Nedlasting av Netflix-filmer til en USB-stasjon kan hjelpe deg med å enkelt spille Netflix-filmer på TV-en og andre mediespillere. Den harde virkeligheten er imidlertid at Netflix har fjernet nedlastingsfunksjonen fra deres nye Windows-app.

Men ikke bekymre deg! Du kan fortsatt bruke en profesjonell tredjeparts Netflix-videonedlaster for å laste ned Netflix-filmer til en flash-stasjon og lagre dem permanent. Du kan fritt overføre de nedlastede Netflix-videoene i MP4-format til en hvilken som helst enhet og spille dem av med en hvilken som helst lokal spiller.

Anbefalt verktøy: MovPilot Netflix Video Downloader

Netflix har kryptert alle nedlastede filmer og TV-serier for å sikre at de bare kan spilles av i appen, og hindrer brukere i å overføre Netflix-nedlastinger til USB-stasjoner eller andre enheter. Heldigvis kan du bruke MovPilot Netflix Video Nedlaster for å laste dem ned som DRM-frie vanlige videofiler på Windows PC eller Mac.

Etter nedlasting av Netflix-filmer uten DRM-begrensninger kan du overføre favoritt Netflix-videoene dine til en USB-stasjon for fleksibel avspilling. I tillegg, siden MovPilot støtter tilpasning av utdatamappen, kan du koble USB-stasjonen til datamaskinen og angi den som utgangsmappe, slik at du kan laste ned Netflix-videoer direkte til USB-pinnen.

Hovedfunksjonene til MovPilot Netflix Video Downloader

  • Konverter Netflix-videoer til MP4 eller MKV i FHD 1080P høy oppløsning
  • Bevare Dolby Digital 5.1 surroundlyd for overlegen avspilling
  • Innebygd Netflix-nettleser for å søke direkte etter Netflix-serier og -filmer
  • 5X nedlastingshastighet for å laste ned flere Netflix-episoder sammen
  • 3 undertekstalternativer: myke undertekster, harde undertekster eller eksterne undertekster

La oss nå se hvordan du laster ned Netflix-videoer til USB-stasjon ved hjelp av MovPilot Netflix Video Downloader.

Prosess 1. Last ned Netflix-filmer som MP4/MKV på datamaskinen

Trinn 1. Last ned, installer og kjør MovPilot Netflix Video Downloader på datamaskinen

Last ned MovPilot Netflix Video Downloader og installer den på datamaskinen din. Start den deretter. Etter det, logg på Netflix-kontoen din når påloggingsvinduet dukker opp. Du kan slå "Husk meg" for å beholde kontoen din pålogget uten å kjøre programvaren igjen neste gang.

Logg på Netflix

Trinn 2. Juster utdatainnstillinger

Klikk på utstyr ikonet i øvre høyre hjørne for å fullføre de tilpassede innstillingene. Du kan velge utdataformat, videokodek, lydspråk, undertekstspråk, etc.

Spesielt kan du koble USB-stasjonen til datamaskinen og sette den som utgangsmappe, og dermed laste ned Netflix-filmer direkte til USB-pinne.

Tilpassede innstillinger

Trinn 3. Søk etter Netflix-filmer/-TV-programmer du vil laste ned

Gå tilbake til hjemmesiden. På "Last ned" modul, skriv inn navnet på Netflix-filmene eller TV-programmene du vil laste ned direkte i linjen, og trykk deretter på den blå søkeknappen til høyre. I tillegg kan du også kopiere og lime inn URL-en til videoen i linjen for å søke etter den direkte og presist.

Søk etter Netflix-videoer

Trinn 4. Last ned filmene/TV-programmene for å overføre dem til en USB-stasjon

Trykk på laste ned knappen som finnes bak alle Netflix-filmer/TV-serier. Når nedlastingsprosessen er fullført, kan du klikke på "Historie" modul for å sjekke nedlastingene dine og bane vei for overføring av dem til en USB-stasjon.

MovPilot Laster ned Netflix-filmer

Prosess 2. Overfør Netflix-nedlastinger fra datamaskin til USB-stasjon

Etter å ha fullført trinnene ovenfor, er det på tide å overføre Netflix-nedlastingene dine fra PC til USB-stasjon. Følg veiledningen nedenfor:

Trinn 1. Sett inn USB-stasjonen i datamaskinen.

Sett inn USB-stasjonen til datamaskinen

Trinn 2. I "Historie" modul til MovPilot Netflix Video Downloader, klikk på mappe ikonet for å finne Netflix-nedlastingene på datamaskinen din.

Finn Netflix-nedlastinger på datamaskinen

Trinn 3. Bare dra disse filene av Netflix-nedlastingene dine til USB-stasjonen, eller kopier og lim dem inn i USB-stasjon-mappen. Koble deretter fra USB-stasjonen i sikkerhet. Du kan nå beholde disse Netflix-nedlastingene for alltid og nyte dem når som helst og hvor som helst.

Vanlige spørsmål om nedlasting av Netflix-filmer til USB-stasjon

Er det ulovlig å laste ned Netflix-filmer til en USB?

Nedlasting av Netflix-filmer til en USB-stasjon for personlig bruk er lovlig i de fleste jurisdiksjoner. Det er imidlertid viktig å huske at bruk av nedlastet Netflix-innhold til kommersielle formål, som å selge eller distribuere det, kan være i strid med lokale lover om opphavsrett. Sørg alltid for at du bruker nedlastet innhold på en ansvarlig måte og i henhold til Netflix sine vilkår for bruk.

Hvordan ser jeg Netflix via USB?

For å se Netflix via en USB-stasjon, kan du bruke en smart-TV eller spillkonsoll som støtter USB-avspilling. Først laster du ned Netflix-filmer eller TV-serier til USB-stasjonen via MovPilot Netflix Video Downloader. Løs deretter ut USB-stasjonen fra datamaskinen og sett den inn i TV-ens USB-port. Bruk TV-ens mediespiller eller innebygd programvare for å få tilgang til og spille Netflix-innhold på TV direkte fra USB-flashstasjonen.

Siste ord

Nå som du har lært den omfattende metoden for å laste ned Netflix-filmer til en USB-flash-stasjon, MovPilot Netflix Video Nedlaster fremstår som den ultimate løsningen. Den bryter gjennom DRM-restriksjoner på Netflix-filmer, slik at du enkelt kan overføre Netflix-nedlastingene dine til en USB-disk, eller til og med laste ned Netflix-filmer direkte til en USB-stasjon. Last ned og bruk MovPilot nå for å nyte Netflix-filmer fritt med en USB-pinne!

MovPilot Netflix Video Nedlaster

Last ned Netflix-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

cat-netflix