Kan du se Hulu offline?

Ja! Du kan se Hulu offline hvis du abonnerer på Hulu (ingen annonser) eller Hulu (ingen annonser) + direktesendt TV plan. Selv om nedlastingsfunksjonen er tilgjengelig på iPhone- og Android-enheter, tilbys den ikke for Windows eller Mac. Derfor vil dette innlegget veilede deg videre hvordan du ser Hulu offline på hvilken som helst enhet, selv uten det offisielle nedlastingsalternativet. Fortsett å lese for å få det til!

Se Hulu offline på alle enheter

Slik ser du Hulu offline på iPhone/Android med Hulu-appen

Som nevnt ovenfor, når du har abonnert på den riktige planen, kan du se Hulu-serier og filmer offline på Android-telefonen/nettbrettet eller iPhone/iPad. Men husk det Hulu har noen grenser på offline innhold, som vil utløpe etter en viss periode, og ikke kan lagres lokalt, men kan bare sees i Hulu-appen.

Her er trinnene for å se Hulu offline på telefonen din.

TRINN 1. Start Hulu-appen på mobilenheten din, og finn en nedlastbar Hulu-video.

TRINN 2. Når du går inn i episodelisten til Hulu-showet, kan du finne nedlastingsikonet for å laste ned hele sesongen, eller ved siden av hver episode som du kan laste ned separat.

TRINN 3. Trykk på nedlastingsikonet og Hulu vil begynne å laste ned Hulu-showet for deg.

TRINN 4. Når den er fullført, vil nedlastingsikonet bli hvitt med en hake inni. Da kan du se Hulu offline på mobilenheten din.

Last ned video på Hulu

Hvordan se Hulu-videoer frakoblet på Windows/Mac

Siden det ikke er noen offisiell måte å se Hulu-videoer offline på Windows/Mac, kan det hende du trenger et profesjonelt tredjepartsverktøy for å hjelpe deg med å lagre Hulu-serier og filmer offline, uten den offisielle nedlastingsfunksjonen.

Her anbefaler vi på det varmeste MovPilot Hulu Video Nedlaster. Dette utmerkede programmet kan ta en hvilken som helst Hulu-video (inkludert showene som ikke er i delen "Nedlastbar") med en hvilken som helst Hulu-abonnementsplan (selv de annonsestøttede planene). Enda bedre, det hjelper å lagre alt Hulu-innhold til MP4 eller MKV-annonsefrie og vanlige videofiler til datamaskinens lokale stasjon. Med den kan du fleksibelt se Hulu offline på din Windows PC/Mac.

Nøkkelfunksjoner til MovPilot Hulu Video Downloader:

  • - Hold Hulu-filmer og -programmer til HD MP4/MKV lokale filer.
  • 5X ultrarask hastighet for å lagre Hulu-videoer på datamaskinen din.
  • Bevar de originale flerspråklige undertekstene og lydsporene.
  • Hold enhver Hulu-video permanent lagret på harddisken din.
  • Blokker Hulu-annonser og fjern DRM-beskyttelse på Hulu-videoer.

Følg instruksjonene nedenfor, og du kan enkelt se Hulu-videoer offline på Mac, Windows eller dine mobile enheter.

TRINN 1. Logg på din Hulu-konto

Start MovPilot Hulu Video Downloader. Velg Hulu-nettstedet i henhold til din region og logg på Hulu-kontoen din for å få tilgang til Hulu-videobiblioteket.

Logg inn på Hulu

TRINN 2. Tilpass lyd- og undertekstinnstillinger

Trykk på innstillingsikonet i øvre høyre hjørne. Du kan stille inn videoformat, videokodek, lyd- og undertekstspråk, underteksttype, nedlastingshastighet osv. Hvis du ikke har spesielle behov, er det bare å hoppe over dette trinnet og bruke standardinnstillingene.

Innstillinger for MovPilot Hulu Video Downloader

TRINN 3. Søk etter ditt ønskede Hulu-show

Skriv inn navnet på Hulu-showet eller lim inn Hulu URL i søkefeltet og klikk på forstørrelsesglassikonet. Resultatet vil vises under søkefeltet.

Søk etter Hulu Movie

TRINN 4. Lagre videoer for å se Hulu-show frakoblet

Trykk på nedlastingsknappen for å få ønsket Hulu-video offline. Du kan sjekke nedlastingsprosessen i høyre kolonne i grensesnittet.

Laster ned Hulu-video

Når du er ferdig, finner du videoene i historikkfanen. Du kan klikke på mappeikonet for å finne dem på datamaskinstasjonen, og deretter kan du se dem offline på datamaskinen. Hvis du ønsker det se dem offline på din Firestick, bare flytt MP4-filene til din Firestick via en USB-stasjon.

Fullført nedlasting av Hulu-episoden

Konklusjon

Ovenfor er de praktiske metodene for å se Hulu offline på Mac/Windows/iPhone/Android. Du kan velge en av dem i henhold til dine behov. MovPilot Hulu Video Nedlaster må være det beste valget fordi det kan hjelpe deg med å bli kvitt begrensningene satt av Hulu-tjenestemenn. Og den kan blokkere Hulu-annonser og beholde alt Hulu-innhold permanent på datamaskinstasjonen. Bare klikk på nedlastingsknappen for å prøve det nå!

MovPilot Hulu Video Nedlaster

Last ned Hulu-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-hulu