Du er sikkert kjent med Amazon Prime-abonnementer. Dette omfattende medlemskapet tilbyr Amazon-eksklusive tjenester, inkludert rask, gratis levering, musikk, spill og lesing, sammen med tilgang til Amazon Prime Video, en OTT-strømmetjeneste med et stort bibliotek av filmer, TV-serier og Amazon Originals.

I dette blogginnlegget vil vi fokusere på Amazon Prime Video, og utforske hvordan Amazon Prime fungerer, og hjelper deg med å bestemme om Amazon Prime Video er verdt det. Vi vil også dekke prisdetaljer, og gi et nyttig tips for å finne en alternativ til Amazon Prime Video-abonnementer!

Del 1. Hvordan fungerer Amazon Prime Video?

Nedenfor er oversikter over hvordan Amazon Prime-video fungerer. Du vil lære de eksakte tjenestene som er inkludert i Prime Video og trinn-for-trinn-guiden for å nyte det rikelige innholdet.

Hvilke tjenester inkluderer Prime Video

Prime Video tilbyr flere måter å se filmer og TV-serier på, inkludert fire hovedtjenester: "Inkludert med Prime", leie eller kjøp av film og TV, kanalabonnement og Pay-per-view. Husk at abonnementet ditt kun dekker innhold merket "Inkludert med Prime". Du må fortsatt kjøpe eller leie Amazon Prime videoer, inkludert de nylig utgitte filmene eller populære titler separat.

Det er også viktig å merke seg at Amazon Prime Video ikke er tilgjengelig over hele verden. Du kan enkelt få tilgang til biblioteket i USA, Storbritannia, Tyskland, Østerrike og Japan, men tilgangen i andre regioner er mer begrenset.

For å bruke Prime Video trenger du en kompatibel enhet. I følge Amazon kan du se Amazon Prime-innhold på TV (Smarte og ikke-smarte TV-er), Amazon-enheter (som Fire TV og Echo), Blu-Ray-spillere, spillkonsoller, mobile enheter (Android og iOS), datamaskiner (Windows og macOS) og strømmeenheter som Chromecast, Roku, og Apple TV.

Amazon Prime Movie Purchase Service

Hvordan nyte Amazon Prime-innhold

Her kommer vi til veiledningen. Det er to vesentlige deler. Registrer deg først med Amazon-kontoen din. Strøm deretter innholdet på enheten din. Vi viser deg detaljene trinn for trinn.

Trinn 1. Besøk Amazon Prime Video-nettstedet eller appen og logg på med Amazon-kontoen din.

Trinn 2. Gå til "Prime Membership" fra rullegardinmenyen under profilen din, velg planen din og fullfør betalingsdetaljene for å registrere deg.

Amazon Prime Video-hjemmeside

Trinn 3. Nå kan du søke etter tittelen du vil streame. Du kan justere oppløsningen til opptil Ultra HD (4K) slik at den passer best til enheten din og skjermen undertekster på Prime Video for bedre visning.

Dessuten kan du se Prime Video offline på Prime Video-appen for iOS, Android, macOS eller Windows 10 eller en kompatibel enhet som et Fire-nettbrett.

Se Prime Video offline

Del 2. Hva er Amazon Prime-prisplaner?

Amazon Prime Video tilbyr et bredt utvalg av funksjoner og innhold. For å få tilgang til dette strømmebiblioteket må du imidlertid først betale for Amazon Prime Video-abonnementer før du kan nyte innholdet.

Tips for å spare Amazon Prime-abonnementsavgifter

  • Få gratis prøveversjoner: Hvis du er student eller en ung voksen i alderen 18–24, sendes en 6-måneders gratis prøveperiode. Selv om du ikke kan oppfylle kravene, kan du likevel få en gratis prøveversjon av Amazon Prime Video i opptil 30 dager.
  • Kjøp pakker: Du kan kjøp Prime HBO Max Bundle eller andre pakker tilgjengelig til en rabattert pris. Dette vil garantert spare en stor sum penger for videoentusiaster på tvers av plattformer.

Her viser vi alle prisplanene til Amazon Prime Video slik at du kan velge den du foretrekker å abonnere på.

Abonnementsplaner Fordeler og begrensninger Prissetting
Amazon Prime Alle fordelene med Prime Shipping, Prime Instant Video og mer. $14.99/måned
$139/år
Amazon Prime-video Kun tilgang til Prime Video-innhold $8.99/måned
Amazon Prime Student-medlemskap
  • De samme fordelene som Amazon Prime
  • Eksklusivt for en student eller en ung voksen i alderen 18-24
$7.49/måned
$69/år
Prime Shipping Only-plan (kun invitasjoner)
  • De samme gode frakt- og shoppingfordelene som Amazon Prime
  • Ikke inkludere noen digitale fordeler som Prime Video
  • Kun tilgjengelig i en begrenset periode kun for kvalifiserte kunder
$14.99/måned

Del 3. Er Amazon Prime Video verdt det?

Er Amazon Prime Video verdt det? Generelt avhenger svaret av dine behov, siden det har både styrker og svakheter.

På den positive siden, Prime Video tilbyr et stort bibliotek med innhold av høy kvalitet– fra prisvinnende originaler til storfilmer og eksklusive dokumentarer. Det støtter 4K Ultra HD og HDR for en oppslukende seeropplevelse, og du kan laste ned titler for offline visning på et bredt spekter av enheter. Dermed overgår Prime Video forventningene til dine daglige strømmebehov.

Prime Video har imidlertid ulemper. Sammenlignet Amazon med Netflix, Disney+ eller andre konkurrenter, dens grensesnittet er mindre brukervennlig, og abonnementsalternativene er mer rigide. I tillegg, mens abonnementet inkluderer mye innhold, krever mange titler ekstra avgifter for leie eller kjøp, og til og med kjøpte videoer har strenge nedlastingsgrenser. Hvis du ønsker å bygge et personlig filmbibliotek, er kanskje ikke Prime Video det beste valget.

Tip: Alternative to Amazon Prime Subscription 🔥

Så, hva annet kan du gjøre for å nyte innhold fra Prime Video mens du holder deg unna ulempene nevnt ovenfor? Du trenger et robust verktøy som kan hjelpe deg å omgå Amazons nedlastingsgrenser for permanent eierskap.

MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster er et verktøy du kan stole på. Uavhengig av typen Amazon Prime-medlemskap kan du kvitte deg med alle grensene, og Last ned Amazon Prime Movies til MP4 eller MKV DRM-frie formater med opptil 1080P kvalitet. Du kan overføre dem til en hvilken som helst enhet for offline visning, selv et sted hvor internettforbindelsen er utilgjengelig. Viktigst av alt, til og med levetidsplanen kommer bare til $89.95, som er lavere enn et vanlig årlig abonnement på Prime Video.

Nedenfor kan du finne hvor enkelt det ville være å laste ned innhold fra Prime Video med MovPilot Amazon Prime Video Downloader.

  1. Kjør MovPilot på enheten din (Windows/macOS) og logg på den innebygde webspilleren med Amazon Prime-kontoen din.
  2. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre på skjermen, gå til "Innstillinger", og velg utdataparametere, inkludert videoformat, språk for lyd og undertekster, utdatamappe og mer.
  3. Søk etter filmen/TV-programmet du vil laste ned.
  4. Velg de spesifikke sesongene eller episodene, klikk på "Last ned"-knappen, og MovPilot vil lagre de tilføyde videoene.

Last ned Amazon Prime-filmer uten begrensninger

Konklusjon

Nå som du har utforsket Amazon Prime Videos tjenestetyper, veiledninger og prisdetaljer, er du sannsynligvis godt informert om hvorvidt det er verdt investeringen din. Hvis du fortsatt er usikker, bør du vurdere det enestående alternativet vi anbefaler: MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster. Vi oppfordrer deg sterkt til å prøve det med den gratis prøveversjonen. Du kan teste hvordan det tjener Prime Video-nedlastingen uten risiko! Denne praktiske opplevelsen hjelper deg garantert å ta en mer informert beslutning.

MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster

Last ned Amazon Prime-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-amazon