Netflix tilbyr nå streaming av filmer i imponerende 4K-kvalitet. Noen ganger kan det imidlertid hende du fortsatt trenger å laste ned Netflix-filmer for offline visning, enten for jevn avspilling eller lagring av dataplan. Mens Netflix offisielt setter nedlastingsgrenser, trenger du en tredjeparts nedlaster for å hjelpe til med å laste ned Netflix-videoer.

Blant hundrevis av såkalte beste Netflix-videonedlastere, har vi funnet en utmerket en: MovPilot Netflix Video Nedlaster, som kan hjelpe deg omgå DRM og hold Netflix-videoer lokalt for alltid. Gå nå gjennom denne detaljerte anmeldelsen for å få alt om dette fantastiske produktet!

Gjennomgang av MovPilot Netflix Video Downloader

1. Oversikt: Last ned Netflix-video med MovPilot uten problemer

MovPilot Netflix Video Downloader er spesielt utviklet for Netflix-innhold som 1080P MP4/MKV-filer som er kompatible med nesten alle spillere og enheter. Nedlastingene dine blir permanent lagret på stasjonen din for gjentatt avspilling eller redigering, og du kan enkelt flytte dem til mobile enheter, TV-er osv. for ubegrenset offline visning. Disse funksjonene gjør at den anses å være en av de beste Netflix-videonedlastere totalt sett.

Pris på MovPilot Netflix Video Downloader

Når du først laster ned MovPilot Netflix Video Downloader, kan du begynne med en gratis prøveversjon. Merk at en prøvekonto kun kan laste ned de aller første 6 minuttene av hver Netflix-video. Hvis du bestemmer deg for å låse opp hele nedlastingsfunksjonen, er det tre abonnementsalternativer du kan velge mellom:

  • US$15.95 for én måned
  • US$55.95 for ett år
  • US$85.95 for livet

Merk at disse prisene ofte er rabatterte. Når du har kjøpt en registerkode, vil du få tilgang til alle funksjonene til MovPilot Netflix Video Downloader, sammen med gratis oppdateringer og en 5-dagers (for 1-måneders plan)/30-dager (for 1-års/livstidsplan) pengene-tilbake-garanti. Du kan gå til MovPilot nettbutikk for å se etter flere detaljer.


2. Nøkkelfunksjoner: Hvorfor velge MovPilot Netflix Video Downloader

MovPilot Netflix Video Downloader gir ikke bare kraftige nedlastingsfunksjoner, men gir deg også utmerkede brukeropplevelser. Du kan føle den gjennomtenkte, særpregede designen i alle deler av bruken.

Brukervennlig brukergrensesnitt

Når du går inn i MovPilot Netflix Video Downloader, kan du finne at hovedgrensesnittet er delt inn i to deler. Venstre side er søkeområdet for å skrive inn filmnavnet. Resultatsiden viser ikke bare den korresponderende filmen, men viser også lignende innhold, og siden Nedlastingshistorikk hjelper det enkelt å finne de nedlastede filmene på datamaskinstasjonen.

Historieside til MovPilot Netflix Downloader

Utgang av høy kvalitet

MovPilot Netflix Video Downloader støtter nedlasting av filmer til 1080P høyoppløselig MP4/MKV filer. Og den støtter H.265 videokodek for enda bedre bildekvalitet. Hvis du vil laste ned Netflix-videoer og konvertere dem til MP4-formater på den bærbare datamaskinen er både H.264 og H.265 videokoder godt kompatible, så last dem gjerne ned.

Høyhastighets nedlasting

MovPilot Netflix Video Downloader øker nedlastingshastigheten med 5X raskere med maskinvareakselerasjon og lar deg batch-last ned Netflix-episoder samtidig. I tillegg trenger du ikke å bekymre deg for tap av nedlastet innhold på grunn av nettverksavbrudd, siden det sikrer uavbrutt nedlasting ved å støtte automatisk gjenopptagelse etter nettverksavbrudd.

Original lydbevaring

I motsetning til Netflix-appen, som begrenser nedlastinger til 2-4 lydspor basert på region, tilbyr MovPilot Netflix Video Downloader tilgang til alle originale lydspor på forskjellige språk. I tillegg henvender den seg til synshemmede ved å la brukere legge til lydbeskrivelser til nedlastinger, noe som forbedrer tilgjengeligheten til Netflix-filmer.

Flere undertekstvalg

Dette er en veldig prisverdig funksjon. MovPilot Netflix Video Downloader tilbyr alle undertekstspråkene levert av Netflix og tre underteksttyper: harde undertekster, myke undertekster, og eksterne undertekster. Alle videoer du laster ned vil bli bevart med flerspråklige undertekster for å forbedre avspillingseffektene.

📌 Tips:

Harde undertekster er permanent innebygd i videoen, og tilbyr maksimal kompatibilitet, men begrenset til to spor. Myke undertekster er inkludert i videofilen (vanligvis i MKV-format), mens eksterne undertekster lastes ned som separate filer.


3. Brukerveiledning: Last ned Netflix-film med MovPilot

Etter å ha lest delen ovenfor, kan du ha en omfattende forståelse av MovPilot Netflix Video Downloader. Hvis du tror MovPilot Netflix Video Downloader kan dekke dine behov, klikker du på nedlastingsknappen og følger de neste trinnene for å lære hvordan du bruker den.

TRINN 1. Logg på Netflix-kontoen din

Start MovPilot Netflix Video Downloader på din Windows- eller Mac-datamaskin, og du kan enkelt logge på Netflix-kontoen din for å få tilgang til hele Netflix-biblioteket.

Logg på Netflix på MovPilot

TRINN 2. Søk etter Netflix-videoer du vil ha

Når du er angitt, kan du bruke den innebygde Netflix-nettleseren til å søke etter ønskede filmer og TV-serier for å legge dem til nedlastingslisten.

Søk etter Netflix-videoer for nedlasting

TRINN 3. Angi parametere før nedlasting (Valgfri)

Før du laster ned dine favoritt Netflix-videoer, kan du navigere til "Innstillinger" ved å klikke på "Gear"-ikonet øverst til høyre for å tilpasse utdatainnstillinger, for eksempel formater, kvalitet, lyd- og undertekstalternativer, etc.

Juster MovPilot-utgangsinnstillinger

TRINN 4. Last ned Netflix-filmer lokalt

Når du er ferdig, kan du ganske enkelt klikke på "Last ned"-knappen for å laste ned alt Netflix-innholdet du har lagt til med 5 ganger raskere hastighet. Etter det kan du finne nedlastingene dine på «Ferdig»-taggen.

Nedlasting av Netflix-filmer via MovPilot

4. Vanlige spørsmål om MovPilot Netflix Video Downloader Review

Er MovPilot NetFlix Video Downloader trygt og lovlig?

Selvfølgelig er det det! MovPilot Netflix Video Downloader er 100% trygt og fri for skadelig programvare. Den samler ingen personlig informasjon, og din påloggede konto brukes kun til videonedlastingsprosessen.

Når det gjelder lovlighet, er det viktig å merke seg at alle MovPilot-produkter kun er beregnet på personlig bruk. Så lenge du laster ned videoer for din seerglede og ikke distribuerer dem videre, er det helt lovlig.

Kan jeg laste ned 4K Netflix-filmer med MovPilot?

Dessverre, nei. Netflix tillater ikke nedlasting av 4K Ultra HD-videoer, så ingen nedlastere kan oppnå dette. Derfor, for å laste ned 4K-filmer og TV-serier fra Netflix, må du bruke verktøy som MovPilot til rippe videoer fra Netflix i HD-kvalitet, bruk deretter en videoforsterker for å oppskalere den nedlastede videokvaliteten fra 1080p til 4K.


Konklusjon

Dette handler om MovPilot Netflix Video Nedlaster. Det vil hjelpe deg å bli kvitt alle de irriterende Netflix-nedlastingsbegrensningene. Lagre favorittfilmene dine fra Netflix som permanente lokale filer, enten for offline avspilling eller redigering. Alt jeg kan si er at dette er en overraskende nedlaster, som nesten ikke har noen mangler. Trykk på knappen nedenfor, få det på datamaskinen din for å prøve det!

MovPilot Netflix Video Nedlaster

Last ned Netflix-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

cat-netflix