StreamFab har blitt ansett som en av de beste nedlastere for streaming av video. Den lar brukere laste ned favorittvideoene sine fra strømmetjenester som Netflix, Amazon Prime og mer. Du kan imidlertid ha støtt på StreamFab fungerer ikke problemet, og støtteteamet kan ikke tilby en rettidig løsning. Derfor vil du si opp StreamFab-abonnementet ditt.

Dette blogginnlegget dekker de detaljerte trinnene og en omfattende introduksjon til det beste alternativet vi har valgt for deg. Fortsett å lese for å oppdage en sømløs overgang til en ny løsning for alle dine behov for nedlasting av strømming.

Del 1. Slik kansellerer du StreamFab-abonnement

Du kan miste måten å finne ut hvor du kan kansellere planen, siden oppføringen for kansellering verken er i programvaren eller på StreamFabs offisielle nettside. I stedet må du fullføre kanselleringen på utviklerens DVD Fabs nettside. For å kansellere StreamFab-abonnementet, følg de enkle trinnene nedenfor.

  1. Logg inn på DVDFab Medlemssenter med nødvendig informasjon.
  2. Naviger til "Abonnement" og velg "Avbryt abonnement".
  3. Følg instruksjonene for å fullføre kanselleringsprosessen.

 Logg inn på DVD Fab Member Center

Del 2. Vanlige spørsmål om kansellering av StreamFab-abonnement

Kan jeg kansellere StreamFab-abonnementet mitt når som helst?

Ja, du kan si opp abonnementet ditt når som helst. Vær oppmerksom på at kanselleringen din ganske enkelt betyr at du ikke blir belastet for automatisk fornyelse fra neste belastningssirkel.

Ditt nåværende abonnement forblir aktivt til det utløper. Du vil ikke få refusjon for det nåværende abonnementet i løpet av dets normale tjenesteperiode.

Får jeg refusjon etter at jeg har kansellert StreamFab-abonnementet mitt?

Det varierer fra sak. Ikke alle situasjoner er kvalifisert for refusjon. Det må være under visse vilkår. Du kan få refusjon for utilsiktede dupliserte kjøp, feilkjøp, feilaktige belastninger eller uløste tekniske problemer innen følgende frister.

  • Månedsplan: Ubetinget refusjon innen 7 dager etter kjøp.
  • Års-/livstidsplan: Refusjoner for kvalifiserende bestillinger innen 14 dager etter kjøp.

Avhengig av betalingsmåtene dine, får du refusjon innen 1–7 virkedager etter at du har sendt inn forespørselen.

Slutter abonnementet umiddelbart når jeg kansellerer StreamFab-abonnementet?

Det kommer an på. Hvis du ber om en kansellering innen refusjonsfristen (7 dager for månedlige planer og 14 dager for års-/livstidsplaner), avsluttes abonnementet umiddelbart.

I tilfeller som er utenfor den gitte tidsrammen, avsluttes ikke abonnementet umiddelbart. Siden streamFab setter planene til automatisk fornyelse som standard, kansellering betyr at du har kansellert neste og fremtidige faktureringssykluser. Så abonnementet er fortsatt gyldig til neste faktureringsdato.

Del 3. MovPilot: Beste alternativ til StreamFab

Å bli sittende fast med StreamFab som ikke fungerer problemer uten rettidige oppdateringer er irriterende, spesielt hvis du overstadig ser på en serie eller et program. Det kan være lurt å finne et alternativ for å unngå slik frustrasjon. Det er her MovPilot tar inn i bildet. Det fungerer like effektivt som StreamFab for å hjelpe deg laste ned streaming videoer og utmerker seg også i rask respons på ethvert problem som rapporteres.

Som StreamFab, MovPilot alt-i-ett videonedlaster har også integrert populære 5 OTT-nettsteder, inkludert Netflix, Amazon Prime, Disney+, HBO Max og Hulu i ett. Det gjør nedlasting av favorittinnholdet ditt til HD MP4/MKV til en lek med noen få klikk. Da kan du nyte det på hvilken som helst enhet når du vil.

Viktigst av alt, når du har spørsmål om bestillingen din eller finner feil i programvaren, kan du alltid forvente raske og effektive svar fra kundestøtteteamet, samt rettidige oppdateringer.

Nøkkelfunksjoner i MovPilot Alt-i-ett videonedlasting

  • Last ned innhold fra 5 mest populære OTT-videoplattformer, inkludert Netflix, Amazon Prime, Disney+, HBO Max og Hulu
  • Send ut HD-streamingvideoer (opptil 1080P) i MP4/MKV
  • Støtte Dolby Atmos for lydspor og også være i stand til å bevare original lyd på flere språk
  • Last ned videoer i batch med 5X raskere hastighet med maskinvareakselerasjonsteknologier
  • Forenkle nedlastingsprosessen med den innebygde webspilleren

Ved å ta skritt for å laste ned strømmevideoer fra 5 OTT-tjenester, vil vi vise deg hvordan disse fremhevede funksjonene til MovPilot gjør det enkelt å nyte favorittvideoene dine offline.

Trinn 1. Last ned, installer og start MovPilot. På hjemmesiden velger du ønsket strømmeplattform, og deretter logger du på med kontoinformasjonen din.

Logg på NetFlix på MovPilot Windows

Trinn 2. Angi utgangsparametere. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre, du vil bli navigert til å angi parametere som utdataformater, videokvalitet, lydspråk osv. i henhold til forespørselen din.

 Still inn MovPilot-utgangsparametere

Trinn 3. Søk etter videoen du vil laste ned. Du kan også kopiere og lime inn videoens URL direkte for å få et strengt samsvar med søkeresultatene. Du kan også velge flere episoder å laste ned samtidig.

Søk etter videoer på MovPilot Windows

Trinn 4. Klikk på pil ned-knappen ved siden av videoen du vil lagre, og MovPilot vil begynne å fungere. På samme skjerm kan du lære nedlastingsdetaljene på høyre panel og sjekke nedlastinger under "Historikk"-kolonnen.

Bekreft for å få MovPilot til å begynne å laste ned videoer

Kjennelse

Selvfølgelig, når StreamFab ikke oppfyller dine forventninger eller uløste tekniske problemer oppstår, kan det være lurt å si opp abonnementet. Etter å ha lest denne bloggen, har du sikkert lært hvordan du kansellerer StreamFab-abonnementet ditt og bedre forstår relaterte vilkår med flere vanlige spørsmål.

Etter å ha kansellert StreamFab-abonnementer, kan du finne et alternativ for streaming av videoer. Så langt, MovPilot Alt-i-ett videonedlaster er det beste alternativet når det gjelder effektive kostnader, full kompatibilitet og brukervennlighet. Den gjør en god jobb med å laste ned 1080P streaming videoer i MP4/MKV fra 5 OTT-tjenester, med originale lydspor og undertekster beholdt. Prøv det og start reisen på nytt med å se fantastisk streaming innhold offline!

MovPilot alt-i-ett videonedlaster

Last ned videoer fra strømmetjenester som kan spilles av på hvilken som helst enhet uten begrensninger.

cat-allinone