Hvis du har prøvd å overføre nedlastede Hulu-videoer fra telefonen til datamaskinen, kan det hende du finner ut at Hulu-nedlastinger er kryptert og bare kan sees i Hulu-appen. Hvis du vil se Hulu-videoer på andre enheter, bør du laste ned Hulu til MP4, som er det mest brukte videoformatet som er kompatibelt med alle enhetene og spillerne dine.

For å få det til, bruk et profesjonelt nedlastingsverktøy, som MovPilot Hulu Video Nedlaster, kreves. I denne artikkelen vil du lære hvordan du konverterer Hulu til MP4 og se Hulu-programmer uten nett på hvilken som helst enhet. Bare les videre!

Hvordan laste ned Hulu-videoer til MP4

 

Beste Hulu til MP4 Converter: MovPilot Hulu Video Downloader

For å laste ned visse Hulu-show, bør du abonnere på den tilsvarende planen for å laste ned Hulu-innhold basert på den. For eksempel: Hvis du ikke kan laste ned videoer fra Live TV eller Premium Add-ons, er det fordi du ikke har et abonnement på disse planene. I dette tilfellet, hvis du vil låse opp alle Hulu-videoer og lagre dem lokalt, må du få hjelp fra profesjonelle Hulu-nedlastere.

Her anbefaler vi på det varmeste MovPilot Hulu Video Nedlaster. Det mest karakteristiske ved denne Hulu-konvertereren er at uansett hva slags Hulu-plan du abonnerer på, lar den deg last ned alle Hulu-show og filmer til MP4 og andre vanlige formater i HD-kvalitet til datamaskinens stasjon. Da kan du lagre nedlastingene permanent til se Hulu uten annonser og trenger ikke bekymre deg for utløpet.

👍 Key Features of MovPilot Hulu Video Downloader:

● Opptil 5X ultrarask hastighet for å laste ned Hulu-videoer

● Behold de originale flerspråklige undertekstene og lydsporene

● Behold Hulu-videoer for alltid selv om du kansellerer Hulu-abonnementet

● Batch-modus for å lagre flere Hulu-episoder samtidig

Følg de 4 enkle trinnene for å lagre Hulu til MP4 nedenfor:

Trinn 1. Logg på Hulu-kontoen din

Åpne MovPilot Hulu Video Downloader-appen og logg deretter på Hulu-kontoen din. Hvis nettsiden for din pålogging ikke samsvarer med abonnementsmedlemsområdet, kan du endre nettsiden ved å klikke på innstillingene "girknappen" i øvre høyre hjørne.

Logg inn på Hulu på MovPilot

Trinn 2. Søk etter ønsket Hulu-video

Lim inn URL-en eller tittelen i søkefeltet og klikk på forstørrelsesglassikonet til høyre.

Søk etter Hulu Movie på MovPilot

Trinn 3. Innstillinger for nedlastingene dine

Du kan angi utdataformatet som MP4, og velge videokoding, språk og underteksttype for videoen for standardinnstillinger. Du kan også endre innstillingene for en episode eller video individuelt, og velge språket for lydsporet.

Juster utdatainnstillinger for å laste ned Hulu-video

Trinn 4. Begynn å konvertere Hulu til MP4.

Etter nedlasting kan du se den konverterte MP4-filen i Historie fanen og se dem uten nett. Hvis du laster ned noen stand-komedier, kan du prøve å konverter Hulu-innholdet til MP3 for avspilling på bilen din.

Laster ned Hulu-video med MovPilot

 

FAQ: Finnes det en Hulu til MP4 Online Converter?

Dessverre, nei. Hulu har strenge tiltak på plass for å beskytte det opphavsrettsbeskyttede materialet, noe som gjør det utfordrende for disse online-konvertererne å få tilgang til og laste ned innholdet. For å være spesifikk har vi testet de mest såkalte Hulu til MP4 online-konvertererne på markedet, og alle, uten unntak, mislyktes.

For en slik situasjon er det tilrådelig å prøve Hulu to MP4 desktop programvare, som har større utviklingsfleksibilitet og muligheten til å rippe Hulu-videoer i MP4. MovPilot Hulu Video Nedlaster nevnt ovenfor er så utmerket programvare. Det anses å være beste Hulu-videonedlasteren, da det fungerer perfekt for å få HD Hulu-videoer i MP4, samtidig som originale lydeffekter og lydspor bevares.

 

Konklusjon

Hulus begrensede filmfilformater begrenser visningen til appen, noe som plager brukere som ønsker å bytte enhet. Heldigvis, MovPilot Hulu Video Nedlaster tilbyr en løsning for deg å laste ned Hulu til MP4 i 720P og lagre dem for alltid selv uten annonsefri Hulu-plan. Klikk på nedlastingsknappen for å utforske denne allsidige Hulu-til-MP4-konverteren!

MovPilot Hulu Video Nedlaster

Last ned Hulu-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-hulu