Amazon Prime Video lar brukere laste ned videoer for offline visning, men det finnes visse begrensninger. Nedlastingene dine har en begrenset tidsramme for visning og kan ikke spilles av på andre enheter. Hvis du leter etter en måte å laste ned Prime-videoer til MKV-format med tapsfri kvalitet, flere lydspor og undertekster, er det løsningen å bruke en kraftig Amazon-videonedlaster. Men hvordan velge den rette? Denne artikkelen vil introdusere deg til det beste verktøyet for å lagre Prime-videoer som MKV-filer med en omfattende guide om hvordan du gjør det. La oss utforske nå!

Hvordan laste ned Amazon Prime-videoer til MKV

Anbefalt verktøy for å konvertere Amazon Prime Video til MKV

Med så mange videonedlastere tilgjengelig i dag, kan det være utfordrende å finne det beste alternativet. Hvis du leter etter den beste Amazon Prime Video-nedlasteren, har denne delen dekket deg.

MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster er et profesjonelt videonedlastingsverktøy som lar brukere enkelt laste ned filmer, TV-serier eller dokumentarer fra Amazon Prime i full HD 1080P på Windows/Mac. En av de største egenskapene til denne Amazon-videonedlasteren er at den støtter flere svært kompatible videoformater som MKV eller MP4 når laste ned Amazon Prime-videoer på datamaskinen, som muliggjør jevn avspilling med hvilken som helst spiller.

Dessuten kommer MovPilot med en innebygd søkemotor som gjør det enkelt å finne favorittfilmene fra Amazon Prime uten behov for Prime Video-appen. Programvaren vant også ros for sin effektivitet og brukervennlighet, takket være batchkonverteringsfunksjonen og det intuitive grensesnittet. Derfor, hvis du leter etter en kraftig Amazon Prime-video for MKV-nedlaster, er MovPilot verdt å vurdere.

Nøkkelfunksjoner i MovPilot Amazon Prime Video Downloader

  • Last ned Prime-videoer uten DRM-begrensninger ved å omgå alle Nedlastingsgrenser for Amazon Prime.
  • Konverter ubegrenset Prime-filmer og TV-serier til MKV eller MP4 i full HD 1080P.
  • Har en innebygd nettleser uten installasjon av Prime Video-appen.
  • Last ned Amazon Prime-videoer i batch med 5X raskere hastighet.
  • Ta vare på originale lydspor og undertekster for å matche spesifikke språkbehov.
  • Gi et brukervennlig og intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt å bruke.

Detaljert veiledning: Hvordan konvertere Amazon Prime Video til MKV

Til å begynne med, last ned og installer MovPilot Amazon Prime Video Downloader til din Windows- eller Mac-datamaskin.

Trinn 1. Logg på med din Amazon Prime-konto

Etter å ha startet den, må du logg inn på din Amazon Prime-konto for å få tilgang til Prime-biblioteket. Ellers kan du ikke starte nedlastingstjenestene. Da, Trykk på tannhjulikonet i øvre høyre hjørne av hovedgrensesnittet for å bekrefte innstillingene for kontoregionen, og sørg for at "Nettsted (land/region)" alternativet som vises samsvarer med kontoen din.

Logg inn på Amazon Prime-kontoen

Trinn 2. Tilpass utdatainnstillinger

Hold deg i innstillingene for enkelt å forhåndsinnstille utdataformatet som MKV. MovPilot gir også fleksible utdatainnstillinger, slik at du enkelt kan tilpasse "Lydspråk", "Tekstingsspråk" og "Teksting er lagret" basert på dine behov.

Tilpass utdatainnstillinger for Amazon Prime-videoer

Trinn 3. Søk etter ønskede Amazon Prime-videoer

Det er to tilgjengelige metoder for å legge til Amazon Prime-filmer/-serier for nedlasting.

  • Metode 1. Skriv inn tittelnavnet eller nøkkelordene direkte i søkefeltet for å finne de ønskede videoene.
  • Metode 2. Kopier og lim inn Amazon Prime-video-URLen i søkefeltet for å få tilgang til den.

Etter det vil MovPilot vise alle relaterte resultater på hovedgrensesnittet.

Søk etter Amazon Prime Movies/Shows

Trinn 4. Last ned Amazon Prime-videoer til MKV-format

Bare klikk på "Last ned" ikonet ved siden av tittelnavnet for å begynne å laste ned TV-serier eller filmer fra Amazon Prime til MKV på PC/Mac. For TV-programmer kan du også velge de foretrukne episodene på detaljsiden for nedlasting. I tillegg kan du se nedlastingsprosessen på høyre panel i sanntid.

Last ned Amazon Prime-videoer til MKV-format

Når nedlastingen er fullført, kan du gå til "Historie" og trykk på mappeikonet for å finne alle nedlastede MKV Prime-videoer.

Last ned MKV Prime-videoer

Vanlige spørsmål om konvertering av Amazon Video til MKV-format

I tilfelle du fortsatt har noen spørsmål om hvordan du konverterer Amazon-video til MKV-format, her er noen vanlige spørsmål.

Hvordan velge: Konverter Amazon Prime-videoer til MKV eller MP4?

  • MKV (Matroska Video), er en åpen kildekode-videobeholder som kan lagre flere videoer, lydspor, undertekster eller bilder i en enkelt fil. I motsetning til MP4, støtter den tapsfri komprimering. Dette betyr at MKV-videoer kan bevare alle detaljer i den originale videoen, noe som resulterer i høyere kvalitet, men også en større filstørrelse.
  • MP4(MPEG-4 del 14), er en videobeholder med tap som kan inneholde video, lyd, undertekster og stillbilder. Den omfattende kompatibiliteten gjør MP4 til det mest populære videoformatet for avspilling på en rekke enheter, som datamaskiner, smarttelefoner, nettbrett og til og med smart-TVer.

Totalt sett er både MKV og MP4 populære videoformater for avspilling, men de dekker ulike behov. Til sammenligning tilbyr MKV høyere videokvalitet, flere lydspor og forskjellige undertekster, noe som gjør det til et bedre alternativ for å bygge en Prime-videosamling. Omvendt utmerker MP4 seg i høyere kompatibilitet og har en mindre filstørrelse, noe som gjør den egnet for de som ønsker å se Amazon Prime-videoer på ulike enheter uten problemer.

Kan jeg konvertere Amazon Video til MKV-format online?

Det er et bredt utvalg av online Amazon-videonedlastere tilgjengelig for bruk. De fleste av dem støtter imidlertid kun konvertering av Amazon Video til MP4 online. Hvis du vil laste ned Prime-videoer til MKV, direkte ved å bruke en desktop-nedlaster som MovPilot Amazon Prime Video Downloader tilbyr den mest effektive løsningen.

Kan jeg ta opp Amazon Prime-videoer i MKV-format med tapsfri kvalitet?

Skjermopptak kan tjene som en nyttig løsning for å lagre Amazon Prime-videoer i MKV-format. Du kan enkelt bruke en tredjeparts skjermopptaker på PC/Mac for å ta opp den spillede Amazon Prime-videoen og deretter lagre den som en MKV-fil. Det er imidlertid viktig å merke seg at videokvaliteten kan lide på grunn av nettverksproblemer under opptaksprosessen, og det kan være problemer med lydkvaliteten som støy eller ekko. I tillegg kan skjermopptak av hele videoen være tidkrevende.

For en mer praktisk og stabil løsning med tapsfri kvalitet, anbefales det å bruke tredjeparts Amazon Prime Video-nedlastere for å laste ned Amazon Prime-videoer direkte på PC/Mac.

Konklusjon

For å laste ned Amazon Prime-videoer til MKV, er det avgjørende å bruke riktig Amazon-videonedlaster. MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster fremstår som det beste alternativet. Den kan enkelt konvertere Amazon-videoer til MKV med bare noen få enkle klikk. Dessuten gir dette verktøyet også en gratis prøveversjon for nye brukere for å teste funksjonene. Hvis du leter etter en gjennomførbar løsning for å få MKV Amazon Prime-videoer, kan du gjerne laste ned MovPilot og prøve!

MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster

Last ned Amazon Prime-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-amazon