Amazon Prime Video er en populær strømmetjeneste levert av Amazon, og tilbyr et bredt utvalg av filmer, TV-serier og originalt innhold. Den har vært tilgjengelig på forskjellige enheter, for eksempel Android- og iOS-enheter, Fire TV, spillkonsoller og noen smarte TV-er. I 2017 kom appen på Apple TV, slik at Apple TV-brukere kunne se Amazon Prime-videoer.

Tenker du på å se Amazon Prime på Apple TV for dens mangfoldige innholdsdekning? Men vet du hvordan du oppnår det? Hvis du ikke gjør det, les dette innlegget. Den vil introdusere 4 må-arbeidsmetoder for å hjelpe deg med å se Amazon Prime-videoer på din Apple TV. Ikke gå glipp av det!

Se Amazon Prime på Apple TV


Kan du se Amazon Prime-videoer på Apple TV?

Vel, det avhenger av hvilken type Apple TV du har, fordi Amazon Prime Video-appen er ikke tilgjengelig på alle Apple TV-modeller.

  • Hvis du har en Apple TV av 3. generasjon eller nyere, kan du se Amazon Prime-videoer direkte på Apple TV, siden Amazons offisielle app er innebygd i TV-en.
  • Hvis du har en Apple TV av 2. generasjon eller tidligere, Amazon Prime Video-appen leveres ikke av TV-en. Men du kan fortsatt se Amazon Prime på Apple TV på andre måter. Spesifikt kan du enten AirPlay videoene fra Apple-enhetene dine eller lagre videoene med profesjonelle verktøy som MovPilot Amazon Prime Video Downloader til se Amazon Prime offline.

Det bemerkes at hvis du bruker Amazon Prime Video-appen inkludert i Apple TV eller AirPlay videoene fra Apple-enhetene dine, må du først abonnere på Amazon Prime-planene som starter på $14.99 per måned, slik at du får tilgang til innholdet på plattformen. Men hvis abonnementet ditt stopper, blir alt innhold utilgjengelig.


Metode 1. Se Amazon Prime på Apple TV via den offisielle appen

Som nevnt før, er den enkleste og mest direkte måten å bruke Amazon Prime Video-appen innebygd i Apple TV (3. generasjon eller nyere) for å se videoer fra plattformen. På denne måten kan du enkelt se Amazon Prime-filmer på Apple TV uten noen annen enhet eller installasjon av tredjepartsprogramvare.


Her er de spesifikke trinnene for hvordan du får Amazon Prime på Apple TV ved å bruke den innebygde offisielle appen.

Trinn 1. Slå på Apple TV og gå til App Store på skrivebordet. Dette kreves når du bruker en Apple TV (4. generasjon eller nyere). Hvis du har en 3. generasjons Apple TV, bør appen være tilgjengelig rett på skrivebordet.

Gå til App Store på Apple TV

Trinn 2. Søk etter Amazon Prime Video-appen og klikk deretter på "Installer" for å installere appen.

Installer Amazon Prime-appen på Apple TV

Trinn 3. Etter at appen er installert, gå til appen og logg på Amazon Prime-abonnementskontoen din. Da er du klar til å nyte Amazon Prime-videoer på Apple TV.


Metode 2. Se Amazon Prime på Apple TV via AirPlay med iOS-enheter

Selv om Apple TV-er av 2. generasjon eller tidligere ikke har en Amazon Prime Video-app, kan du fortsatt se Amazon Prime på disse TV-ene ved å AirPlaying av videoene fra iPhone eller iPad. For å gjøre det, må du først installere Amazon Prime-appen på iOS-enhetene dine. La oss nå ta iPhone for å vise deg hvordan du ser Amazon Prime-videoer på Apple TV via AirPlay.


Trinn 1. Åpne Prime Video-appen på iPhone og logg på Amazon-kontoen din.

Logg på Amazon-konto på iPhone

Trinn 2. Velg en tittel for å spille den. Når du spiller av tittelen, trykker du på AirPlay-ikonet øverst til høyre.

Trykk på AirPlay-ikonet på iPhone

Trinn 3. Flere mulige enheter du kan AirPlay-videoer til vil dukke opp. Velg Apple TV for å AirPlay Amazon Prime-videoene til den.

Velg Apple TV til AirPlay


Metode 3. Stream Amazon Prime på Apple TV via AirPlay med Mac

Hvis du ikke vil laste ned Amazon Prime Video-appen på enhetene dine, er det fortsatt en annen måte for deg å få Amazon Prime på Apple TV. Det vil si å AirPlay videoene fra en Mac-nettleser, som vil frigjøre deg fra å installere den offisielle appen, og dermed spare lagringsplass på enheten din. Følg trinnene nedenfor for å streame videoene på Apple TV.


Trinn 1. Gå til Amazon-nettstedet i en nettleser på din MacBook. Logg på Amazon-abonnementskontoen din, og velg en film eller TV-serie for å spille den av.

Trinn 2. Når videoen spilles av, klikker du på AirPlay-knappen øverst til høyre på Mac-menylinjen. Velg deretter Apple TV for å AirPlay videoen.

AirPlay Amazon Prime-videoer via Mac-nettleseren


Metode 4. Se Amazon Prime på Apple TV via Video Downloader

Uansett om du bruker den offisielle appen på Apple TV eller AirPlay-videoer fra Apple-enheter, vil det alltid være problemer som ingen Dolby Atmos-støtte og ustabil tilkobling på grunn av dårlig nettverk. Da lurer du kanskje på om det er en bedre måte å se Amazon Prime på Apple TV. Vel, det er det! Den beste metoden er å Last ned Amazon Prime-videoer på datamaskinen din og overføre dem til Apple TV for avspilling.

For å gjøre dette, MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster anbefales på det sterkeste. Den profesjonelle programvaren laster ned Amazon Prime-videoer til MP4 og MKV filer med høy oppløsning på opptil 1080P og holder dem permanent for ubegrenset avspilling. Den støtter også Dolby Atmos, og tilbyr deg en fantastisk seeropplevelse. I tillegg gir programvaren en gratis prøveversjon for å se Amazon Prime på Apple TV, som tilbyr deg alle funksjonene til verktøyet.

Nøkkelfunksjoner til MovPilot Amazon Prime Video Downloader:

  • Ubegrenset nedlasting: Uansett hvilket Amazon-abonnement du har, kan du laste ned og beholde alt innhold fra plattformen.
  • Ulike formater og høy videokvalitet: Den laster ned Amazon Prime-videoer til MP4- og MKV-formater med høy oppløsning på opptil 1080P.
  • Dolby Atmos støttes: Programvaren støtter Dolby Atmos for å gi deg en utrolig lydopplevelse.
  • Rask nedlastingshastighet: Den laster ned alt Amazon Prime-innhold med 5 ganger raskere hastighet, og sparer deg for mye tid.
  • Flerspråklige lydspor og undertekster: Verktøyet tilbyr lydspor og undertekster på forskjellige språk for å møte ulike behov.

Slik får du Amazon Prime på Apple TV med MovPilot Amazon Prime Video Downloader.

Trinn 1. Installer MovPilot Amazon Prime Video Downloader

Last ned MovPilot Amazon Prime Video Downloader og installer den ved å følge instruksjonene.

Trinn 2. Søk etter Amazon Prime Video

Åpne MovPilot Amazon Prime Video Downloader. Søk etter Amazon Prime-videoen du vil laste ned ved å skrive inn tittelen i søkefeltet.

Søk etter Amazon Prime Videos

Trinn 3. Tilpass utdatainnstillinger

Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre. Innstillinger-vinduet vil dukke opp. Still deretter utdataparameterne, inkludert videoformat, videokodek, 5.1 surroundlyd og mer.

Angi utgangsparametre

Trinn 4. Velg og last ned Amazon Prime-videoer

Velg Amazon Prime-videoene du vil laste ned. Klikk deretter på Last ned-knappen for å starte nedlastingen. Etter at den er ferdig, gå til Historikk-fanen og du kan sjekke alle de nedlastede Amazon Prime-videoene.

Velg og last ned Amazon Prime-videoer

Trinn 5. Overfør Amazon Prime Videos til Apple TV

Koble nå en USB-stasjon til datamaskinen og overføre Amazon Prime-videoer til USB-stasjonen. Sett deretter stasjonen inn i Apple TV-en din, og du vil kunne nyte videoene.

Sett inn USB-stasjonen i datamaskinen


Vanlige spørsmål om å se Amazon Prime på Apple TV

Q1. Hvorfor fungerer ikke Amazon Prime på Apple TV?

Årsaken til at Amazon Prime ikke fungerer på Apple TV kan variere fra person til person. Men du kan sjekke følgende punkter til feilsøk Amazon Prime Video-problemene.

  • Apple TV-modell: Apple TV med 2. generasjon eller tidligere har ikke Amazon Prime-appen. Så hvis du bruker den innebygde appen, sørg for at du har riktig TV-modell.
  • Amazon Prime-versjon: Sørg for at Amazon Prime Video-appen din er oppdatert til den nyeste versjonen.
  • Internett-tilkobling: Sjekk Internett-tilkoblingen. Hvis du AirPlaying Amazon Prime-videoer fra Apple-enhetene dine til Apple TV, er et stabilt nettverk nødvendig.
  • Amazon Prime-abonnement: Hvis Amazon Prime-abonnementet ditt utløper, vil alt innhold fra plattformen bli utilgjengelig. Så sørg for at du har fornyet abonnementet ditt.

Q2. Er Amazon Prime gratis på Apple TV?

Dessverre, nei. Uansett om du bruker Amazon Prime-appen på Apple TV eller AirPlaying-videoer på den, kreves et Amazon Prime-abonnement for å se innholdet fra plattformen. Abonnementsplanene starter på $14,99 per måned. Men merk at når abonnementet utløper, vil alt innhold være utilgjengelig, selv nedlastingene dine.


Konklusjon

Denne artikkelen har introdusert for deg 4 nyttige metoder for å se Amazon Prime på Apple TV for en bedre opplevelse. Uansett om du bruker den innebygde Amazon Prime-appen på Apple TV eller AirPlay-videoer fra Apple-enhetene dine til Apple TV, vil det alltid være problemer. For å unngå alle disse, kan du prøve den kraftige programvaren MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster, som laster ned Amazon Prime-videoer som MP4-filer med høy kvalitet og Dolby Atmos, og gir deg dermed en utrolig seer- og lytteopplevelse.

MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster

Last ned Amazon Prime-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-amazon