De siste årene har BL (Boys' Love) anime fanget et stort publikum med sine unike historielinjer og nyanserte emosjonelle skildringer. For å imøtekomme denne økende interessen har Netflix utvidet innholdsbiblioteket sitt. Så, hva er BL-animetitlene du må se på Netflix for fans av sjangeren? Her er de 5 beste BL-animene på Netflix, som hver tilbyr overbevisende plott og inderlige følelser som du ikke vil gå glipp av.


Del 1. Topp 5 BL Anime å se på Netflix

Uten videre, la oss gå rett til poenget og sjekke ut disse må-se BL-anime på Netflix som vil redde deg fra animetørken din.

1. Bananfisk

Banan fisk følger Ash Lynx, en ung gjengleder i New York City, som blir involvert i en dødelig konspirasjon etter at en døende mann ytrer ordene «Banana Fish». Mens Ash avdekker mysteriet, møter han kriminalherrer, korrupte politikere og hans urolige fortid i en fartsfylt, spennende fortelling. Underveis møter han Eiji Okumura, en godhjertet japansk fotografassistent, hvis tilstedeværelse bringer et glimt av håp og lys inn i Ashs turbulente liv.

Båndet mellom Ash og Eiji er sentralt for Banana Fish. Til tross for deres ulike bakgrunn, utvikler de en dyp forbindelse som overgår vennskap. Eijis vennlighet og støtte blir Ashs følelsesmessige anker, og gir styrke og trøst. Forholdet deres, preget av tillit og lojalitet, er et av de mest rørende aspektene ved serien. Sammen møter de en rekke utfordringer, og båndet deres vokser dypere gjennom hver prøvelse.

Banan fisk

Tittel: Banan fisk
Skaper: Akimi Yoshida
Direktør: Hiroko Utsumi
Episoder: 24
IMDB-vurderinger: 8.2/10

2. Yuri!!! På is

Yuri på isen følger den 24 år gamle kunstløperen Yuri Katsuki, som etter et knusende nederlag vender tilbake til hjembyen og etterligner en rutine av sitt idol, Victor Nikiforov. Videoen fanger Victors øye, og fører ham til Japan for å trene Yuri. Under Victors veiledning gjenvinner Yuri lidenskapen sin og forbereder seg på å møte kunstløpsverdenen igjen.

Forholdet mellom Victor og Yuri begynner som et idol og fan, og blir dypere til en dyp forbindelse. Victor gir teknisk coaching og emosjonell støtte, og hjelper Yuri med å gjenvinne selvtilliten. Forholdet deres vokser fra trener og student til noe mer intimt, fremhevet av deres symbolske utveksling av ringer, som gjenspeiler deres dype følelsesmessige bånd. 

Yuri på isen

Tittel: Yuri!!! På is
Skaper: Sayo Yamamoto, Mitsurō Kubo
Direktør: Sayo Yamamoto, Jun Shishido
Episoder: 12
IMDB-vurderinger: 8.3/10

3. Himmelens offisielle velsignelse

Den himmelske embetsmannens velsignelse er en kinesisk anime som følger kronprins Xie Lian, som stiger opp til himmelen etter 800 år med kultivering, bare for å bli eksilert tilbake til det dødelige riket. På sin tredje himmelfart får han i oppgave å undersøke mystiske hendelser og møter Hua Cheng, en mektig spøkelseskonge. Til tross for enorme vanskeligheter og gjentatte fall fra nåde, forblir Xie Lian bestemt og medfølende.

Gjennom delte oppdrag og eventyr lærer Xie Lian gradvis Hua Chengs sanne identitet og følelser. Hua Chengs urokkelige kjærlighet og beskyttelse gir varme og trygghet for Xie Lian, noe som fører til en dyp tillit og tillit til hverandre. Over tid innser de begge sin dype kjærlighet til hverandre, og lover å aldri bli separert. Sammen møter de fremtidige utfordringer, ikke bare som elskere, men som hverandres største støtte.

Den himmelske embetsmannens velsignelse

Tittel: Himmelens offisielle velsignelse
Skaper: Mo Xiang Tong Xiu
Direktør: Li Haoling, Hu Ya
Episoder: 24
IMDB-vurderinger: 8.2/10

4. Sasaki og Miyano

Sasaki og Miyano forteller den blomstrende romantikken mellom to videregående elever, Shumei Sasaki og Yoshikazu Miyano. Historien begynner når Sasaki, tilsynelatende en grov kriminell, uventet redder Miyano under en konflikt, og utløste et usannsynlig vennskap. Miyano, en ivrig leser av BL manga, finner seg tiltrukket av Sasakis genuine natur. Etter hvert som forholdet deres blir dypere, deler Miyano sin favorittmanga med Sasaki, og utvider deres verdener sammen.

Over tid utvikler vennskapet deres til dypere kjærlighet. Sasaki, som i utgangspunktet ikke var kjent med finessene til BL, kommer gradvis til å respektere og forstå Miyanos interesser, noe som gjør følelsene hans for ham dypere. Deres saktebrennende romantikk er vakkert skildret gjennom daglige interaksjoner og økende gjensidig forståelse. Fra uformelle turer hjem til intime samtaler, Sasaki og Miyano utforsker motet til å oppriktig konfrontere følelsene sine for hverandre. 

Sasaki og Miyano

Tittel: Sasaki og Miyano
Skaper: Sho Harusono
Direktør: Shinji Ishihira
Episoder: 12
IMDB-vurderinger: 7.7/10

5. Den fremmede ved bredden

The Stranger by the Shore foregår på de vakre strendene i Okinawa, der Shun Hashimoto, en aspirerende forfatter og åpent homofil, krysser veier med Mio Chibana, en videregående skoleelev som håndterer tapet av foreldrene sine. Shun, som er vant til et liv i ensomhet på grunn av familieproblemer, finner en beslektet ånd i Mio, som ofte flykter til sjøen for trøst. Shun erkjenner Mios sårbarhet, og begynner å bygge et spesielt bånd som vokser til et dypt vennskap.

Shun blir umiddelbart tiltrukket av Mio og begynner å gjøre grep, selv om Mio først blir kastet av denne oppmerksomheten, men sakte varmer opp, stoler på Shun og danner en unik forbindelse. Men når Mio flytter til Tokyo på skolen, får det forholdet deres ut av balanse. Spol tre år fremover, Mio kommer tilbake, mer sikker på seg selv, og forteller Shun om følelsene sine. Til tross for deres sterke tilknytning, gjør Shuns fortid vondt, og frykten for det neste gjør ting komplisert. 

The Stranger by the Shore

Tittel: The Stranger by the Shore
Skaper: Kanna Kii
Direktør: Akiyo Ohashi
IMDB-vurderinger: 9/10


Del 2. Last ned BL Anime på Netflix for visning uten nett

Disse beste BL-animene på Netflix har fengslende historier og er et must-se for fans av BL-historier. Den beste måten å glede seg over disse BL-romantiske animene på Netflix uten begrensning er å laste dem ned for offline se på grunn av grensene til Netflix, for eksempel begrenset seertid, og behovet for å abonnere månedlig. Så hvordan oppnå dette? Et profesjonelt nedlastingsverktøy er nødvendig.

MovPilot Netflix Video Nedlaster er det mest effektive verktøyet for å se Netflix offline på hvilken som helst enhet ved å konvertere Netflix-videoer til MP4- eller MKV-formater for permanent offline visning. Den støtter høyoppløselig nedlasting på opptil 1080P og bevarer lydspor på flere språk, inkludert Dolby Digital 5.1 surroundlyd. Nedlasteren har også en innebygd nettleser for enkel filmsøk og nedlasting direkte fra Netflix, noe som øker brukervennligheten og effektiviteten.

Høydepunkter fra MovPilot Netflix Video Downloader

  • Ubegrensede nedlastinger. Last ned alt innhold fra Netflix uten begrensninger, og behold det permanent.
  • Høykvalitetsformater. Lagre videoer i HD-kvalitet opptil 1080p i både MP4- og MKV-formater, med H.265-koding for forbedret videokvalitet.
  • Dolby Digital Audio. Støtt Dolby Digital 5.1 surroundlyd for en overlegen lydopplevelse.
  • Flerspråklige alternativer. Velg mellom ulike språkspor og undertekster for å dekke ulike behov.
  • Raske nedlastinger. Bruk avansert maskinvareakselerasjon for å oppnå hastigheter mer enn 5 ganger raskere enn Netflix-appen.

La oss se hvordan du bruker den til å laste ned videoer fra Netflix med letthet.

Trinn 1. Etter at du har installert MovPilot på datamaskinen din, logg på Netflix-kontoen din.

Logg på med Netflix-konto

Trinn 2. Søk etter Netflix BL-animeen etter navn, eller kopier og lim inn URL-adressen i søkefeltet.

Søk på Netflix BL Anime

Trinn 3. Før du starter nedlastingsprosessen, kan du tilpasse utdatainnstillingene for BL Anime på Netflix. Ved å klikke på tannhjulikonet i øvre høyre hjørne, har du muligheten til å justere ulike parametere som utdataformat, type undertekster og lydspråk.

Angi utdataformat for BL Anime på Netflix

Trinn 4. Når du er ferdig med å angi preferansene dine, lukker du innstillingsvinduet og klikker på den blå nedlastingsknappen til høyre for BL Anime på Netflix du vil lagre for offline visning.

Last ned Netflix BL Anime

Etter at nedlastingen er fullført, kan du få tilgang til det nedlastede innholdet ditt fra "Historikk"-fanen og nyte Netflix BL-animene dine uten internettforbindelse. Hvis du vil se dem på din Android-enhet eller iPad, overfører du bare filene med en USB-kabel.


Bunnlinjen

Hvis du er i en manga-lese-nedgang, er de 5 BL-animene på Netflix en perfekt pick-me-up. De leverer fengslende historielinjer og dype karakterutforskninger som garantert vil imponere. Så hvorfor vente? Ta tak i MovPilot Netflix Video Downloader og begynn å laste ned disse animene for å nyte dem når som helst og hvor som helst.

MovPilot Netflix Video Nedlaster

Last ned Netflix-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

cat-netflix