Når du finner ut at ikke alle Netflix-videoer kan lastes ned for offline visning, er det å søke etter en nyttig Netflix-videonedlaster en hjelp til å løse dette irriterende problemet.

Ikke bekymre deg, etter å ha søkt grundig etter relevante produkter som kan løse problemene ovenfor, Pazu Netflix Video Nedlaster er den fremtredende og enestående som enkelt og perfekt fjerner bekymringene dine. Den har som mål å hjelpe deg med å laste ned og se filmer og serier på Netflix offline uten problemer.


Pazu Netflix Video Downloader: Et øyeblikk

Pazu Netflix Video Downloader er et spesialdesignet verktøy som hjelper til med å fjerne krypteringsteknologien til Netflix, slik at du raskt kan laste ned Netflix-filmer og TV-serier i MP4-format. Dette betyr at de nedlastede videoene kan spilles av på en hvilken som helst annen enhet, for eksempel hvilken som helst Mac- eller Windows-datamaskin, en iPhone eller iPad, en Android-telefon eller -nettbrett, eller et TV-apparat som ikke engang har Netflix-appen installert.

Dessuten er alle videoene som er lagret lokalt av Pazu Netflix Video Downloader av høyoppløsningskvalitet (HD), opp til og inkludert 1080p. Slik sett er det ikke nødvendig for deg å fikle om du kan bli fullstendig oppslukt av TV-programmer.

Det er verdt å nevne at denne programvaren også gir funksjonen til å vedlikeholde undertekster og lydbeskrivelser på flere språk. Du kan ikke bry deg om å endre språkinnstillingene når du er klar til å se dem.


Hvorfor trenger du Pazu Netflix Video Downloader

La oss gå tilbake til et vesentlig problem. Hvorfor trenger du Pazu Netflix Video Downloader? Tross alt er det allerede et offisielt Netflix-alternativ for å laste ned videoene. Egentlig er det fordi her er noen urovekkende ulemper som du ikke kan ignorere.

  • Bare videoer under kategorien "Tilgjengelig for nedlasting" kan lastes ned.
  • Nedlastede videoer kan bare sees på Netflix-appen, og du har ikke lov til å overføre dem til noen annen ekstern enhet.
  • Antall nedlastinger av én enhet kan ikke overstige en slik formel, det vil si 100*N enhet. Og hvor mange enheter du kan koble til er avhengig av abonnementet ditt.
  • Nedlastede videoer vil vanligvis utløpe etter 48 timer, eller maksimalt om 7 dager. Når de er utdaterte, må du slette og laste dem ned på nytt. Merk at hvis noen videoer ikke er i samarbeid med Netflix lenger, kan de heller ikke ses.
  • Det er nedlastingsgrenser for enkelte videoer, noe som betyr at når du laster dem ned på nytt et par ganger, kan ikke videoen lastes ned på nytt samme år.

Når du kjenner begrensningene ovenfor for Netflix, la oss undersøke hva Pazu Netflix Video Downloader kan gi oss.

  • Videoer lastet ned av Pazu Netflix Video Downloader kan lagres på enheten din permanent. Ingen bekymringer om utløpsproblemer.
  • Du kan laste ned et hvilket som helst antall videoer på datamaskinen din, akkurat som du vil.
  • Ingen restriksjoner på nedlasting av videoer. Alle videoer på Netflix kan lagres på enheten din.
  • Du er tilgjengelig for å velge ønsket lydspor, format eller undertekst avhengig av dine behov.
  • Du trenger ikke å laste ned den offisielle Netflix-appen hvis du vil laste ned videoene.
  • Ulike lisenser som en gratis prøveversjon, månedlig brukerlisens, årlig brukerlisens og levetidsplan er sortert ut for deg å velge mellom.

Hva er de beste funksjonene til Pazu Netflix Video Downloader

Som et utmerket verktøy for å laste ned Netflix-videoer, er det noen uthevede funksjoner som er av stor attraksjon. Ta en titt nå!

Se nedlastede filmer eller TV-programmer frakoblet permanent

Pazu Netflix Video Downloader lar deg laste ned Netflix-videoer fritt, uten å være begrenset av den offisielle Netflix-appen lenger. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg for når videoene utløper, eller hva du skal gjøre hvis de ønskede videoene ikke er i listen "Tilgjengelig for nedlasting".

Med denne dedikerte appen kan du enkelt lagre videofiler i MP4/MKV-format til datamaskinen for alltid. Når du vil se dem, er det bare å spille dem på datamaskinen.

Last ned Netflix til MP4/MKV

Støtt Netflix-videoer på alle enheter

Netflix støtter ikke Mac-brukere for å laste ned videoer fordi offline-funksjonen kun er tilgjengelig for iOS, Android og Windows.

Pazu Netflix Video Downloader kan perfekt løse dette problemet for deg, siden du kan transformere videoformatet til et mer utbredt format som MP4 eller MKV. Som et resultat er det enkelt å lagre og se dem på en hvilken som helst annen enhet, noe som er veldig praktisk.


Oppretthold flerspråklig lyd og undertekster

Pazu Netflix Video Downloader gir deg et valg om du vil beholde den originale lyden eller laste den ned på ditt morsmål. Sammenlignet med Netflix, som har 5-7 språk avhengig av posisjonen din og bruker bare to hovedspråk for å se innholdet, har Pazu Netflix Video Downloader flere språk, og du kan deretter velge hvilket som helst språk som passer for deg selv.

Velg Flerspråklig lyd og undertekster

Tilfredsstillende bruk av erfaring

Et stort lysende punkt med Pazu Netflix Video Downloader er dets konsise og brukervennlige grensesnitt, som gjør det superenkelt å navigere, selv en person uten teknologisk kunnskap kan håndtere det. Du har rett til å finne de ønskede videoene etter tittel, lengde, episodenummer og andre parametere.

Dessuten, med den innebygde nettleseren trenger du ikke anstrenge deg for å laste ned et tredjepartsverktøy for å lagre innholdet fra strømmetjenester.

Det vennlige grensesnittet til Pazu Netflix Video Downloader

Høy utskriftskvalitet

Hvis du har lyst til å se de nedlastede videoene på en stor skjerm for å få den mest fantastiske seeropplevelsen, er høyoppløsningskvaliteten (HD) det du er ivrig etter. Ved hjelp av Pazu Netflix Video Downloader ville det ikke være noe problem lenger, fordi den lar deg lagre videoene i opptil 1080p. Andre innstillinger kan også tilpasses hvis du har ytterligere krav som bitrate, sample rate og videoformat.


Ubegrensede nedlastinger av Netflix-videoer

I motsetning til Netflix, som strengt sett begrenser antallet nedlastinger, støtter Pazu Netflix Video Downloader ubegrensede nedlastinger av favoritt-TV-programmene og -filmene dine. Dessuten lar den deg også laste ned flere videoer samtidig, for å spare arbeid.

Hvordan laste ned videoer fra Netflix med Pazu Netflix Video Downloader

Takket være de spesialdesignede funksjonene til Pazu Netflix Video Downloader, kan prosessen med å laste ned Netflix-videoer være ekstremt enkel og kan til og med fullføres i løpet av noen få trinn. Her er de spesifikke prosedyrene.

  1. Logg på Pazu Netflix Video Downloader fra den offisielle nettsiden. Start den deretter og logg på Netflix-kontoen din.
  2. Søk etter nøkkelordene til showene eller kopier og lim inn URL-en til dem i inndataboksen. Klikk deretter på forstørrelsesglassikonet for å starte søkeprosessen.
  3. Velg dine foretrukne innstillinger. Gå til "innstillinger"-ikonet øverst til høyre. Velg utdatainnstillingene i henhold til dine behov, for eksempel videoformater, videokodek, lydspråk og undertekstspråk. Velg Output Setting på Pazu
  4. Hint om laste ned ikonet for å begynne å laste ned filmene med et enkelt klikk på Pazu Netflix Video Downloader. Hvis du vil finne de vellykket nedlastede videoene, gå til Historie fanen for å finne dem.

Pazu Netflix Video Downloader: Prisplan

Pazu Netflix Video Downloader gir deg en gratis prøveversjon for å teste ut om det er verktøyet du leter etter. Men denne gratis prøveversjonen kan bare vare en måned, hvor du kan evaluere funksjonene fullstendig. Hvis du er fornøyd med denne programvaren, er det tre forskjellige abonnementsplaner, og prisen varierer for dem.

  • 1-måneders plan: $16.96. Du vil få en lisens for én PC eller Mac, en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, gratis oppdateringer og teknisk støtte.
  • Årsplan: $59.96. Den inkluderer alle tilgjengelige alternativer for den forrige planen.
  • Livstidsplan: $129.90. Etter å ha foretatt en engangsbetaling, vil du få 1 lisens for to PC-er, og andre alternativer inkludert i de to andre planene.

Fordeler og ulemper med Pazu Netflix Video Downloader

Enhver programvare kan ha både positive og negative sider, og Pazu Netflix Video Downloader er ikke ekskludert.

Fordeler:

  • Brukervennlig grensesnitt
  • Høy utskriftskvalitet som kan nå 1080p
  • Behold lyd og undertekster på forskjellige språk
  • Støtt batchnedlasting i prosessen
  • Tilgjengelig for Windows og Mac

Ulemper:

  • Ingen 4K-støtte
  • Relativt høy pris sammenlignet med andre produkter

Beste alternativ til Pazu Netflix Video Downloader: MovPilot Netflix Video Downloader

Siden prisen på Pazu Netflix Video Downloader er litt høy for vanlige folk å ha råd til, er det noen alternativer som passer for oss? Heldigvis, etter å ha søkt og fulgt, MovPilot Netflix Video Nedlaster er her for å gi deg den beste servicen til en god pris!

MovPilot Netflix Video Downloader er en profesjonell streaming-videonedlaster som hjelper deg med å laste ned ubegrensede videoer fra Netflix, Hulu, Amazon Prime, og så videre. Ved å fjerne restriksjonene for filmavspilling, er det som mål å laste ned Netflix-videoer til MP4, et mer kompatibelt format, slik at de kan spilles av på andre enheter. Den raske nedlastingshastigheten, høye utskriftskvaliteten og den enkle betjeningen gjør det til et helt ideelt valg for deg.

log-in-movpilot-netflix-video-nedlaster

Hovedfunksjonene til MovPilot Netflix Video Downloader

  • Bli kvitt krypteringsteknologibeskyttelse: Hjelp til å fjerne kryptert beskyttelse ved å laste ned Netflix-videoer til lokale filer.
  • Utgangskvalitet av høy kvalitet: Både Full HD 1080P-oppløsning og Dolby Atmos 5.1 Surround Sound kan garantere en tilfredsstillende utgang.
  • Behold original lyd og undertekster på flere språk: du står fritt til å velge hvilket språk du vil ha undertekstene og lyden på.
  • Effektiv nedlastingsprosess: Bruk avansert teknologi for å oppnå en rask prosess.
  • Spesiell ettersalgsstøtte: Lever kundeservice 24×7 for umiddelbar teknisk støtte.

Vanlige spørsmål om Pazu Netflix Video Downloader

Er Pazu Netflix Video Downloader trygt?

Svaret er definitivt ja! Som et helt lovlig verktøy bryter ikke Pazu Netflix Video Downloader noen eksisterende lover. Så du kan stole 100 prosent på denne appen, uten å bekymre deg for risikoen når du bruker den.


Kan jeg laste ned en Netflix-video med undertekster ved å bruke Pazu?

Ja, det kan du. Pazu Netflix Video Downloader er en profesjonell "assistent" som lar deg laste ned videoer med undertekster som fritt kan velges som du vil.


Konklusjon

I det store og hele, hvis du nå leter etter et passende verktøy som hjelper deg å laste ned Netflix-filmer eller TV-serier med letthet, har Pazu Netflix Video Downloader de mest fremtredende fordelene for sine brukervennlige design, kraftige funksjoner, tilfredsstillende utskriftskvalitet, og så på. Dessuten er det også trygt og legitimt å bruke, noe som gjør at du føler deg tryggere.

Imidlertid kan den høye prisen og funksjonen ved å ikke støtte 4K frustrere noen av dere. På denne måten MovPilot Netflix Video Nedlaster kan være det beste alternativet for deg, for ikke å nevne det gir til og med en virkelig pålitelig ettersalgsservice. Du kan velge en av programvarene i henhold til dine behov.