📢 September 2024 Update:

I et overraskende trekk fjernet Netflix nedlastingsfunksjonen fra deres Windows-appen i juli-oppdateringen. Ikke bekymre deg. Denne artikkelen vil veilede deg om hvordan du installerer en eldre versjon av Netflix Windows-appen og laster ned Netflix-videoer til den bærbare datamaskinen.

I fora og fellesskap er mange brukere nysgjerrige på om de kan laste ned Netflix-filmer til datamaskinene sine for en jevnere seeropplevelse på en større skjerm.

Heldigvis er svaret JA! Hvis du har et Netflix-abonnement, kan du laste ned Netflix-filmer til din Windows 10/11 bærbare datamaskin. I tillegg kan du bruke et profesjonelt tredjepartsverktøy – MovPilot Netflix Video Nedlaster – for å permanent lagre og se dine favoritt Netflix-filmer offline, selv på reise.

Hvordan laste ned filmer på Netflix på en bærbar datamaskin


Metode 1. Last ned Netflix-filmer til bærbar PC via Netflix-appen

For å laste ned Netflix-videoer til den bærbare datamaskinen, sørg først for at abonnementet ditt er gyldig og annonsefritt. Hvis ikke, må du oppgradere til et kvalifisert Netflix-medlemskap eller utforske alternative måter å gjøre det på få et gratis Netflix-abonnement.

Siden Netflix har fjernet nedlastingsfunksjonen fra Windows-appen deres, har prosessen med å laste ned videoer til den bærbare datamaskinen blitt litt mer komplisert. Du må installere en eldre versjon av Netflix-appen for å kunne laste ned filmer offisielt på HP, ThinkPad, Dell, Surface laptop.

Prosess 1. Installer den gamle versjonen av Netflix-appen

Trinn 1. Avinstaller den gjeldende Netflix-appen på den bærbare datamaskinen.

Trinn 2. Start Microsoft Store på PC-en. Gå til din profil > Innstillinger, og slå av de automatiske appoppdateringene.

Trinn 3. Last ned Netflix v6.99.5 fra en av kildene:

Trinn 4. Start Terminal og kjør kommandoen: Add-AppxPackage .\Downloads\4DF9E0F8.Netflix_6.99.5.0_neutral_~_mcm4njqhnhss8.AppxBundle

Etter det har du den gamle versjonen av Netflix-appen installert på den bærbare datamaskinen med nedlastingsfunksjonen.

Prosess 2. Last ned Netflix-videoer til den bærbare datamaskinen

Trinn 1. Åpne den gamle versjonen av Netflix-appen og logg på Netflix-kontoen din.

Trinn 2. Søk etter filmen du vil laste ned etter navn, og klikk på "Last ned"-knappen på detaljsiden.

Last ned Netflix-filmen offisielt på bærbar Windows

Trinn 3. Klikk Meny Mine nedlastinger. Alle nedlastede filmer og TV-programmer vises her.

Finn Netflix-videonedlastinger i appen

Imidlertid er det noen Nedlastingsgrenser for Netflix du burde vite. Ikke alt Netflix-innhold kan lastes ned, og du kan laste ned opptil 100 titler på en støttet enhet, som bare kan ses i appen sin. Dessuten utløper de 48 timer etter visning eller når abonnementet ditt avsluttes, og vil bli fjernet hvis du logger ut eller avinstallerer appen.

Bonustips: Last ned Netflix neste episode på bærbar datamaskin automatisk


Naturligvis på Netflix, når du laster ned videoer, spesielt de med oppfølgere, er det en vanlig buzzkill og problemer å laste dem ned manuelt én etter én. Heldigvis kan du ved hjelp av Smart Download-funksjonen på Netflix-appen frigjøre hendene dine, da den kan hjelpe deg med å automatisk laste ned Netflix sin neste episode!

  1. Start Netflix og velg profilen din.
  2. Få tilgang til "Nedlastinger"-fanen.
  3. Slå på "Smarte nedlastinger".
  4. Gå tilbake til videonedlastingssiden og klikk på "Last ned"-ikonet. Du vil få et automatisk show utført av "Smarte nedlastinger".

Slå på Netflix Smart Download på Windows


Method 2. Download Netflix Videos to Computer as Local Files 🔥

Det er enkelt å bruke den offisielle Netflix-appen for å laste ned filmer, men den har mange ulemper i tillegg til de nevnte grensene. For eksempel har det nedlastede innholdet DRM-restriksjoner, og det er ingen app tilgjengelig for bærbare datamaskiner med Windows 8/7/Vista/XP. Hvis du vil nyte Netflix offline permanent, a profesjonell videonedlasting er et viktig verktøy.

MovPilot Netflix Video Nedlaster er det du venter på. Det fungerer som en sjarm som gjør det mulig fjerne DRM-restriksjoner og batch nedlasting Netflix-filmer/-serier gratis på Windows/Mac-datamaskiner. Den holder tapsfri kvalitet med Dolby Digital og 5.1 surroundlyd mens laste ned Netflix-filmer til MP4, og lagrer flerspråklige lydspor og undertekster med alle nedlastinger. Etter det kan du nyte den beste avspillingen hvor som helst for alltid.

Følg trinnene nedenfor for å laste ned Netflix-filmer på bærbar PC med MovPilot.

Trinn 1. Gjør nedlasteren klar

Du kan laste ned og installere MovPilot Netflix Video Downloader på den bærbare datamaskinen. Deretter logger du på din aktive Netflix-konto på popup-siden.

Logg på Netflix på MovPilot Netflix Video Downloader

Valgfritt trinn. Sett opp parametere for alle utdatafiler

Trykk på "Utstyr"-ikonet øverst til høyre, og du kan sette opp parametere for utdatafilmer eller TV-programmer som videoformat, kvalitet, kodek og språk for lyd- og undertekstsporene.

Innstillinger for MovPilot Netflix Video Downloader

Trinn 2. Søk etter filmer/TV-programmer

Du kan søke etter filmene eller TV-programmene du vil laste ned ved å skrive inn navnene eller lime inn URL-en i søkeboksen.

I tillegg, for TV-programmer, vil MovPilot Netflix Video Downloader vise deg alle tilgjengelige episoder du kan velge mellom, og du kan sette opp parameterne separat for dem.

Søkeresultater for Netflix Movie

Trinn 3. Last ned Netflix Movie på bærbar PC

Klikk for å begynne å laste ned alle filmene eller TV-programmene du velger. MovPilots avanserte maskinvareakselerasjonsteknologi vil hjelpe deg last ned Netflix-filmer med raskere hastighet.

MovPilot Last ned Netflix-filmen på en bærbar datamaskin permanent

Etter alle disse trinnene har du perfekt lagret alle nedlastede Netflix-videoer på den bærbare datamaskinen. Nå kan du fritt se Netflix-filmer offline på hvilken som helst enhet eller spiller.


Vanlige spørsmål om nedlasting av Netflix-programmer på bærbar PC

Q1. Hvordan laste ned Netflix-filmer på bærbar PC uten app?

Du kan prøve å laste ned nettlesere eller nettleserutvidelser som hevder å kunne laste ned Netflix-filmer uten en app. Imidlertid er slike verktøy lett å mislykkes på grunn av DRM-beskyttelse. Derfor profesjonell programvare som MovPilot Netflix Video Nedlaster er mer anbefalt.

Q2. Hvorfor kan jeg ikke laste ned på Netflix på min bærbare datamaskin?


Først, sjekk om den bærbare datamaskinen kjører Windows XP/Vista/7/8 som ikke støttes av Netflix. I mellomtiden støttes ikke bærbare Mac-maskiner ennå. Du kan heller ikke laste ned Netflix-filmer på nettlesere. Sist men ikke minst, sørg for at du har et aktivt annonsefritt abonnement.


Konklusjon

Hvis du er vant til å abonnere på Netflixs tilleggsfrie abonnement, kan du direkte laste ned Netflix-filmer på en bærbar datamaskin som kjører Windows 10/11 via skrivebordsappen. Nedlastingene er imidlertid DRM-beskyttet med en rekke begrensninger. For å nyte krystallklar avspilling for alltid hvor som helst, MovPilot Netflix Video Nedlaster er den optimale løsningen for deg. Det fungerer selv på den annonsebaserte planen og gratis prøveversjon. Bare gi det en sjanse nå.

MovPilot Netflix Video Nedlaster

Last ned Netflix-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

cat-netflix