"Kan jeg streame Amazon Prime på Discord med venner?" Vel, svaret er definitivt JA! Jeg hører ofte folk stille dette spørsmålet på Discord, og det er ingen overraskelse. Tross alt kan det ikke sammenlignes med å slappe av på en fredagskveld, avslutte en spilløkt med venner og deretter åpne en boks med cola for å se en film sammen. Det er selve symbolet på avslapning og brorskap.

Det kan imidlertid være litt utfordrende å få dette til. Men ikke bekymre deg! I denne artikkelen skal jeg lede deg gjennom den enkleste metoden for å oppnå dette målet. Så hvis du er nysgjerrig på å lære mer, fortsett å lese!


1. Strøm Amazon Prime på Discord som nettinnhold

La oss nå avsløre hvordan du streamer Amazon Prime-video på Discord. Det er ganske enkelt takket være Discords spillstrømmefunksjon, som lar deg dele ikke bare spillingen din, men også videoer med vennene dine. Men det vil være litt komplisert å gjøre det. Du skjønner, Discord er designet for videospill, så det lar deg ikke automatisk streame videoer som standard, men du kan fortsatt konfigurere denne funksjonen manuelt. Når du har gjort det, vil du og spillkompisene dine kunne se filmer sammen på kort tid!

💡 Note:

Denne metoden lar deg ikke se Amazon Prime-innhold offline. I tillegg, for den beste opplevelsen, sørg for at du bruker Windows 10 eller Mac OS 10.13 eller nyere, siden disse systemene tillater at lyd sendes under strømmen. I tillegg, hvis du har et Premium Discord Nitro-abonnement, kan du streame i oppløsninger på opptil 1080p eller til og med 4K med en jevn bildefrekvens på 60 bilder per sekund.

Trinn 1: Start Discord på datamaskinen din, og klikk på utstyr ikonet for å få tilgang til innstillingene dine.

Åpne Discord på datamaskinen

Trinn 2: Velge Registrerte spill fra menyen og klikk deretter på Legg den til for å legge til Prime Video. Trykk på Legg til spill, og så vil du se en rullegardinmeny, bare ignorer den og trykk X i øvre høyre hjørne.

Klikk Legg til for å legge til Prime Video

Trinn 3: Naviger til talekanalen der du vil strømme. Klikk på ved siden av Prime Video for Windows (eller ditt respektive system). følge ikon.

Trykk for å overvåke videoer på Discord

Trinn 4: Nå kan du velge din foretrukne stemmekanal, oppløsning og bildefrekvens. Klikk til slutt Gå live for å begynne å strømme.

Begynn å strømme på Discord

Og der har du det! Du streamer nå Amazon Prime Video i en Discord-talekanal. Inviter vennene dine til å bli med deg, så kan dere alle nyte filmen sammen.


2. Strøm Amazon Prime på Discord som lokale videoer

Streaming av Amazon-videoer på Discord på nettet har imidlertid ulemper. På grunn av Amazons vilkår kan de oppdage og hindre deg i å fortsette strømmingen, noe som resulterer i en svart skjerm. Dessuten kan livestreamingkvaliteten være relativt dårlig basert på ustabile Internett-tilkoblinger. I dette tilfellet vil streaming av Amazon Prime-videoer som lokale filer på Discord være et bedre valg.

Movpilot Amazon Prime Video Nedlaster er verktøyet som vil hjelpe deg å oppnå dette. Med sine kraftige funksjoner kan du enkelt kvitte deg med Amazon Primes nedlastingsgrenser, og bruke den innebygde nettleseren til å søke etter og Last ned Amazon Prime-videoer på datamaskinen. Når du er ferdig, kan du overvåke lokale videoer gjennom Discord med vennene dine, og vil ikke bli plaget med problemer med svart skjerm.

👍 Key Features of Movpilot Amazon Prime Video Downloader:

  • Konverter Amazon Prime-videoer til Full HD 1080P MP4/MKV-format.
  • Last ned flere episoder uanstrengt i grupper på en lynrask 5X fart.
  • Behold den originale lyden og undertekstene på et utvalg av opptil 6 språk.
  • Opplev oppslukende avspilling med bevart Dolby Atmos 5.1-surroundlyd for uovertruffen lydkvalitet.

Nå er det bare å følge trinnene mine for å se hvordan du streamer Amazon-filmer på Discord.

Trinn 1: Last ned Movpilot Amazon Video Downloader på din Windows- eller Mac-datamaskin, start den og logg deg deretter på Amazon-kontoen din.

Logg på din Amazon-konto

Trinn 2: Skriv inn nøkkelord eller lim inn nettadressen til ønsket film i søkefeltet for å finne den. Du kan også tilpasse nedlastingskvaliteten, formatene osv. under «Innstillinger»-taggen.

Søk etter filmen på MovPilot

Trinn 3: Trykk på rullegardinmenyen og merk av i boksen for å velge hvilken film/episode du vil laste ned. Klikk deretter på nedlastingsknappen for å laste ned den spesifikke filmen og se den offline.

Last ned Amazon-filmer på MovPilot

Trinn 4. Etter å ha lastet ned filmer til datamaskinen vår lokalt, kan du spille av videoen din og dele skjermen med vennene dine. Velg en kanal fra menyen til venstre, trykk på skjerm knappen nederst til venstre på skjermen, og spill av videoen du vil streame for å dele fra hurtigmenyen.

Del skjerm og strøm Amazon-videoer på Discord


Vanlige spørsmål: Hvorfor klarer jeg ikke å streame Amazon Prime på Discord?

Noen ganger kan vi støte på problemer som å unnlate å streame Amazon Prime på Discord. Et vanlig problem er å se en svart skjerm i stedet for videoen. Hvis dette skjer, prøv å lukke og åpne Discord på nytt, da det kan være nødvendig med en oppdatering. Hvis det ikke fungerer, kan en enkel omstart av datamaskinen løse problemet.

Alternativt kan du bytte videokilde. Hvis du bruker Amazon Prime-appen, prøv å bruke en nettleser i stedet. Hvis du allerede bruker en nettleser, bør du vurdere å slå av maskinvareakselerasjon eller bytte til en annen nettleser. Disse trinnene kan ofte fikse disse problemene på Amazon og få Prime-videoer strømmet jevnt på Discord igjen.


Sammendrag

For å oppsummere, mens det er en direkte måte å streame Amazon Prime på Discord, bruker en mer stabil og pålitelig løsning Movpilot Amazon Video Nedlaster. Ved å bruke denne appen kan du laste ned Amazon Prime-videoer lokalt på datamaskinen din og deretter dele dem med vennene dine på Discord, unngå problemer med svart skjerm og nyte sømløse seeropplevelser. Så hvis du er interessert i denne problemfrie metoden, prøv den gjerne!

MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster

Last ned Amazon Prime-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-amazon