I dag, når vi planlegger å laste ned HD-filmer eller de nyeste TV-seriene, kan CleverGet være en velkjent en ettersom du kan få direkte tilgang til strømmeplattformer som Amazon Prime Video, Netflix, Disney+, etc., og se etter ressurser for å laste ned streaming videoer offline umiddelbart. Hvis du ikke har prøvd programvaren før, vil denne CleverGet-anmeldelsen være nyttig for deg.

La oss i det følgende gå gjennom en generell introduksjon til CleverGet fra alle aspekter før vi begynner med programvaren. I tillegg, basert på CleverGets begrensninger, forbereder du også her det beste CleverGet-alternativet som din backup. Sjekk nå!

Oversikt over CleverGet

CleverGet, også kjent som CleverGet All-in-One, kombinerer titalls videonedlastere i én programvare for å levere en rask og effektiv plattform for å hjelpe til med å laste ned streaming av videoressurser offline som vanlige MP4/MKV-formater. Du kan få direkte tilgang til forskjellige videostrømmeplattformer og søke etter favorittfilmer, TV-serier eller andre videoressurser for å laste ned umiddelbart.

Siden de nedlastede videoene vil bli lagret i DRM-fri status, kan du holde dem offline så lenge du vil uten å bekymre deg for utløpsdato, og også spille dem av via forskjellige mediespillere på alle enheter uten flere begrensninger.

Samlet sett av CleverGet Video Downloader

Er CleverGet trygt å bruke?

CleverGet leverer en enkel oppsettprosess, uten å be deg om å installere ekstra programvare eller medfølgende utvidelser i det hele tatt. Også ved å opprettholde et rent grensesnitt i appen, kan programvaren holde en annonsefri opplevelse uten å legge inn skjulte farer som å navigere deg til tredjeparts fiskesider i det hele tatt. CleverGet kan garantere 100% sikker ytelse mens du bruker programvaren.

Prissetting av CleverGet

Det bemerkes at CleverGet ikke er freeware. For nye brukere tilbyr CleverGet en gratis prøveversjon for å oppleve nedlastingsfunksjonen gratis. Du vil imidlertid møte visse begrensninger mens du bruker gratisversjonen. For eksempel kan du bare last ned 3 videoer i løpet av den gratis prøveperioden. Dessuten både videokvalitet og nedlastingshastighet vil være begrenset, som betyr at det vil ta lang tid å vente på at en video fullfører nedlastingen uten å lese HD-oppløsninger i det hele tatt.

For å fjerne slike begrensninger er det et must å registrere CleverGets fullversjon. Foreløpig tilbyr CleverGet All-in-One en årlig plan (koster US$149,95) og a livstidslisens (koster $229.95) for valg. Ved å oppgradere til den registrerte versjonen kan du få tilgang til alle funksjonsmoduler og nyte den avanserte videonedlastingstjenesten for å lagre favorittfilmene og TV-programmene dine.

Høydepunkter i CleverGet-funksjonene

La oss nå gå videre og sjekke flere fremhevede funksjoner som CleverGet kan gi oss.

Vanlige videostrømmesider støttes

CleverGet legger til støtte for nedlasting av streaming videoer fra en rekke populære nettsteder. Til tross for OTT-plattformene som Amazon Prime Video, Netflix, etc., kombinerer programvaren også strømmeplattformer som YouTube sammen. Du kan få tilgang til nesten alle videoressurser på nettet og laste dem ned offline som vanlige videofiler for å nyte offline med alle installerte mediespillere, noe som sikrer deg en mer fleksibel offline videoavspillingsopplevelse.

Tilpassede videoparameterinnstillinger

For forskjellige plattformer tilbyr CleverGet forskjellige parameterinnstillinger for valg. For eksempel, for nedlasting av videoer fra Amazon Prime Video, tilbyr programvaren utskriftskvalitet med opptil den beste HD 1080p å velge. Når det gjelder utskriftskvalitet, er de mest populære alternativene som MP4 og MKV tilgjengelige. En gang fjerning av DRM fra streaming av videoer og ved å laste dem ned som vanlige videofiler offline i ønsket format og kvalitet, kan du overføre dem til alle enheter og spille av videoene med en hyggelig opplevelse.

Rask hastighet for å løse batch-videonedlasting

For å sikre en effektiv videonedlastingsprosess har CleverGet innebygd maskinvareakselerasjon for å løse videonedlasting. Den er også utstyrt med batchnedlastingsfunksjonen for å gjøre det mulig å behandle flere oppgaver samtidig. For å laste ned flere timelange videoer kan det ta deg bare flere minutter å fullføre. Effektivitet er også en viktig faktor som tiltrekker videoelskere til å prøve CleverGet for å laste ned videoer fra Amazon Prime, Netflix og andre populære OTT-strømmeplattformer.

Hvordan laste ned streaming videoer via CleverGet

CleverGet er designet med et intuitivt grensesnitt, som gir deg en problemfri måte å laste ned streamingvideoer fra OTT-plattformer som Netflix på en enkel måte. La oss også gå gjennom trinnene for å bruke CleverGet til å laste ned nettvideoer med en gang:

TRINN 1. Når du har installert CleverGet, start programvaren og velg videoplattformen du ønsker å laste ned videoer fra.

TRINN 2. Kopier og lim inn nettadressen til videoen direkte i nedlastingsrammelinjen. Deretter behandler du videokonverteringen med en gang.

TRINN 3. Når et popup-vindu vises, kan du velge utdataformat samt kvalitet her for å behandle videonedlastingen.

TRINN 4. Bare ved å trykke på "Last ned"-ikonet kan du lagre videoen direkte offline og deretter streame den på hvilken som helst enhet du ønsker.

Hvordan laste ned streaming videoer via CleverGet

Positive og negative anmeldelser på CleverGet

Faktisk, siden CleverGet fortsatt er nytt på markedet, er programvaren fortsatt langt fra fullverdig. Vi fant fordeler og ulemper med CleverGet som nedenfor.

Fordeler:

  • Støtte flere OTT-tjenester
  • Gir praktisk kontroll i appen
  • Utfør rask nedlastingshastighet
  • Behold betydelig HD-kvalitet for nedlasting

Ulemper:

  • Kjør ustabilt, noen ganger blir koblet fra
  • Noen ganger mislykkes det å laste ned videoer plutselig
  • Få krasjer og slås av når du starter programvaren

Beste CleverGet-alternativ: MovPilot alt-i-ett-videonedlaster

Hvis du leter etter et mer stabilt alternativ til CleverGet for å unngå uventede nedlastingsfeil, kan MovPilot All-in-One Video Downloader være beste streaming video nedlaster å vurdere.

Sammenlignet med CleverGet, MovPilot alt-i-ett videonedlaster er også kompatibel med de mest vanlige OTT-plattformene, inkludert Amazon Prime Video, Netflix, Disney+, HBO Max og Hulu, og hjelper deg å laste ned alle filmer og TV-serier fra dem som vanlige MP4/MKV-filer offline. På samme måte kan MovPilot All-in-One Video Downloader også utføre for å bevare original HD-kvalitet uten komprimering.

Dessuten bygger dette verktøyet direkte inn nettspillere fra de 5 OTT-plattformene for å sikre bekvemmelighet og også god stabilitet. Den er også utstyrt med hard akselerasjon og øker ytelsen til videonedlasting til minst 5X raskere. Sammenlignet med CleverGet, leverer MovPilot All-in-One Video Downloader høyere effektivitet for muligheten til å opprettholde høy stabilitet og gi høy hastighet mens den løser online videonedlastinger.

Høydepunkter fra MovPilot Alt-i-ett videonedlasting

  • Tilgjengelig for å laste ned videoer fra de 5 mest populære OTT-videoplattformene (Amazon Prime Video, Netflix, Disney+, HBO Max og Hulu);
  • Nettspillere er innebygd for å sikre stor stabilitet og gi bekvemmelighet under behandling av videonedlastinger;
  • Tilpassede parameterinnstillinger for å laste ned streaming av videoer til MP4/MKV i HD-oppløsninger;
  • Bevaring av originale lydspor samt undertekster på alle språk lastet opp med kildevideoene;
  • Batchbehandle flere elementer som lastes ned samtidig med 5 ganger raskere hastighet.

Deretter tar du også tak i den korte veiledningen for å bruke MovPilot All-in-One Video Downloader for å laste ned streaming videoer fra hvilken som helst OTT-plattform i flere enkle trinn:

TRINN 1. Start MovPilot All-in-One Video Downloader. Fra hovedfeeden, velg ønsket plattform og fullfør kontopåloggingen.

Logg på innebygd nettspiller i MovPilot All-in-One Video Downloader

TRINN 2. Når du har åpnet nedlastingsprogrammet, søk direkte etter hvilken som helst film eller TV-serie du vil laste ned. Eller du kan lime inn videoens URL for å få tilgang til den nøyaktige videoen også.

Søk etter Netflix-filmer eller TV-serier å laste ned

(Valgfritt) TRINN 3. MovPilot All-in-One Video Downloader lar deg tilpasse videoparametere før du behandler videonedlastinger. Bare klikk på "Innstillinger"-knappen øverst til høyre, og deretter kan du justere utgangsinnstillinger som format og videokvalitet. Videokodek, lyd-/undertekstspråk, og også underteksttyper etter behov.

Nedlastingshastigheten kan settes til det høyeste alternativet også her.

Tilpass videoparametere for å laste ned streamingvideoer

TRINN 4. Til slutt trykker du ganske enkelt på de oppgitte nedlastingsikonene bak videotitlene, og deretter vil MovPilot All-in-One Video Downloader legge til videoene i nedlastingskøen og behandle batchnedlasting for deg med en gang.

Last ned OTT-videoer frakoblet som vanlige filer

Konklusjon

For å konkludere, CleverGet leverer praktisk og høyhastighets ytelse for å hjelpe til med å laste ned streaming videoer fra OTT-plattformer som Amazon Prime, Netflix, etc. med god kvalitet. Imidlertid kan stabiliteten være en svakhet og føre til lav effektivitet.

Derfor, hvis du ønsker et CleverGet-alternativ med stabil nedlastingsytelse og høy konverteringssuksessrate, bør du vurdere den topprangerte videonedlasteren, MovPilot alt-i-ett videonedlaster, som nyter godt av et godt rykte og gir feilfri så vel som høyhastighets videonedlastingstjeneste til hjelp. Nå, installer det gratis og start med gratis prøveversjon!

MovPilot alt-i-ett videonedlaster

Last ned videoer fra strømmetjenester som kan spilles av på hvilken som helst enhet uten begrensninger.

cat-allinone