Hulu er en av de mest populære on-demand mediastrømmetjenestene, med mange film- og TV-programressurser. Når du har kjøpt Amazon Firestick og bestemt deg for å begynne å streame noen originale show, kan du vurdere Hulu som det beste valget.

Men hvordan se Hulu på Firestick? Noen alternativ måte å se Hulu når den krasjer på Firestick? I det følgende vil bloggen svare på alle spørsmålene for å løse forvirringen din. Nå, la oss komme i gang!

Se Hulu på Firestick Cover

Slik ser du offisielt Hulu-show på Firestick

Til stream Hulu-programmer på TV ved å bruke Amazon Firestick direkte, må brukere abonnere på Hulu + Live TV-plan for å få tilgang til en rekke kanaler for avspilling. Kostnaden starter fra US$75.99/måned. Hvis du har registrert deg for planen, kan du direkte streame Hulu-show på Firestick gjennom den offisielle metoden.

Tips:

Selv om du direkte kan se Hulu-show på Firestick, kan du støte på noen problemer som at Hulu ikke fungerer som den skal, Hulu krasjer på Firestick. For å bli kvitt dette problemet, klikk her for å sjekke ut den problemfrie metoden.

Nå vil følgende trinn veilede deg gjennom den riktige måten å se Hulu på Firestick offisielt:

TRINN 1. Vek opp Amazon Firestick og bruk fjernkontrollen til å søke etter "Hulu + Live TV" fra den angitte søkefanen.

TRINN 2. Installer appen rett på din Firestick.

TRINN 3. Start nå Hulu + Live TV-appen og logg på via Hulu-kontoen din med abonnementet.

TRINN 4. Fullfør oppsettet, så er du tilgjengelig for direkte å streame Hulu-showene i appen mens du kobler til Wi-Fi!

Se Hulu offisielt på Firestick

Det er viktig å merke seg at Firestick-brukere kun har lov til å streame showene som er tilgjengelige i regionene der Hulu-kontoene deres er opprettet. Det betyr at det ikke vil være mulig for deg å streame de regionalbegrensede Hulu-showene som er utgitt utenfor kontoområdene dine.

Hvordan se Hulu-videoer på Firestick feilfri

Med Firestick kan du enkelt streame Hulu på TV-en din. Men feil kan oppstå fra tid til annen, du kan støte på Hulu-buffring, frysing eller til og med kutte ut på Firestick. I slike situasjoner er en effektiv og grei løsning å bruke en dedikert Hulu Video Downloader.

Som et omfattende verktøy, MovPilot Hulu Video Nedlaster kan hjelpe deg med å laste ned alle typer Hulu-show, inkludert Hulu-show, filmer, originaler og sportsvideoer til krypteringsfrie videoer i MP4/MKV uten tap av kvalitet. Deretter kan du overføre dem til USB og importere dem til Firestick for offline streaming. Enda bedre, du kan omgå regiongrensen med MovPilot, og fullføre oppgaven selv uten et Hulu-abonnement.

Uthevede funksjoner i MovPilot Hulu Video Downloader

  • Tilgjengelig for å sende ut alle Hulu-show i vanlige MP4/MKV-formater uten annonser;
  • Bevar den originale HD 1080p for å garantere en flott videostrømmingsopplevelse offline;
  • Rask hastighet sikret med innebygd akselerasjon lærer;
  • Valgfrie språkalternativer er tilgjengelige for å lagre lydspor og undertekster fritt;
  • Myke undertekster, harde undertekster og eksterne undertekster er tilgjengelige for valg;
  • Et brukervennlig grensesnitt og innebygd søkefunksjon for rask tilgang til Hulu-show er tilgjengelig.

Gå nå også gjennom den korte guiden for å forstå hvordan du laster ned Hulu for streaming på Firestick via MovPilot Hulu Video Downloader i flere enkle trinn:

TRINN 1. Logg på og velg Hulu-region

Etter å ha fullført programvareinstallasjonen, start MovPilot Hulu Video Downloader og logg på via Hulu-kontoen din. Deretter må du velge regionen for kontoen din ved å gå til "Innstillinger" > "Nettsted (land/region)".

Logg på og velg Hulu-region

TRINN 2. Søk etter Hulu-show

Etter det, skriv direkte inn tittelen på Hulu-showet du ønsker å streame offline på Firestick. Eller du kan få nøyaktig tilgang til den ved å skrive inn URL-en til rammelinjen. Deretter vil MovPilot Hulu Video Downloader raskt forstå resultatene og gi dem som du kan velge.

Søk etter Hulu Movie

TRINN 3. Tilpass utdataparametre

Ved å trykke på tannhjulikonet øverst til høyre i grensesnittet, kan du justere utdataparametrene før du behandler Hulu-videonedlastingen. Videoformatet, kodeken, undertekst/lydspråk, underteksttype og også utdatamappen er alle tilgjengelige for å bli justert her basert på dine behov.

Note:

For å tilpasse for en Hulu-video separat, bør du trykke på innstillingsikonet etter videotittelen.

 Innstillinger for MovPilot Hulu Video Downloader

TRINN 4. Last ned Hulu-videoer

Når innstillingene er fullført, trykker du direkte på det medfølgende nedlastingsikonet etter Hulu-videoen du ønsker å laste ned offline og overføre til Firestick for streaming. Hvis showet inneholder mer enn én video, må du velge de nøyaktige videoene før du behandler nedlastingen.

Velg Hulu-episoden for å laste ned

TRINN 5. Importer til USB og se Hulu på Firestick

Når Hulu-showet er lastet ned i MovPilot Hulu Video Downloader, kan du få tilgang til utdatamappen til se dem offline på hvilken som helst enhet.

Bruk nå et USB- eller microSD-kort for å bevare det nedlastede Hulu-showet. Importer den deretter til porten på Firestick, enheten vil lese det nedlastede Hulu-showet og spille det for deg uten en Hulu-app eller nettverkstilkobling!

 Fullført nedlasting av Hulu-episoden

Vanlige spørsmål om å se Hulu på Firestick

Ta tak i mer kunnskap om Hulu-strømming på Firestick med disse vanlige spørsmålene reist av brukere fra hele verden!

Spørsmål: Hvordan se Hulu på Firestick fra utenfor USA?

EN. Siden Hulu er en amerikansk strømmetjeneste på nett, betyr det at brukere utenfor USA ikke vil få tilgang til showene for avspilling. Derfor, for å komme over denne begrensningen og streame Hulu på Firestick fra utenfor USA, kan du stole på en VPN for å finne IP-adressen din i USA. Da kan du få tilgang til Hulu-show for streaming på Firestick.

I tillegg er det også mulig for deg å forhåndslaste ned Hulu-showene med MovPilot Hulu Video Nedlaster (programvaren er regionfri og har tilgang til Hulu-show selv uten VPN), og overfør dem deretter til Firestick-enhetene dine for avspilling offline!

Spørsmål: Hulu-appen er ikke tilgjengelig på My Firestick. Hvordan fikse det?

EN. For det første kan du sjekke gjennom liste for å se om Firestick-versjonen din støttes av Hulu. Hvis du har installert Hulu-appen på enheten, men den ikke fungerer som den skal, kan du bare prøve å installere på nytt eller starte enheten på nytt.

Når problemet fortsatt ikke løses, kan du kontakt Hulu kundestøtte for å hjelpe til med å løse det. Ellers er å velge å laste dem ned ved hjelp av MovPilot Hulu Video Downloader og importere dem til USB for avspilling på Firestick også en ideell måte å finne ut av.

Konklusjon

Hulu + Live TV er kompatibel med Amazon Firestick, slik at du enkelt kan streame dine favoritt Hulu-videoer på Firestick via den offisielle appen. Hvis du støter på uventede feil når du bruker Hulu på Firestick, bruk MovPilot Hulu Video Nedlaster er et verdifullt alternativ.

MovPilot lar deg lagre Hulu-videoer som MP4-filer for streaming på Firestick uten problemer. Dessuten kan den overvinne regionale begrensninger og laste ned alle Hulu-show i høy kvalitet. Derfor, gjennom sammenligning, fortjener MovPilot ditt forsøk!

MovPilot Hulu Video Nedlaster

Last ned Hulu-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-hulu