Når du er på en lang biltur, ville det vært morsommere å ha noen filmer og TV-serier å nyte. Men når du finner ut at bil-DVD-spilleren ikke kan installere Netflix direkte, hvordan kan du se Netflix på enheten?

Den enkleste metoden for å se Netflix på bil-DVD-spilleren er ved å laste ned Netflix til MP4-filer først. Deretter kan du lagre dem på en USB-pinne og sette dem inn i bilens DVD-spiller for å streame de lagrede Netflix-nedlastingene offline. Så i dagens artikkel vil metoden for å gjøre Netflix spillbar på en bil DVD-spiller bli introdusert. Trenger du også hjelp og vil lære deg metoden, er det bare å fortsette å lese nå.


Før du ser Netflix-filmer på DVD-spiller for bil: Hva trenger du?

Når Netflix har lagt til DRM-beskyttelse for å beskytte videoene sine fra å bli kopiert eller spilt av utenfor Netflix-plattformen, må du være oppmerksom på å fjerne DRM fra videoene og konvertere dem til MP4. For å gjøre dette trenger du også hjelp fra et tredjepartsverktøy. Så før du begynner, forberede følgende ting først:

  • Din Netflix-konto (både annonsestøttede og annonsefrie kontoer er tilgjengelige for å laste ned Netflix-videoer)
  • MovPilot Netflix Video Nedlaster: verktøyet som kan bidra til å fjerne Netflix DRM og konvertere Netflix-videoer til MP4-format
  • Windows/Mac-datamaskin med stabil nettverkstilkobling
  • En USB-flash-stasjon med tom lagringsplass som er større enn 5 GB

Når disse hovedelementene er klargjort, kan du laste ned videoer fra Netflix til MP4 og lagre dem på USB-en. Så er det bare å strømme Netflix-videoene på DVD-spilleren fra USB-en. Hvis du foretrekker å spille dem med en plate, kan du også brenn disse Netflix-videoene til en DVD og mat deretter bilens DVD-spiller med den.


Prosess 1: Last ned Netflix til MP4

MovPilot Netflix Video Nedlaster, tilgjengelig for både Windows og Mac, er det primære verktøyet designet for fjern DRM-beskyttelse fra Netflix-videoer, og lar deg Last ned Netflix til MP4 eller MKV-filer for offline visning på ulike enheter på ubestemt tid. Det bevarer den høye kvaliteten på Netflix-videoer på Full HD 1080P oppløsning og tilbud flere lydspor og undertekster for videoer på forskjellige språk. Dessuten prioriterer den raske nedlastingshastigheter, som effektivt sparer brukere for verdifull tid under prosessen.

👍 Key Features of MovPilot Netflix Video Downloader:

  • Last ned Netflix-videoer i vanlig MP4/MKV 1080P
  • Behandle nedlastinger med 5X raskere hastighet
  • Behold originale lydspor og undertekster på forskjellige språk
  • Bevar originale metadata og 5.1 surroundlyd
  • Støtte for å gjenoppta avbrutt videonedlasting

Trinn 1. Logg på Netflix-kontoen din

Første gang du åpner MovPilot Netflix Video Downloader på datamaskinen din, vil et vindu dukke opp som lar deg logge på med Netflix-kontoen din. Du kan laste ned Netflix-videoer i MovPilot Netflix Downloader uavhengig av om Netflix-abonnementet ditt er annonsestøttet eller annonsefritt.

Logg inn på Netflix-kontoen på MovPilot

Trinn 2. Søk etter Netflix-videoer

Skriv inn nøkkelordene for å få tilgang til Netflix-videoene du vil laste ned for avspilling på bil-DVD-spilleren. Hvis du får videoens URL, lim den direkte inn i søkemotoren, og den vil også raskt bringe videoresultatet til deg.

Søk etter Netflix-video for å laste ned

Før du laster ned, kan du også klikke på "Innstilling"-ikonet i øverste høyre hjørne, og du kan velge "Videoformat", "Lydspråk", "Subtitle Language" og så videre for å få Netflix-nedlastinger på den måten du vil .

Juster nedlastingsinnstillinger på MovPilot

Trinn 3. Last ned Netflix til MP4 offline

Når innstillingene er fullført, velger du bare Netflix-videoer og begynner å laste dem ned til MP4 ved å klikke på "Last ned"-ikonene bak hver av dem. Du kan se nedlastingstilstanden i sanntid på høyre nedlastingsliste direkte.

Last ned Netflix-videoer lokalt via MovPilot

Trinn 4. Lagre Last ned Netflix-videoer til USB

Etter at Netflix-nedlastingene er fullført, kan du gå til "Historikk"-fanen og klikke på "Mappe"-knappen for å åpne utdatamappen for å få tilgang til de nedlastede Netflix MP4-filene. Nå er det bare å sette inn USB-pinnen i datamaskinen og enkelt lagre Netflix på USB-flash-stasjon, og så kan du lære hvordan du ser Netflix på bil DVD-spiller som lokale filer i neste del.

Lagre Netflix-videoer til USB


Prosess 2: Se Netflix i MP4-format på bil DVD-spiller

Når du er klar, kan du bære pinnen til bilen din og sette den inn i bilens DVD-spiller. I dag vil de fleste bil DVD-spillere være utstyrt med en USB-port. Ved å bruke denne funksjonen kan du få tilgang til Netflix-nedlastingene på spilleren etter at den har oppdaget og lest USB-innholdet.

Her er trinnene for å se Netflix-videoer i DVD-spilleren din:

  1. Sett inn en USB-flash-stasjon i en USB-port på DVD-spilleren i bilen.
  2. Naviger til "USB Flash Drive"-menyen og velg Netflix-videofilene du vil spille av.

Da kan du ganske enkelt spille Netflix-videoer på en bil-DVD-spiller uten at Netflix-appen er installert eller en nettverkstilkobling i det hele tatt!

Nyt Netflix-videoer på bil DVD-spiller


Vanlige spørsmål om å spille Netflix på bil DVD-spiller

Kan alle bil-DVD-spillere spille MP4 fra USB?

Nei. Generelt støtter de fleste DVD-spillere ikke avspilling av MP4-filer fordi de kun kan være kompatible med standard DVD-formater som VOB, MPEG-1 og MPEG-2. Og noen kan til og med støtte avspilling av DivX AVI-filer. Når det lanseres nye DVD-spillere, støttes de for å spille av videoer i MP4-format. Men for mange gamle spillere støttes ikke MP4 for å bli streamet i det hele tatt.

Derfor, hvis bil-DVD-spilleren støtter avspilling av MP4-filer, anbefales det å laste ned Netflix-videoer ved hjelp av MovPilot Netflix Video Nedlaster. Men når den ikke klarer å spille MP4, trenger du ekstra hjelp til å konvertere Netflix MP4 til andre formater som støttes av bil-DVD-spilleren, for eksempel "MPEG-2" eller "DIVX". Her kan du prøve en brukervennlig og kraftig omformer, VideoProc Converter.

Kan jeg se Netflix på Apple Carplay?

Dessverre støtter ikke CarPlay-systemet installasjon av Netflix-appen og kan heller ikke spille av nedlastede videoer lokalt. Så for å spille av Netflix-videoer på den, trenger du hjelp fra noen tredjepartsapper som Wheelpal og Carbridge.

Hvis du virkelig ønsker å se Netflix i bilen med en DVD-spiller, kan du også tenke på å kjøpe DVD-spillere som streamer Netflix, for eksempel:

  • Panasonic DMP-BDT220
  • Sony BDP-BX320
  • Sony PlayStation 3
  • Samsung BD-F7500
  • Oppo BDP-103

Konklusjon

Den mest direkte metoden for å spille Netflix på en bil DVD-spiller er ved å laste dem ned til MP4-filer ved hjelp av MovPilot Netflix Video Nedlaster først. Overfør deretter Netflix MP4-filene til USB og spill dem av på DVD-spilleren i bilen fra USB.

Hvis spilleren din ikke støtter avspilling av MP4-videoer, kan du også gjøre ett trinn til for å konvertere formatet til dets støttede formater. Da kan du fortsatt nyte den flotte Netflix-videoavspillingsopplevelsen på bil-DVD-spilleren, spesielt når du er på en lang biltur og trenger å drepe tiden i bilen!

MovPilot Netflix Video Nedlaster

Last ned Netflix-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

cat-netflix