Hulu tilbyr tusenvis av TV-episoder og filmer, men du kan trenge et abonnement for å få tilgang til dette innholdet. Før du forplikter deg til et abonnement, er det lurt å utforske en gratis prøveversjon for å se om den oppfyller dine behov. Heldigvis tilbyr Hulu en gratis prøveversjon, og fra og med 15. april har de til og med gjeninnført den gratis prøveversjonen for Hulu + Live TV.

I denne artikkelen vil vi dekke alt du trenger å vite om Hulus gratis prøveversjon, inkludert hvem som er kvalifisert, hvor lenge prøveversjonen varer, hvordan du registrerer deg, dens begrensninger og mer. Fortsett å lese for å finne ut alle detaljene!

Hvem er kvalifisert for Hulu gratis prøveversjon

Som vist på Hulu offisielle nettsted, Hulu gratis prøvetilbud gyldige for nye og kvalifiserte returnerende abonnenter. Her refererer de returnerende abonnentene til de som har sagt opp Hulu-abonnement i mer enn 1 år. Hvis ikke, må du kanskje bruke en ny legitimasjon for å registrere deg for Hulu gratis prøveversjon.

Merknad om Hulu gratis prøveversjon

Hvor lenge varer Hulu gratis prøveversjon

I 2024 kan du få 2 typer Hulu gratis prøveversjon, og utløpsdatoene deres er spesifisert nedenfor:

Planer Hulu gratis prøveversjon (med annonser) Hulu + Live TV Gratis prøveversjon (med annonser)
Gyldighetsperiode 30 dager 3 dager

Slik registrerer du deg for Hulu gratis prøveversjon

Prosessen med å registrere seg for en Hulu gratis prøveversjon er enkel. Ved å følge disse enkle trinnene nedenfor bør du unngå forvirring.

1. Besøk Hulu nettsted. Klikk "PRØV OPP TIL EN MÅNED GRATIS".

Registrer deg for gratis prøveversjon på Hulu

2. På siden "Velg din plan" velger du Hulu (30-dagers gratis prøveversjon) eller Hulu + Live TV (3-dagers gratis prøveversjon).

Velg Hulu gratis prøveversjon

Merk: Hulu tilbyr kun gratis prøveversjon for sine annonsestøttede planer. 

3. Logg på Hulu-kontoen din eller registrer deg for en ny konto.
4. Skriv inn riktig og gyldig faktureringsinformasjon.

Etter det får du et gratis Hulu-abonnement og vil ikke bli belastet en eneste krone de neste 30 dagene. Men hvis du ikke kansellerer abonnementet ditt, belaster Hulu kredittkortet ditt i henhold til abonnementsplanen din etter at prøveperioden går ut.

Hvordan kansellere Hulu gratis prøveversjon

Ettersom din gratis prøveversjon av Hulu nærmer seg slutten, hvis du bestemmer deg for å ikke fortsette med den og vil unngå å bli belastet, bør du kansellere Hulu-abonnementet manuelt. Følg trinnene nedenfor for å avbryte din gratis prøveversjon av Hulu.

1. Besøk Hulu-nettstedet og logg på kontoen din.
2. Gå til "Administrer kontoen din"-innstillingene.
3. Klikk "Avbryt" ved siden av "Avbryt abonnementet mitt".
Avbryt abonnementet på Hulu
4. Når du blir bedt om å sette abonnementet på pause, velger du "Fortsett å avbryte" og deretter "Avbryt abonnement".
5. Du vil motta en bekreftelsesmelding i e-posten din etter at du er ferdig.

Hvordan laste ned Hulu-videoer under den gratis prøveversjonen

Som nevnt ovenfor, tilbyr Hulu kun en gratis prøveversjon med annonser, noe som betyr at under prøveperioden vil du fortsatt møte den frustrerende Hulu nedlastingsgrenser– du vil ikke kunne laste ned noen videoer. Hvis du kommer over et program eller en film du elsker, men ikke kan laste det ned, kan det være ganske skuffende. Så, er det en måte å laste ned og beholde dine favoritt Hulu-videoer under den gratis prøveversjonen? Svaret er ja. Alt du trenger er en tredjeparts Hulu-videonedlaster.

Her kan du prøve MovPilot Hulu Video Nedlaster. Det er et robust skrivebordsprogram som lar alle, inkludert Hulu gratis prøveversjonsbrukere og Hulu med annonsebrukere, last ned Hulu-serier og filmer. MovPilot dekrypterer DRM-beskyttelse og fjerner Hulu-streamingannonser, og sikrer at hver video du laster ned er en vanlig MP4/MKV-videofil. Etter å ha lastet ned Hulu-videoer med MovPilot, kan du beholde nedlastingene for alltid på datamaskinen din for fleksibel offline-visning, selv om Hulu-prøveperioden din utløper.

Uthevede funksjoner i MovPilot Hulu Video Downloader:

  • Lagre Hulu-videoer til MP4 eller MKV i 720P (det samme som Hulu offisielle)
  • Få tilgang til forskjellige Hulu-videoer, inkludert Hulu-filmer og -serier
  • Tilbyr opptil 6 lyd-/tekstspråk
  • Støtt harde undertekster, innebygde undertekster eller eksterne undertekster
  • Gir Dolby 5.1 surroundlyd og lydbeskrivelse

Her er instruksjonene for å laste ned Hulu-videoer gjennom MovPilot Hulu Video Downloader.

Trinn 1. Installer MovPilot Hulu Video Downloader på din Mac- eller Windows-datamaskin og åpne den. Logg deretter på Hulu-kontoen din og velg din region.

Logg inn på Hulu

Trinn 2. Bare skriv inn favorittvideoens URL eller tittel i søkefeltet, og klikk på søkeikonet. Du kan se alle de relative videoene i hovedgrensesnittet.

Søk i Hulu-filmer på MovPilot

Trinn 3. Juster utdatainnstillingene som du vil, og velg episodene du vil laste ned.

Juster utgangsinnstillinger

Trinn 4. Klikk på nedlastingsknappen for å lagre Hulu-videoer på datamaskinen din. Etter nedlasting, sjekk de lagrede videoene i "Historikk"-fanen.

Fullført nedlasting av Hulu-episoder

Vanlige spørsmål om Hulu gratis prøveversjon

Hvordan få Hulu for $2 i måneden?

Hulu tilbyr en annonsestøttet plan for studenter til bare $1.99/måned. Dette er en betydelig rabatt fra den vanlige prisen på $7.99/måned for samme plan, noe som gjør det til et rimelig alternativ for studenter. For å kvalifisere for Hulus studentrabatt må du være en verifisert, for øyeblikket registrert høyskole- eller universitetsstudent i USA.

Er det en gratis prøveversjon for Hulu Live TV?

Ja, Hulu tilbyr en 3-dagers gratis prøveperiode for Hulu + Live TV-planen, men husk at gratis prøveversjoner ikke tilbys for visse alternativer, for eksempel spesifikke tillegg, Hulu (ingen annonser)-planen eller Disney Bunt.

Kan jeg registrere meg for Hulu uten kredittkort?

Ja, det kan du. Hulu-abonnementer er beregnet på amerikanske medlemmer, så du trenger et amerikansk kredittkort for å registrere deg. Men i tillegg til kredittkort kan du også bruke et Hulu-gavekort for å registrere deg for en gratis prøveversjon. Når du har din Hulu gavekort detaljer, kan du gå til gaveseksjonen på Hulu nettsted og skriv inn Hulu-gavekortdetaljer. Trykk deretter Løs inn for å begynne å bruke Hulu-gavekortet for å se Hulu TV-serier og filmer.

Bunnlinjen

Ovenfor har vi dekket alt du trenger å vite om Hulu gratis prøveversjon. Hvis du er kvalifisert, kan du enkelt registrere deg for en 30-dagers gratis prøveperiode på Hulu og nyte de nyeste filmene og programmene.

Vær imidlertid oppmerksom på at du ikke vil kunne laste ned noen videoer under prøveperioden. For å beholde favorittinnholdet ditt selv etter at prøveperioden er over, anbefaler vi å bruke MovPilot Hulu Video Nedlaster. Dette verktøyet lar deg laste ned Hulu-videoer under din gratis prøveversjon, slik at du kan nyte dem når som helst, uten begrensninger.

MovPilot Hulu Video Nedlaster

Last ned Hulu-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-hulu