Du har sikkert tenkt på å laste ned Amazon-filmer til MP4 en million ganger, spesielt når du streamer Amazon-filmer under en dårlig nettverkstilkobling.

Dessverre, selv om du har leid eller kjøpt Amazon-filmer, Amazon vil ikke tillate deg å beholde kopier av de originale nedlastede filene pga nedlastingsgrensene. Det er fordi disse filene holdes i et merkelig format, som bare kan spilles av i Amazon Prime Video-appen.

Så det kan hende du må konvertere Amazon-filmer til MP4 for fleksibel avspilling. Denne artikkelen vil introdusere profesjonelle MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster og et online nedlastingsverktøy for å hjelpe deg med å lagre Amazon-videoer til MP4. Bare les videre!

Konverter Amazon-filmer til MP4

Hvordan konvertere Amazon Prime-videoer til MP4 i høy kvalitet


For å konvertere Amazon Prime-videoer til MP4 i høy kvalitet, bør du slå til MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster. Med den innebygde nettleseren kan du få tilgang til alt tilgjengelig Amazon Prime-innhold i landet ditt, og så kan du last ned din favoritt Amazon-video til bærbar PC på noen få minutter.

Med MovPilot Amazon Prime Video Downloader vil de nedlastede videoene bli bevart med levende bilder og Dolby 5.1 surroundlyd. De originale undertekstene og lydsporene på dine foretrukne språk er sømløst innebygd, og tilbyr uovertruffen bekvemmelighet for din kinoaktige Amazon Prime-filmglede.

Uthevede funksjoner i MovPilot Amazon Prime Video Downloader

  • Konverter Amazon-filmer til MP4 eller MKV inn 1080P.
  • Opp til 5X høy hastighet for å konvertere Amazon-filmer til MP4.
  • Behold original flerspråklig undertekster og lydspor.
  • Lagre Amazon Prime-videoer permanent uten utløp.

Lær mer: MovPilot Amazon Prime Video Downloader anmeldelse: Beste programvare

En trinn-for-trinn-guide for å konvertere Amazon-filmer til MP4

Følgende detaljerte trinn viser deg hvordan du bruker MovPilot Amazon Prime Video Downloader for å laste ned Amazon Prime Video til MP4. Først, last ned MovPilot Amazon Prime Video Downloader til datamaskinen din.

Trinn 1. Start MovPilot Amazon Prime Video Downloader

Velg Amazon-nettstedet du bruker og logg inn på Amazon-kontoen din.

Logg inn på Amazon på MovPilot

Trinn 2. Sett MP4 som utdataformat

Klikk på innstillingsikonet i øvre høyre hjørne for å angi MP4 som utdataformat. Du kan også angi videokoding, lydspråk og type undertekster for alle videonedlastinger.

Velg utdataformat for Amazon Prime Video

Trinn 3. Søk etter Amazon Prime-videoer

Skriv inn videonavnet i søkefeltet eller kopier videolenken fra nettleseren din og lim den inn i søkefeltet.

Søk etter Amazon Prime Movie

Trinn 4. Lagre Amazon Prime-videoene dine til MP4

Klikk på pil-ned-ikonet nederst til høyre. Deretter vil videoen bli lagt til nedlastingslisten, og venter på å bli lastet ned.

Laster ned Amazon Prime Video via MovPilot

Etter nedlasting klikker du på "Historikk"-fanen øverst på skjermen. Under "Fil"-ikonet til høyre for videoen kan du finne alle dine nedlastede MP4-filer oppført på den. Nå kan du overføre dem til andre enheter eller brenne Amazon-filmer til DVDer for å virkelig se favorittinnholdet ditt fra Amazon Prime når som helst.

Fullført nedlasting av Amazon-videoer via MovPilot

Tips: Også, MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster har en stor funksjon til Last ned leide Amazon-filmer å se når som helst for å bli kvitt begrensningene for dens gyldige tid og enheter.


Hvordan konvertere Amazon-filmer til MP4 gratis med onlineverktøy?

Hvis du ikke vil installere et ekstra program, er konvertering av Amazon-videoer til MP4 gratis via nettverktøy et annet betydelig alternativ. Online omformere liker KEEPvid kan analysere koblingene til Amazon Prime-filmer og konvertere dem til nedlastbare vanlige MP4-filer.

Før du bruker det, vær oppmerksom på at det ikke automatisk lagrer undertekster, og det lar deg heller ikke velge språk. Enda viktigere, online nedlastere er ofte utsatt for nedleggelse, så sannsynligheten for suksess og sikkerhet ved nedlasting er lavere sammenlignet med profesjonelle nedlastingsprogrammer som MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster.

MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster

Last ned Amazon Prime-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-amazon

Hvis du bestemmer deg for å bruke online nedlasting, her er trinnene for å konvertere Amazon-filmer til MP4 gratis med KEEPvid:

TRINN 1. Kopier og lim inn Amazon Prime-URLen til ønsket video i søkefeltet.

TRINN 2. Du vil gå til siden med den konverterte videoen. Vent noen minutter.

TRINN 3. Etter at konverteringen er fullført, klikk "Last ned video" for å få Amazon Prime MP4-filen.


Vanlige spørsmål om konvertering av Amazon-filmer til MP4

Kan jeg konvertere Amazon Prime-nedlastinger til MP4 direkte?

Nei. Dine nedlastede Amazon-videoer består av MP4-videofilformat, MPD-fil og DFXP-fil, men alle disse filene er kryptert og kan ikke leses eller åpnes på andre vanlige mediespillere bortsett fra Amazon Prime Video-appen, på grunn av Amazons DRM-begrensninger. Så for å bli kvitt grensene, trenger du en Amazon Prime-nedlaster rippe Amazon-filmer til lokale filer for ubegrenset visning offline.

Åpne nedlastingsmappen for Amazon Video

Kan jeg konvertere Amazon-filmer til MP4 på Android/iPhone?

Det er ingen direkte måte å konvertere Amazon-filmer til MP4 på Android/iPhone. Selv det elektroniske konverteringsverktøyet fungerer ikke som det skal på mobiltelefoner.

I dette tilfellet anbefaler vi at du bruker MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster å konvertere Amazon-filmer til MP4 på datamaskinen først (Klikk for å lære metoden), og overføre MP4-videoen du får til telefonen.


Konklusjon

MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster er definitivt det mest profesjonelle verktøyet for å hjelpe deg med å konvertere Amazon-filmer til MP4. Med dette programmet får du ultrarask konverteringshastighet, høy suksessrate og til slutt en kinoaktig seeropplevelse. Bare klikk på nedlastingsknappen og start med den gratis prøveversjonen akkurat nå!

MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster

Last ned Amazon Prime-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-amazon