"Hvordan kan jeg dele Amazon Prime-video med andre? Min mor vil gjerne bruke Amazon Prime-kontoen min, men jeg vil ikke at hun skal gå gjennom profilen min. Er det noe jeg kan gjøre?"

Vil du dele Amazon Amazon Prime Video med familien uten ekstra abonnementer? Eller kanskje du vil se noe med venner, men nøler med å gi ut passordet ditt? Her er de gode nyhetene: det er brukbare måter å dele Prime-videoer på uten å dele passord eller ha et ekstra abonnement. Denne artikkelen vil utforske tre mulige måter å dele Amazon Prime-videofordeler med familien din. La oss fortsette å lese og finne den perfekte løsningen for deg.

Del Amazon Prime Video med familien

Kan du dele Amazon Prime Video?

Ja. Amazon tilbyr en Amazon Household-funksjon, som lar Prime-brukere legge til medlemmer og dele Amazon Prime-videoer uten å dele passord eller ekstra abonnementer. Du kan også en tredjeparts Amazon-videokonvertering til Last ned Amazon Prime-videoer til datamaskinen din. Dette sikrer ubegrenset deling, og du trenger ikke bekymre deg for at videoen ikke kan ses på grunn av abonnementets utløp.

I tillegg er Amazon Prime Videos Watch Party-funksjon en fin måte å dele Amazon Prime Video med en annen adresse, slik at alle kan se den samme videoen synkronisert mens de chatter med hverandre på nettet.

Måte 1. Del Amazon Prime-video gjennom Amazon Household

Hvis du har abonnert på Amazon Prime, kan Amazon Household være den beste løsningen for å dele Amazon Prime-videoer uten å dele passord.

Amazon Household lar deg dele Prime-fordelene og familiebiblioteket med opptil seks medlemmer, inkludert 2 voksne, opptil 4 tenåringer og opptil 4 barn. Ved å dele kan du nyte en rekke fordeler som gratis to-dagers frakt, Prime Video-streaming, e-bøker, spill, ubegrenset bildelagring og mer.

Vær imidlertid oppmerksom på at når du legger til en annen voksen, må du godta å dele lommeboken din, som inkluderer kreditt- og debetkortinformasjon. Når de er delt, kan de overføre kreditt- eller debetkortet ditt til lommeboken og foreta kjøp. Derfor er det viktig å bare legge til pålitelige voksne til Amazon-husholdningen din.

Trinn 1. Gå til Amazon Household (https://www.amazon.com/myh/households).

Trinn 2. Velge "Legg til voksen" under "Opprett din husstand nå".

Trinn 3. Skriv inn deres "Navn" og "E-post". Dette krever at de har en Amazon-konto på forhånd, enten det er et prøvemedlemskap eller et Prime-medlemskap.

Del Amazon Prime Video via Amazon Household

Trinn 4. Så, treff "Fortsette" å gå videre, og så "Enig og fortsett" for å bekrefte at du godtar å dele lommebøker med en annen voksen.

Trinn 5. Klikk "Send invitasjon" å sende en e-postinvitasjon, som varer i 14 dager for å bli akseptert.

For å legge til en tenåring i alderen 13 til 17 til Amazon-husholdningen din, må du oppgi grunnleggende informasjon om barnet ditt, for eksempel navn, fødselsmåned og -år, e-post eller telefonnummer, og deretter sende dem en invitasjon. Når de godtar det, kan de opprette sine egne påloggingsdetaljer.

Selv om deling av fordeler med tenåringer ikke er så omfattende som med voksne, kan du fortsatt dele gratis Prime Video, Amazon Music og Twitch Prime med dem. Du kan også angi visningsgrenser for det delte innholdet. I tillegg krever bestillinger plassert med Prime Shipping av tenåringer godkjenning fra voksne før de er ferdigstilt.

Del Amazon Prime Video med tenåringer via Amazon Household

Måte 2. Del Amazon Prime-filmer og -programmer som MP4-filer

Mens Amazon Household tilbyr en praktisk måte for deg å dele Amazon Prime Video med familien din, kan ikke alle videoer deles, for eksempel leievideoer eller betalt Prime Video-innhold. Heldigvis kan du også bruke MovPilot Amazon Prime Video Downloader til å laste ned videoene du vil dele og deretter dele Amazon Prime-videoer som MP4-filer.

MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster er en kraftig stasjonær programvare som kan omgå restriksjoner, og lar deg konvertere Amazon-filmer til MP4 uten problemer. Dessuten kan dette verktøyet også bevare originalen høyoppløselig kvalitet, som sikrer at du nyter Amazon-filmer og TV-serier med imponerende detaljer. Med den kan du enkelt dele kjøpte eller leide filmer fra Amazon med andre.

Enda bedre, MovPilot har en brukervennlig grensesnitt, noe som gjør det enkelt å laste ned Amazon Prime-videoer med bare noen få klikk. La oss nå fordype oss i hvordan du kommer i gang med dette kraftige verktøyet.

Trinn 1. Kjør MovPilot Amazon Prime Video Downloader på din Windows- eller Mac-datamaskin. Logg deretter på med Amazon-kontoen din for å få tilgang til de kjøpte filmene eller programmene dine fra Amazon.

Logg inn på Amazon-kontoen

Trinn 2. Tilpass utdatainnstillingene ved å klikke på tannhjulikonet. Velge MP4 som utdataformat. Dessuten kan du også justere andre utdataalternativer som "Lydspråk", "Tekstingsspråk" og "Teksting lagres som" basert på dine behov.

Velg MP4 som utdataformat

Trinn 3. Gå tilbake til hovedgrensesnittet og skriv inn Prime-videotittelen i søkeboksen. Eller du kan lime inn videolinken direkte i den for å få nedlastningsknappen. Når du klikker på nedlastingsknappen, kan du velge episoden du vil laste ned. Så, treff "Last ned".

Last ned Amazon Prime-videoer

Trinn 4. Når nedlastingsprosessen er fullført, kan du gå til "Historie" delen for å finne alle nedlastinger. Deretter kan du enkelt dele Amazon Prime-videoer med familien via USB eller e-post.

Del Amazon Prime Video med familien

Måte 3. Skjerm Del Amazon Prime Video via Watch Party

Når du planlegger en ekstern filmkveld med venner som bor på forskjellige steder, kan det være en utfordring å finne en måte å se det samme innholdet på samtidig. Mange tredjepartsprogramvare for skjermdeling kan ikke hjelpe med dette på grunn av restriksjoner pålagt av Amazon for å hindre brukere ripping av Amazon Prime-videoer. Heldigvis tilbyr Amazon en offisiell funksjon kalt "Watch Party" som lar deg dele skjermen direkte. Det er imidlertid viktig å merke seg at denne funksjonen krever at både du og vennene dine har et Amazon Prime Video-abonnement.

Trinn 1. Åpne Amazon Prime-filmen eller TV-serien du vil se med venner på nettet.

Trinn 2. Klikk på "Se fest" knappen for å sende en invitasjon.

Opprett Watch Party Chat Room

Trinn 3. Skriv inn et chatnavn, og klikk deretter "Opprett Watch Party" for å fortsette prosessen.

Trinn 4. Klikk "Kopier lenke" for å dele chatteromkoblingen generert av Amazon med vennene dine.

Del Amazon Prime Video via Watch Party

Trinn 5. Etter det kan du enkelt dele Amazon Prime Video og chatte med vennene dine på nettet mens du ser på. Merk at bare verten kan spille av, sette på pause eller avslutte strømmingen.

Del vanlige spørsmål om Amazon Prime Video

Kan du dele Amazon Prime Video med en annen adresse?

Ja. For å dele Amazon Prime Video med en annen adresse, kan du legge til andre personer i Amazon-husholdningen din, men begge må være i samme land eller region.

I tillegg, hvis du vil dele Amazon Prime Video via skjermdeling, kan du enkelt dra nytte av Watch Party levert av Amazon. På denne måten kan du dele Amazon Prime Video med familien din i sanntid på nettet, selv om du ikke bor på samme sted.

Kan du dele Amazon Prime Video med en annen husholdning?

Nei. Hver Amazon-konto kan bare tilhøre én Amazon-husholdning om gangen. Hvis du ønsker å dele Amazon Prime Video med en annen husstand, har du to alternativer - enten bli med i deres eksisterende husholdning eller invitere dem til å bli med din. Husk at en husholdning kan ha maksimalt to voksne.

Det er viktig å merke seg at å forlate en Amazon-husholdning betyr å miste tilgangen til delt innhold eller fordeler. I tillegg vil du ikke kunne bli med i noen andre Amazon-husholdninger på 180 dager.

Hvordan dele Amazon Prime Video uten å dele passord?

  1. Gå til videodirect.amazon.com. (videodirect.amazon.co.jp for amazon.co.jp-kontoer).
  2. Klikk på navnet ditt og deretter Din konto > Brukere og roller > Legg til bruker.
  3. Skriv inn brukerkoden som andre mottar når de besøker https://account.videocentral.amazon.com/user-code eller https://account.videocentral.amazon.co.jp/user i Brukerkode eske.
  4. Skriv inn personens e-postadresse i E-postadresse boksen, som må være den samme som e-postadressen de brukte for å få brukerkoden.
  5. Velg tillatelsesnivået du vil gi.
  6. Klikk på Legg til bruker. Klikk for å legge til flere personer Legg til en ekstra bruker å gå videre.
  7. Når den inviterte personen er akseptert, kan du dele Amazon Prime Video uten å dele et passord.

Kan jeg dele mine Amazon Prime-videokjøp?

Dessverre er det ikke mulig å dele kjøpte eller leid Amazon Prime-videoer med andre utenfor kontoen din. Selv om du kan bruke Amazon Household til å dele fordelene ved et Amazon Prime-medlemskap med andre husstandsmedlemmer, inkludert gratis Prime-videoer, kan leide eller kjøpte videoer bare spilles av med din egen legitimasjon.

Men hvis du fortsatt ønsker å dele leide filmer med andre, kan du bruke MovPilot Amazon Prime Video Downloader til å Last ned leide Amazon Prime-filmer og deretter dele dem med andre som MP4-filer.

Konklusjon

Denne artikkelen utforsker tre måter å dele Amazon Prime Video med familien, inkludert bruk av Amazon Household, MovPilot Amazon Prime Downloader og Watch Party. Imidlertid krever både Amazon Household og Watch Party et aktivt Amazon Prime-abonnement.

På den annen side, hvis du vil se dine favoritt Amazon-filmer eller TV-serier offline uten et aktivt Prime-abonnement, kan du bruke MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster. Dette verktøyet lar deg laste ned og konvertere Amazon Prime-videoer til MP4- eller MKV-format med høy kvalitet. Med MovPilot Amazon Prime Video Downloader kan du enkelt dele Amazon Prime Video med familien din uten å bekymre deg for abonnementsutløp eller nettverkstilkoblingsbegrensninger. Last den gjerne ned og prøv.

MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster

Last ned Amazon Prime-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-amazon