HBO Max krever et abonnement for å få tilgang til HD-filmer og TV-serier online eller offline. Avspilling er imidlertid begrenset til HBO Max-plattformen og mobilapper, noe som gjør det vanskelig for deg med inkompatible enheter. I tillegg fjernes alle nedlastinger når abonnementet avsluttes.

For å nyte HBO Max-videoer uten disse begrensningene, lurer du kanskje på om du kan rippe og lagre dem i vanlige formater som MP4. Heldigvis vil denne artikkelen vise deg de to enkleste måtene å rippe HBO Max-videoer på. Fortsett å lese for å lære mer!

Måte 1. Rip HBO Max-videoer via MovPilot Video Downloader

Det beste alternativet for å rippe HBO Max-videoer er MovPilot HBO Max Video Downloader. Dette skrivebordsverktøyet for Mac og Windows oppdager DRM-beskyttelse på HBO Max-videoer og lagrer HBO som DRM-fri MP4 eller MKV-filer. Den bevarer full HD 1080p-kvalitet, Dolby Atmos 5.1-surroundlyd, og inkluderer alle lydspor og undertekster.

MovPilot HBO Max videonedlasting sikrer en rask og stabil nedlastingsopplevelse med sin innebygde Max-nettleser for videosøk. Dens 5X raskere batchnedlastingsfunksjon lar deg lagre flere videoer raskt, noe som gjør den ideell for å laste ned lange filmer og TV-serier effektivt.

Nøkkelfunksjoner til MovPilot HBO Max Video Downloader:

  • Innebygd nettleser for direkte videosøk, som sikrer høy stabilitet.
  • Rip HBO Max gratis til MP4/MKV i full HD-kvalitet.
  • Tilby 5X raskere batchnedlastingshastighet for å spare tid.
  • Bevar originale lydeffekter, lydspor og undertekster.
  • Støtt 3 underteksttyper for praktisk offline avspilling.
  • Behold nedlastinger for alltid, selv etter kansellering av abonnement.

Nå kan du også sjekke opplæringen nedenfor og se hvordan du ripper HBO Max-videoer til HD MP4 tapsfritt ved hjelp av MovPilot HBO Max Video Downloader.

Trinn 1. Installer MovPilot og logg på HBO Max

For å komme i gang, installer MovPilot HBO Max Video Downloader på datamaskinen din. Når du åpner den, må du logge på den innebygde Max-nettleseren med HBO Max-kontoen din.

Logg på HBO Max på MovPilot

Trinn 2. Søk etter HBO Max-videoer for nedlasting

Når du har åpnet nedlasteren, bruker du søkefeltet direkte til å søke etter HBO Max-filmer eller TV-episoder du vil laste ned. Bortsett fra å sette inn nøkkelord, er det også mulig å lime inn videonettadressene direkte for å finne de eksakte søkeresultatene.

Søk etter HBO Max-videoer for nedlasting

Trinn 3. Juster utgangsinnstillinger før ripping

Før du starter nedlastingen, klikk på "Innstillinger"-knappen øverst til høyre for å justere videoinnstillinger som "Videoformat", "Videokodek" og språkalternativer for lydspor og undertekster. MP4 anbefales for sin brede kompatibilitet med de fleste enheter og mediespillere.

Juster videoinnstillinger for å rippe via MovPilot

Trinn 4. Rip HBO Max-videoer til MP4 i HD-kvalitet

Deretter går du tilbake til videoresultatskjermen og klikker på "Last ned" for å begynne å rippe HBO Max-videoer. Når MovPilot HBO Max Video Downloader fullfører prosessen, vil du ha MP4-videofiler lagret på datamaskinen din, klare for offline-avspilling i original HD-kvalitet og lyd.

Ripp HBO Max-videoer til MP4 via MovPilot

Måte 2. Rip HBO Max-videoer via FonePaw-skjermopptaker

Hvis du heller vil ta korte HBO Max-klipp for å dele med andre enn å laste ned hele videoepisoder, er det også en god måte å spille inn HBO Max-videoer lokalt. HBO offline avspilling. Du må imidlertid være oppmerksom på at HBO Max vil blokkere noen skjermopptakere, slik at opptakene vises som en svart skjerm.

FonePaw skjermopptaker kan omgå dette og ta opp HBO Max-videoer uten grenser. Dette verktøyet gir fleksible opptaksmoduser for å velge skjermaktiviteter basert på dine behov, for strømmetjenester som HBO Max, og ta opp video-/lydkildene i god kvalitet, og lagre dem som vanlige filer for deg.

  1. Åpne FonePaw Screen Recorder og klikk på "Video Recorder".
  2. Spill av HBO Max-videoen og trykk "REC" for å starte opptaket.
  3. Når videoen er ferdig, stopper du opptaket og lagrer filen på datamaskinen.

Start FonePaw Screen Recorder

Tupp:

For detaljerte opptakstrinn, sjekk dette innlegget: Slik skjermopptak HBO Max på Windows, Mac, Android og iPhone

Sammenligning: Hvilken måte er bedre å rippe HBO Max-videoer

Selv om begge metodene kan hjelpe deg med å rippe HBO Max-videoer som vanlige videofiler for deg, har de fortsatt sine fordeler og også ulemper. Her er en enkel konklusjon om begge metodene (ved å bruke MovPilot og FonePaw) for å hjelpe deg med å velge den som best passer dine behov:

MovPilot HBO Max videonedlasting FonePaw skjermopptaker
Målbehov Last ned hele HBO Max-episoder Kort HBO Max videoklippopptak
Utdataformat MP4, MKV PNG, GIF, MP4, MOV, AVI, TS, etc.
Utdatakvalitet Tapsfri Høy (kan være komprimert)
Annonsefilter Ja Ingen
Ripping Speed 5X raskere 1X (ingen akselerasjon)
Batch Ripping Evne Ja Ingen
Enkel å bruke Ja Ja

Avslutningsvis

Selv om HBO Max har begrenset videoavspilling og offline-lagring, kan du rippe HBO Max-videoer for å få dem ut av de offisielle plattformene og nyte en mer fleksibel videoavspilling offline. I denne artikkelen får du to metoder for å hjelpe. Hvis du trenger tapsfri videoavspillingskvalitet og effektiv ytelse for å lagre lange HBO Max-filmer og TV-episoder, MovPilot HBO Max videonedlasting kan sikkert være det beste valget!

MovPilot Max(HBO) videonedlaster

Last ned Max(HBO)-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-hbo