Som matelsker må du være kjent med Food Network, en populær matkanal som tilbyr hundretusenvis av matoppskrifter som tiltrekker seg mange mennesker som elsker å lære matlaging. For bedre å lære matlaging, kan du laste ned Food Network-programmer for regelmessig gjennomgang og lære flere matlagingsferdigheter; Ellers kan du med disse nedlastingene lage ditt eget matbibliotek for å bedre administrere og kategorisere menyene dine. Derfor vil dette innlegget vise deg 2 enkle måter å laste ned Food Network-show. Scroll ned og fortsett å lese!

Metode 1. Last ned Food Network-show med Food Network GO-appen

Hvis du har abonnerer på kabel-TV, kan du laste ned Food Network-show direkte med Food Network GO-appen, som er tilgjengelig på iOS-, Android- og Amazon Fire TV-enheter. Her er den detaljerte opplæringen:

Trinn 1. Start Food Network Go-appen.

Trinn 2. Søk etter favorittprogrammene dine.

Trinn 3. Trykk på nedlastingsknappen for å starte nedlastingen.

Hovedskjermen til Food Network Go-appen

Metode 2. Få Food Network-show via MovPilot HBO Video Downloader

Selv om strømmemedieplattformer som Food Network Go-appen tillater det Food Network viser å laste ned, de utgjør fortsatt noen nedlastingsgrenser for visning av Food Network offline. For eksempel må brukere koble seg til Internett hver 30. dag for å bekrefte abonnementene sine, noe som er et uunngåelig problem. For å fjerne disse grensene og laste ned Food Network-show for å nyte når som helst og hvor som helst, kan du slå til et kraftig tredjepartsverktøy: MovPilot Max(HBO) videonedlaster.

📌 Tips:

Siden innholdet i (HBO)Max og Discover Plus er integrert, kan du nå bruke MovPilot HBO Max videonedlasting til last ned Discovery Plus-videoer, inkludert de fra Food Network-samlingen.

Relaterte artikler: Skal HBO Max bort? Utforsk den nye strømmetjenesten

MovPilot HBO Max Video Downloader skiller seg ut som en av de beste HBO Max-videonedlastere, sparer ingen innsats for å hjelpe deg med å laste ned Food Network-programmer for offline-spilling. Du kan da beholde disse nedlastingene for alltid, uten tid eller plassbegrensninger; ellers kan du overføre dem til se HBO Max offline på en bærbar PC/telefon/nettbrett, hvilken som helst enhet du liker, eller gjenskap dem for å dele med andre.

Hovedfunksjonene til MovPilot HBO Max Video Downloader

  • Last ned Food Network Shows til MP4/MKV

  • 5X høyere hastighet for å rippe videoer fra Max i batch

  • Lagre all original lyd og undertekster i ulike språk

  • Beholde Dolby Atmos 5.1 surroundlyd for overlegen avspilling

  • Fullt kompatibel med Windows/Mac

Uten videre, la oss se hvordan laste ned HBO Max-filmer for å se offline via MovPilot HBO Max Video Downloader på Mac, for eksempel.

Trinn 1. Fullfør nedlastingen av MovPilot HBO Max Video Downloader

Last ned MovPilot HBO Max Video Downloader på din Mac og start programmet. Logg deretter på HBO-kontoen din når påloggingsvinduet dukker opp.

Hovedgrensesnittet til MovPilot HBO Max Video Downloader

Trinn 2. Kopier og lim inn URL-en for å søke etter HBO-videoer

På søkefeltet kopierer og limer du inn URL av videoene du ønsker, eller skriv inn navnet på dem direkte. Deretter trykker du på søk knappen til høyre.

Søkeprosess på MovPilot

Trinn 3. Fullfør tilpassede innstillinger

Klikk på utstyr ikonet øverst til høyre for å fullføre dine tilpassede innstillinger. Du kan velge utdataformat, videokodek, lydspråk, undertekstspråk osv. Du kan også tilpasse spesifikke episoder ved å klikke på laste ned ikonet til høyre for hver episode, og velg deretter episoden du trenger for å starte de tilpassede innstillingene.

Tilpassede innstillinger på MovPilot

Trinn 4. Last ned videoen for avspilling uten nett

Når de tilpassede innstillingene er fullført, går du tilbake til hovedskjermen og trykker på nedlastingsikonet til høyre for videoen for å starte nedlastingen. Etter denne prosessen kan du trykke på "Historie”-modul for å sjekke og nyte dine kinoaktige nedlastinger.

Nedlastingsprosess på MovPilot

Tips: MovPilot HBO Max Video Downloader tilbyr en gratis prøveversjon med en 6 minutter nedlastingsbegrensning. For full tilgang, vennligst abonner for å bli premiummedlem.

Tips: Hvordan se Food Network-show frakoblet med strømmetjenester

I tillegg til plattformene nevnt ovenfor, kan du også se noen Food Network-show offline ved å abonnere på andre strømmetjenester. Disse strømmetjenestene inkluderer:

  • FoodNetwork.com

  • Philo

  • fubo TV

  • Hulu+ Live TV

  • Sling TV

  • Vidgo

  • YouTube TV

  • AT&T TV

Note: Strømmetjenester som Philo og YouTube TV gi ubegrenset sky DVR, slik at brukere kan lagre videoer for gjentatt visning.

Konklusjon

For å oppsummere, på grunn av noen nedlastingsgrenser satt av strømmemedieplattformer som Food Network Go-appen, er det vanskelig å laste ned Food Network viser for offline spill og gjennomgå dem når som helst og hvor som helst. For bedre å løse dette problemet, MovPilot Max(HBO) videonedlaster vil hjelpe deg å laste ned Food Network-show uten tids- eller plassbegrensninger, enklere og smidigere. Trykk på knappen nedenfor, og ha det gøy med din kjære koketid!

MovPilot Max(HBO) videonedlaster

Last ned Max(HBO)-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-hbo