen introduserer de 5 beste CleverGet-alternativene for PC/Mac, og gir viktig informasjon og en sammenligning av deres styrker og svakheter for å hjelpe deg med å finne det beste verktøyet for dine behov.

Best Option: MovPilot All-in-One Video Downloader 🔥

Hvis du leter etter et pålitelig CleverGet-alternativ, MovPilot alt-i-ett videonedlaster er et toppvalg. Dette allsidige verktøyet har en integrert nettleser som støtter plattformer som Amazon Prime, Netflix, Disney+, Hulu og HBO. Enten du har et betalt abonnement eller ikke, lar MovPilot deg laste ned alt innhold for offline visning uten utløp.

Med MovPilot kan du søke etter videoer direkte i appen, lagre dem i MP4- eller MKV-formater med oppløsninger på opptil 1080p, og H265-koding for bedre kvalitet. Selv om innlogging er nødvendig, blir din personlige informasjon aldri registrert, noe som gjør det til et problemfritt alternativ for nedlasting av streaming videoer på hvilken som helst plattform.

Her er de forenklede trinnene for å laste ned strømmevideoer med MovPilot All-in-One Video Downloader:

Trinn 1. Last ned og installer MovPilot All-in-One Video Downloader, start programmet, og velg deretter OTT-tjenesten du vil laste ned videoer fra.

Åpne MovPilot All-in-One Video Downloader

Trinn 2. Bruk den innebygde nettleseren for å få tilgang til den valgte strømmeplattformen, logg på kontoen din og søk etter videoen du vil ha, og begynn å spille den.

Søk etter streaming video for å laste ned

Trinn 3. Klikk på "Last ned"-knappen i MovPilot for å starte nedlastingsprosessen. Velg ønsket kvalitet og format, og videoen lagres på datamaskinen din.

Laste ned videoer via MovPilot Alt-i-ett

Fordeler:

  • Ubegrensede nedlastinger av streaming/OTT-videoer
  • MP4 og MKV utdataformater uten tap av kvalitet
  • Raske nedlastingshastigheter – over 5 ganger raskere med maskinvareakselerasjon
  • Støtter Dolby Atmos 5.1-lyd for lydkvalitet på kinonivå
  • Last ned flerspråklige lydspor og undertekster
  • Helt trygt og pålitelig, uten annonser

Ulemper:

  • Gratis prøveversjon tilgjengelig, men alle funksjoner krever en betalt opplåsing

 

👉 For mer info: MovPilot: Beste nedlastere for alle OTT-tjenester [Full gjennomgang]

Alternativ 2. StreamFab Video Downloader

Et annet sterkt anbefalt alternativ til CleverGet er StreamFab Video Nedlaster. Dette robuste verktøyet lar deg laste ned videoer fra over 40 OTT-plattformer og mer enn 1000 nettsteder, og sikrer et stort utvalg av innhold for hånden. En av de fremtredende funksjonene er muligheten til å automatisk konvertere nedlastede videoer til annonsefrie versjoner, selv om de er DRM-beskyttet.

Men mens StreamFab er rik på funksjoner, er brukeropplevelsen relativt mangelfull. Brukergrensesnittet er noe rotete, noe som gjør det vanskelig å finne og bruke mange funksjoner. I tillegg, siden det støtter mange nettsteder, men ikke oppdateres regelmessig, fungerer det ofte feil, noe som resulterer i nedlastingsfeil.

StreamFab Video Nedlaster

Fordeler:

  • Støtter et bredt spekter av nettsteder med utmerket utskriftskvalitet, opptil HD 1080P
  • Tilbyr valgfrie videokodeker som H.264 og H.265
  • Gjør det mulig å laste ned Dolby- og HDR-effekter for Netflix-videoer
  • Gjør det mulig å lagre undertekster som SRT-filer eller integrere dem i videoen

Ulemper:

  • Ingen skylagringsalternativ; nedlastinger må lagres på lokale enheter
  • Kundestøttens responstid er 48 timer, noe som er tregere enn noen konkurrenter

 

📌 Relatert: StreamFab fungerer ikke: Feilsøking og beste alternativ

Alternativ 3. TunePat VideoGo Alt-i-ett

TunePat VideoGo Alt-i-ett er et allsidig verktøy som utmerker seg ved massenedlasting fra populære strømmeplattformer som Netflix, Prime Video, Disney+, Hulu, Max og mer. Med TunePat kan du lagre favorittinnholdet av høy kvalitet, opptil 1080p, for å sikre en skarp seeropplevelse. Programvaren støtter mye brukte formater som MP4 og MKV, og den har plass til flere språk, slik at brukere fra forskjellig kulturell bakgrunn kan nyte sine foretrukne filmer og show.

TunePat har imidlertid noen mangler, spesielt med Netflix-nedlastinger, som ofte støter på problemer, og kundestøtten har blitt rapportert som mangelfull.

TunePat VideoGo Alt-i-ett

Fordeler:

  • Støtter store strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime, HBO, Disney+, Hulu og mer
  • Nedlastinger i 720p- og 1080p-kvalitet, med MP4- og MKV-formater
  • Fjerner DRM-restriksjoner, og tillater nedlasting av beskyttet innhold
  • Gratis prøveversjon tilgjengelig, med 5 minutter av hvilken som helst video som kan lastes ned uten kostnad

Ulemper:

  • Sporadiske feil og feil forstyrrer brukeropplevelsen
  • Mindre responsiv kundestøtte
  • Høyere kostnad sammenlignet med andre videonedlastere

Alternativ 4. RedFox AnyStream

RedFox AnyStream er en godt laget nedlaster designet for videonedlastinger fra 12 store OTT-plattformer, inkludert Amazon Prime, Netflix, Disney+ og YouTube. AnyStream lar deg lagre videoer i MP4-format, og sikrer kompatibilitet med ulike enheter, enten du bruker Windows, Mac eller Linux. I tillegg kan du lagre undertekster i enten TTML- eller SRT-format, noe som gir fleksibilitet avhengig av dine behov.

AnyStreams støtte for OTT-tjenester er imidlertid begrenset, og gratisversjonen begrenser antall nedlastinger. Batchnedlastinger er kun tilgjengelig med AnyStream Plus-planen. I tillegg har programvaren nylig blitt ikke-operativ uten noen klar tidslinje for retur.

RedFox AnyStream

Fordeler:

  • Støtter 12 store OTT-plattformer, inkludert Amazon Prime, Netflix, Disney+ og YouTube (men nede siden juni 2024)
  • Lagrer videoer i MP4-format på tvers av Windows, Mac og Linux
  • Tilbyr undertekster i TTML- eller SRT-format
  • Dolby Digital 5.1-lyd for en oppslukende opplevelse
  • Tillater forhåndsvalg av lyd- og undertekstspråk

Ulemper:

  • Begrenset OTT-servicestøtte
  • Ingen mobilapp er tilgjengelig
  • Gratisversjonen begrenser nedlastinger
  • Batchnedlasting krever AnyStream Plus-planen

 

👉 Se etter mer: 5 beste AnyStream-alternativer [2024 vurdert]

Alternativ 5. Audials Movie

Audials film er et bemerkelsesverdig verktøy for høykvalitetsopptak av filmer, TV-serier, dokumentarer og videopodcaster, inkludert DRM-beskyttet innhold fra plattformer som Disney Plus, Netflix og Amazon Prime. Den utmerker seg i lyd- og videokvalitet, med høye opptakshastigheter, og tilbyr avanserte funksjoner som købasert og tidskontrollert opptak, nøyaktig tagging og videoredigering. I tillegg kan den konvertere videoer fra forskjellige nettsteder til forskjellige formater for å møte brukernes behov.

Det er imidlertid viktig å merke seg at Audials Movie ikke er tilgjengelig på MacBooks, og den tar opp i stedet for å laste ned innhold. I løpet av prøveperioden er mange funksjoner begrenset, noe som kan begrense opplevelsen.

Audials film

Fordeler:

  • Tillater opptak og redigering av filmer, TV-serier og nettserier fra flere kilder
  • Inkluderer verktøy som en brenner, tag-editor og mediespiller
  • Brukervennlig grensesnitt som er enkelt å navigere
  • Har et annonsehoppingsalternativ for støttede tjenester

Ulemper:

  • Ikke tilgjengelig på Mac, uten fremtidig støtte planlagt
  • Tillater kun opptak av de første 10 minuttene av en 500 MB video
  • Innspilt videokvalitet kan være dårlig, uten mulighet til å velge utgangsoppløsning
  • Kan ikke bytte oppgaver eller legge til nye opptak mens en økt pågår

Endelig dom

Avslutningsvis har hvert av de 5 alternativene til CleverGet sine styrker og svakheter. Her er en sammenligningstabell for dem:

Trekk MovPilot alt-i-ett StreamFab Video Nedlaster TunePat VideoGo Alt-i-ett RedFox AnyStream Audials film
Last ned formater MP4, MKV MP4, MKV MP4, MKV MP4 Flere formater støttes
Videokvalitet Opptil 1080p, støtter H265-koding Opp til 1080p Opp til 1080p Opp til 1080p Opp til 1080p
Lydkvalitet Dolby Atmos 5.1, opprettholder original kvalitet Støtter 5.1 lyd Stereo lyd Dolby Digital 5.1 Lyd av høy kvalitet
Stabilitet Meget stabil, nesten ingen problemer Noen ganger mislykkes på grunn av plattformoppdateringer Problemer med Netflix-nedlastinger Ikke i drift siden juni 2024 Høy stabilitet, støtter ulike formater
Brukervennlighet Enkel og intuitiv, innebygd nettleser for videosøk Rotete grensesnitt, vanskelig å navigere Brukervennlig, men sporadiske oppdateringsproblemer Enkelt grensesnitt, begrensede funksjoner Kraftig, men har en brattere læringskurve
Sikkerhet 100% trygt, ingen annonser eller skadelig programvare Generelt trygt, men inkluderer noen annonser God sikkerhet Sterk sikkerhet, for øyeblikket utilgjengelig Pålitelig, støtter DRM-beskyttet innhold
Kundestøtte Rask respons, flerspråklig støtte Mindre responsiv støtte Treg kundestøtte Gjennomsnittlig støttekvalitet, for øyeblikket utilgjengelig Omfattende støtte, høy problemløsningseffektivitet

Alt i alt, mens hvert verktøy tilbyr unike skjønnheter, MovPilot alt-i-ett videonedlaster skiller seg ut for sin omfattende støtte og brukervennlighet, noe som gjør det til et toppvalg hvis du leter etter en pålitelig måte å laste ned streamingvideoer fra streamingplattformer, i stedet for å bruke CleverGet.

MovPilot alt-i-ett videonedlaster

Last ned videoer fra strømmetjenester som kan spilles av på hvilken som helst enhet uten begrensninger.

cat-allinone