Hvis du prøver å laste ned Netflix-videoer for avspilling på andre spillere eller enheter, eller bare for permanent bevaring, kan du finne disse vanskelige eller til og med umulige å oppnå selv om du har en Netflix Premium-plan. Det er fordi alle videoer på Netflix er beskyttet av DRM som strengt begrenser tilgangen til Netflix-innhold. Men ikke bekymre deg! DRM kan fjernes ved hjelp av noen profesjonelle verktøy. Dette innlegget vil vise deg hvordan omgå Netflix DRM for ubegrenset visning offline og permanent lagring. Rull ned for å lære mer!

Omgå Netflix DRM


Del 1. Hva er DRM-kodet i Netflix-videoer?

Før du kommer til Netflix DRM-bypass, er det viktig for deg å først lære om hva DRM er. DRM, eller Digital Rights Management, er en kodingsteknologi som brukes av innholdsskapere og distributører for å kontrollere hvordan digitale medier, som videoer, musikk, e-bøker og programvare, kan brukes og deles. Alt innhold på Netflix, inkludert TV-serier og filmer, er kodet med DRM for å forhindre uautorisert kopiering, deling og bruk.

Hvordan fungerer Netflix DRM?

Ettersom du ikke ville komme i kontakt med slike ting som DRM for ofte i livet, tror du kanskje det er komplisert. Faktisk er prosessen med hvordan Netflix DRM fungerer ganske enkel å forstå:

  1. Innholdskryptering: Netflix krypterer innholdet med DRM før det distribueres til brukerne. Dette betyr at innholdet blir transformert til et kodet format som ikke kan nås uten riktig dekrypteringsnøkkel.
  2. Lisensbehandling: Når en bruker prøver å streame eller laste ned Netflix-innhold, vil Netflix be om en lisens fra DRM-serveren, som inkluderer dekrypteringsnøkkelen.
  3. Innholdsdekryptering: Når Netflix-appen eller nettspilleren mottar lisensen, bruker den dekrypteringsnøkkelen i lisensen for å dekryptere innholdet i sanntid mens det spilles av.

Hvilke typer DRM bruker Netflix?

Siden Netflix tilbyr tjenester på forskjellige operativsystemer, inkludert Android, Windows, iOS og macOS, tar den i bruk flere typer DRM skreddersydd for forskjellige systemer for å beskytte innholdet. For å oppsummere er det hovedsakelig 3 typer DRM som brukes av Netflix:

  • Widevine: Brukes for Android-enheter.
  • Spilleklar: Brukes for Windows-enheter.
  • FairPlay: Brukes for Apple-enheter (iOS og macOS).

Hvorfor bruker Netflix DRM?

For å være spesifikk, bruker Netflix DRM-systemet hovedsakelig av følgende grunner.

  • Forhindre uautorisert kopiering og deling: Ved å kryptere innholdet kan Netflix stoppe innholdet fra å kopieres og distribueres ulovlig, og dermed redusere risikoen for piratkopiering.
  • Beskyttelse av intellektuell eiendom: Netflix kjøper mye av innholdet sitt fra studioer og innholdsskapere, som krever beskyttelse av deres immaterielle rettigheter. DRM sikrer at disse rettighetene opprettholdes.
  • Regulering av innholdstilgang: DRM hjelper Netflix med å kontrollere tilgangen til innholdet, slik at bare Netflix-abonnenter kan se videoer på plattformen. Det begrenser også antall enheter som kan få tilgang til innholdet. Dessuten kan du ikke behold Netflix-nedlastinger for alltid fordi de utløper når abonnementet stopper.

Part 2. How to Bypass DRM from Netflix Videos 🔥

Som nevnt før, er det 3 typer DRM som brukes av Netflix for å beskytte innholdet. Men det er ingen stor sak! Det er en one-stop-løsning for å omgå Netflix Widevine, PlayReady og FairPlay på en gang. Metoden er å fjerne DRM fra Netflix ved å bruke MovPilot Netflix Video Downloader.

MovPilot Netflix Video Nedlaster er et stykke profesjonell programvare som laster ned Netflix-serier og filmer i MP4 og andre formater med DRM-restriksjoner er fullstendig fjernet. Dette betyr at du kan overføre de nedlastede videoene dine til hvilken som helst enhet du vil og se dem på en hvilken som helst spiller bortsett fra Netflix-appen. Dessuten programvaren laster ned filmer fra Netflix i høy kvalitet (opptil 1080P), og tilbyr deg en utrolig seeropplevelse.

Nøkkelfunksjoner til MovPilot Netflix Video Downloader:

  • Lagre Netflix-serier og filmer til MP4/MKV-filer, og fjern DRM-beskyttelse
  • Batch-last ned Netflix-videoer med 5 ganger raskere hastighet, noe som sparer deg for mye tid
  • Støtt høy oppløsning på opptil 1080P og Dolby Digital 5.1 surroundlyd for en bedre opplevelse
  • Tilby forskjellige undertekstformer, inkludert myke, harde og eksterne undertekster
  • Støtt 6 språk for lyd og undertekster for avspilling i ulike scenarier

I den følgende delen vil denne artikkelen vise deg de detaljerte trinnene for hvordan du kan omgå DRM-beskyttelse fra Netflix-videoer ved å bruke MovPilot-programvare. Trinnene nedenfor er basert på Windows-systemet, men gjelder også for macOS.

Trinn 1. Installer MovPilot Netflix Video Downloader og logg på

Last ned MovPilot Netflix Video Downloader og installer den på din Windows/Mac-datamaskin i henhold til instruksjonene. Logg deretter på Netflix-kontoen din.

Logg på Netflix-kontoen

Trinn 2. Søk etter Netflix-videoer

Skriv inn tittelen på Netflix-showet eller filmen du vil laste ned i inndataboksen øverst. Da vil alle mulige resultater bli listet opp nedenfor.

Finn Netflix-videoene du vil ha

Trinn 3. Tilpass nedlastingsinnstillinger

Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre på siden, og et innstillingsvindu vil dukke opp. Her kan du stille inn ulike parametere, inkludert videoformat, videokodek, språk for lyd/teksting, undertekstform og mer.

Angi parametere for Netflix-videoer

Trinn 4. Velg Netflix-videoer som skal lastes ned

Velg episodene du vil ha hvis du prøver å laste ned en TV-serie eller et program. Hvis du laster ned en film, er det bare å krysse av for den du ønsker på resultatsiden. Klikk deretter på "Last ned"-knappen for å starte nedlastingen.

Velg Netflix-episoder å laste ned

Trinn 5. Sjekk Netflix-nedlastinger

Etter at nedlastingsprosessen er fullført, gå til "Historikk"-fanen for å se alle dine nedlastede Netflix-serier og -filmer. Nå er videoene bevart permanent, og du står fritt til å overføre dem til hvilken som helst enhet.

Sjekk dine nedlastede Netflix-videoer


Del 3. Vanlige spørsmål om å omgå Netflix DRM

Q1. Er det lovlig å omgå Netflix DRM?

Vel, svaret avhenger. Hvis du prøver å omgå DRM for å dele og distribuere Netflix-videoer eller bruke dem til å tjene penger, vil du krenke immaterielle rettigheter og bryte relevante lover. Men hvis du gjør dette bare for personlig bruk, så er det helt lovlig!

Q2. Kan jeg fjerne Netflix DRM på min Android?

Dessverre er svaret nei fordi det ikke finnes en slik app for Netflix DRM-bypass på Android-enheter. Hvis du vil Last ned filmer fra Netflix til Android med DRM fjernet, må du først laste ned videoene på datamaskinen din ved hjelp av noen profesjonelle verktøy og deretter overføre dem til Android-telefonen din.


Konklusjon

Netflix DRM er ganske irriterende når du vil laste ned videoer fra Netflix for å se på andre spillere og enheter. Det forhindrer deg også i å beholde nedlastingene dine for alltid. Men med det kraftige verktøyet, MovPilot Netflix Video Nedlaster, kan du enkelt omgå DRM-beskyttelse og se dine nedlastede Netflix-serier og -filmer hvor som helst, når som helst!

MovPilot Netflix Video Nedlaster

Last ned Netflix-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

cat-netflix