Når det er flere og flere videoplattformer som tilbyr filmer og TV-serier av høy kvalitet som publikum kan glede seg over hjemme, kommer du sannsynligvis i et dilemma om hvilken du skal velge. I dag vil denne anmeldelsen fokusere på Netflix og Amazon Prime Video-plattformene, og introdusere dem både rundt alle likheter og også forskjeller for å hjelpe deg med å velge den beste for deg selv. Nå, la oss ta en titt!

Netflix VS Amazon Prime Video

Gode nyheter:

Hvis du ønsker å eie videoressurser fra begge plattformene, MovPilot alt-i-ett videonedlaster tilbyr en kraftig nedlastingsfunksjon for å laste ned filmer fra Netflix, Amazon Prime og flere videoplattformer med tapsfri HD-kvalitet for å sikre deg den beste offline avspillingsopplevelsen.

Netflix VS Amazon Prime: Kompatible enheter

Når det gjelder enhetskompatibilitet, Amazon Prime-video kan mye bedre enn Netflix. Selv om begge tjenestene tilbyr en nettbasert spiller for å få tilgang til videoressurser for strømming på nettet uten programvareinstallasjon, støtter appversjonene deres forskjellige systemer, og du kan sjekke detaljer fra følgende tabell:

Netflix-kompatible enheter Amazon Prime Video-kompatible enheter
Nettspiller for alle større nettlesere Nettspiller for alle større nettlesere
Mobile enheter: Android og iOS Mobile enheter: Android og iOS
Desktop: Kun Windows Desktop: Windows og Mac
Alle strømmeenheter (inkludert Chromecast) Fire TV, Apple TV, Roku TV, spillkonsoller og mer (med problemer mens du kjører på Chromecast)

For å enkelt konkludere, mangler Netflix Mac-versjonen, men vil gi en bredere kompatibilitet på strømmeenheter. Mens for Amazon Prime Video, tilbyr en desktop-versjon for Mac-systemer, men ser ut til å være mindre kompatibel med strømmeenheter enn Netflix.

Netflix og Amazon Prime på TV

Netflix VS Amazon Prime: Prispakker

Prissetting kan være en viktig faktor som mange publikummere vil bry seg om, fordi de fleste strømmetjenester trenger betaling for å få tilgang til innhold og nyte strømming i dag.

For å sammenligne prisstrukturene til både Netflix og Amazon Prime Video, tilbyr de lignende priser for premium-abonnementer. Følgende diagram viser deg de grunnleggende prisplanene som tilbys av begge tjenestene:

Netflix-planer Amazon Prime-videoplaner
Grunnplan: $6.99/md med støttede annonser Prime Video Plan: $8.99/md
Standardavtale: $15.49/md med støtte for annonser Prime Video Plan (inkludert gratis frakt og andre fordeler): $14.99/md
Premium-abonnement: $22,99/md

På Amazon Prime Video kan du til og med oppdage noen gratis ressurser for å streame selv uten abonnement. Slike ressurser er imidlertid ikke tilgjengelige på Netflix.

Tips:

Etter å ha abonnert på den respektive planen, kan du laste ned Netflix- eller Amazon Prime-videoer på enheten din for offline visning. Se veiledningen nedenfor for detaljer:

Netflix VS Amazon Prime: Innholdsbibliotek

La oss så se på hva Netflix og Amazon Prime Video kan gi oss. Fra deres samlede biblioteker tilbyr Amazon Prime Video flere ressurser enn Netflix gjør. Du kan oppdage de nyeste filmene og TV-programmene på Prime Video, og de er også tilgjengelige for deg å kjøpe eller leie for å nyte streaming offline.

Sammenlignet med Prime Video kommer Netflix sin styrke fra det originale innholdet. Du kan oppdage mange originaler på Netflix, som populære titler som Stranger Things, House of Cards og BoJack Horseman.

Netflix Originals

Netflix VS Amazon Prime: Videokvalitet

For å få en god film- eller TV-avspillingsopplevelse, bør videokvaliteten også vurderes når du velger en videostreamingplattform. Både Netflix og Amazon Prime Video tilbyr strømmekvalitet i opptil 4K slik at publikum kan nyte alle filmer og TV-serier, og gir deg en eksklusiv avspillingsopplevelse hjemme selv uten å gå på kino lenger. Du kan nyte flotte visuelle og lydeffekter Selv når du spiller av disse videoene på større skjermer som en smart-TV.

Det bemerkes at Amazon Prime Video vil sette 4K som standard avspillingskvalitet. Men for Netflix trenger du et premium-abonnement for å få tilgang til 4K-avspillingsfunksjonen.

Oppsummering: Hvilken er bedre, Netflix eller Amazon Prime?

Fra sammenligningen ovenfor kan det oppdages at både Netflix og Amazon Prime Video har sine fordeler og ulemper. Basert på ulike behov kan du velge å velge forskjellige streamingvideotjenester.

Netflix utmerker seg med sitt omfattende bibliotek med originalt innhold og brukervennlig grensesnitt. Samtidig tilbyr Amazon Prime et mangfoldig utvalg av filmer, TV-serier og tilleggsfordeler som gratis frakt og musikkstreaming. Hvis du prioriterer en unik serie og en plattform som er lett å navigere, kan Netflix være bedre. Men hvis du verdsetter et bredere spekter av tjenester og innhold, kan Amazon Prime være det overlegne valget.

Bonus: Last ned videoer fra Netflix og Amazon Prime samtidig

Selvfølgelig, hvis du ønsker å få videoressurser fra begge plattformene og holde dem offline for streaming når som helst du vil uten å bekymre deg for utløp eller spare kostnadene, ikke gå glipp av MovPilot alt-i-ett videonedlaster, et kraftig verktøy som hjelper til med å rippe DRM fra streaming av videoer på Netflix, Amazon Prime, Disney Plus, HBO Max og Hulu, og deretter holde dem offline som vanlige videofiler.

Dette pålitelige programmet bygger nettspillerne direkte inn i programvaren, så ved å logge på med kontoen din kan du søke direkte etter ressursene du trenger og laste ned streaming videoer fra Netflix eller Amazon Prime til datamaskiner med en gang. Programvaren vil beholde original HD-videokvalitet og Dolby Atmos 5.1 Surround Sound, for å gi deg den originale videoavspillingsopplevelsen offline.

Nøkkelfunksjoner til MovPilot Alt-i-ett videonedlasting:

  • Får tilgang til ulike videoplattformer for å laste ned streamingvideoer uten begrensninger
  • Bryter regionale begrensninger og lagrer videoer til vanlige formater i MP4 og MKV
  • Batch laster ned videoer med 5X raskere hastighet for å spare tid
  • Beholder original HD-kvalitet og lydeffekter for å gi den beste avspillingsopplevelsen offline
  • Lagrer lydspor og undertekster av oppdagede språk som du vil
  • Holder undertekster offline i 3 typer for å gi deg en praktisk avspillingsopplevelse

I det følgende kan du også sjekke opplæringen og lære hvordan du laster ned Netflix- eller Amazon Prime-videoer offline ved hjelp av MovPilot All-in-One Video Downloader:

Trinn 1. Åpne MovPilot All-in-One Video Downloader og velg Netflix eller Amazon Prime Video for å logge på først. Her bruker vi Netflix for å vise deg prosessen.

Velg en OTT-tjeneste på MovPilot

Trinn 2. Logg inn på Netflix. Når du åpner videonedlasteren, lim inn URL-en direkte eller søk etter videoer ved å skrive inn videotitlene.

Søk etter Netflix-videoer for nedlasting

Trinn 3. Før du starter nedlastingen av videoen, klikk på "Innstilling"-knappen øverst til høyre på skjermen for å justere videoformat, kvalitet og også språk for undertekst/lydspor etter behov.

Juster nedlastingsinnstillinger på MovPilot

Trinn 4. Til slutt klikker du bare på den medfølgende "Last ned"-knappen for å lagre alle favorittvideoene dine fra Netflix for å se offline uten bekymringer.

Laste ned Netflix-videoer via MovPilot

Avslutningsvis

For å velge fra Netflix og Amazon Prime Video, må du vurdere flere aspekter fordi de definitivt kommer med forskjellige funksjoner. Men det er fortsatt en ultimat måte å få ressurser fra dem begge samtidig, som er ved å bruke MovPilot alt-i-ett videonedlaster. Nå kan du prøve det ved å installere og starte med gratis prøveversjon for å laste ned streaming videoer fra forskjellige videoplattformer fritt!

MovPilot alt-i-ett videonedlaster

Last ned videoer fra strømmetjenester som kan spilles av på hvilken som helst enhet uten begrensninger.

cat-allinone