For å forbedre videostrømmingsopplevelsen foretrekker mange å laste ned filmer og TV-serier fra OTT-plattformer som Amazon Prime Video, Netflix og Disney Plus for offline visning på større skjermer som TV-er. Tallrike videonedlastere har dukket opp for å hjelpe med dette.

I dag skal vi sammenligne de to beste nedlastere for streaming av video på markedet, MovPilot og CleverGet, og fremhever likhetene og forskjellene deres for å hjelpe deg med å velge den som passer dine behov. La oss dykke ned i MovPilot vs. CleverGet sammenligning anmeldelse!

MovPilot VS CleverGet

Del 1. Brukergrensesnitt

⭐ Vinner: MovPilot

La oss begynne med brukergrensesnittet til MovPilot og CleverGet, da det kan være det første punktet for interaksjon mellom deg og programvaren.

MovPilot tilbyr et rent, intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt for selv nybegynnere å begynne å laste ned videoer. Programvaren gir klare instruksjoner, veileder deg gjennom å velge OTT-plattformen, logge på og søke etter streaming-videoer for nedlasting. Med enkel navigering og ingen annonser sikrer MovPilot en brukervennlig opplevelse.

MovPilot brukergrensesnitt

CleverGet, på den annen side, er en mer funksjonsrik programvare, som lar deg laste ned videoer fra ulike plattformer. Grensesnittet er seksjonert for å administrere nedlastinger i forskjellige scenarier. Selv om det er enkelt å navigere, kan overfloden av informasjon og alternativer være overveldende for nykommere.

CleverGet-grensesnitt

Del 2. Støttede plattformer

⭐ Vinner: CleverGet

Når det gjelder støttede videoplattformer, CleverGet skiller seg ut. Den støtter et bredt spekter av kilder, fra åpne plattformer som YouTube, Twitter og Instagram til OTT-tjenester som Amazon Prime, Netflix og Disney Plus, slik at du kan laste ned videoer, filmer, TV-serier og direktesendinger for offline visning.

MovPilot, er imidlertid spesielt designet for høy kvalitet streaming av videonedlastinger fra store plattformer som Hulu, HBO, Netflix, etc. Dens avanserte teknologi dekrypterer beskyttelse for å lagre originalt innhold i tapsfri kvalitet. Sammenlignet med CleverGet utmerker MovPilot seg i å laste ned OTT-innhold, og tilbyr en mer spesialisert og sikker løsning for de som er fokusert på filmer og TV-serier fra disse tjenestene.

MovPilot-støttede OTT-plattformer

Del 3. Utdatakvalitet

⭐ Vinner: Slips

Utgangskvaliteten for video og lyd kan være den viktigste faktoren mens vi vurderer å finne en pålitelig videonedlaster. MovPilot tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsalternativer du kan velge mellom, med den originale HD 1080p-oppløsningen tilgjengelig å velge mellom. Når det gjelder lydkvaliteten, vil programvaren også beholde de originale lydeffektene i Atmos Dolby 5.1-surroundlyd, noe som gjør det mulig for deg å ha en teaterlignende streamingopplevelse hjemme ved å laste ned streamingvideoer offline.

MovPilot Output Customization

Når det gjelder CleverGet, matcher den også MovPilots kvalitetstilbud og legger til og med noen tilleggsfunksjoner som å støtte nedlasting av HDR-innhold. For streamingressurser med åpen kildekode (som YouTube-videoer), hvis den oppdager kildene med høyeste 8K, vil den til og med trekke dem ut og gi deg muligheten til å la deg laste ned videoer i 8K, noe som sikrer deg den mest underholdende videoavspillingsopplevelsen offline.

CleverGet Select Quality

Del 4. Last ned ytelse

⭐ Vinner: MovPilot

Nedlastingshastighet og effektivitet er avgjørende for en god brukeropplevelse. MovPilot utmerker seg på dette området, og tilbyr jevne, raske nedlastinger med kraftig maskinvareakselerasjon og streaming-integrasjon, slik at flere lange videoer kan lastes ned samtidig med 5X hastighet. I tillegg forbedres MovPilot jevnlig for å sikre den beste suksessraten mens du behandler streaming av videonedlastinger.

Tips:

For flere glitrende funksjoner i MovPilot, sjekk: MovPilot: Beste nedlastere for alle OTT-tjenester

Til CleverGet, kan nedlastingshastigheten mens du løser videonedlasting også nå 6X raskere, på samme måte som MovPilot. Stabiliteten til denne programvaren kan imidlertid være en skjult trussel - ettersom noen brukere har kritisert verktøyet for ikke å virke noen ganger, noe som kan redusere effektiviteten av videonedlasting betydelig, noe som gjør at mange brukere ønsker å finne en CleverGet alternativ for å bli kvitt plagene.

Del 5. Prisplaner

Vinner: CleverGet

Siden både MovPilot og CleverGet ikke er gratis i det hele tatt (de gir gratis prøveversjoner for å prøve nedlastingsfunksjonen før du kjøper), må du betale for et abonnement for å bruke full nedlastingsfunksjon uten noen begrensninger.

Til sammenligning, CleverGet tilbyr lavere priser for å få registrerte planer. Årsabonnementet koster kun USD 34,95. For livstidslisensen kan bruk av USD 55,96 aktivere abonnementet.

CleverGet priser

Til MovPilot, starter den med den laveste USD 39,95 for sitt månedlige abonnement. For å velge levetidsplanen må du bruke USD 89,95 som et engangskjøp. Men fordi MovPilot vil tilby spesielle salgsarrangementer fra tid til annen, kan du garantert få abonnementet til en lavere pris enn vanlig. For flere hot salg bunter, kan du sjekke MovPilot sin nettbutikk.

MovPilot-priser

Note:

Hvis du vil ha mest mulig tjenester til den beste prisen, MovPilot alt-i-ett videonedlaster er ditt beste valg! Den integrerer alle viktige plattformer, slik at du kan kjøpe én gang og låse opp sikre, pålitelige, livslange streamingnedlastinger av høy kvalitet.

Hvilken å velge: MovPilot eller CleverGet?

For å gjøre en enkel konklusjon om begge tjenestene, kan du vurdere følgende punkter basert på dine personlige behov:

Velg MovPilot hvis:

  • Du foretrekker et enklere og mer intuitivt grensesnitt
  • Ditt primære fokus er på nedlasting fra offisielle OTT-videostrømmeplattformer, inkludert Prime Video, Netflix, Disney+, HBO og Hulu
  • Du vil ha en videonedlaster med stabilere ytelse og høyest suksessrate, med minst mulig mulighet for å behandle videonedlasting med feil

Velg CleverGet hvis:

  • Du må laste ned innhold fra mer åpen kildekode-strømmetjenester som YouTube, Twitter, Dailymotion og så videre
  • Du trenger avanserte funksjoner som HDR-støtte og kodekbevaring
  • Du er komfortabel med et mer komplekst grensesnitt i bytte mot større kontroll

Begge alternativene tilbyr sterk ytelse og et bredt spekter av funksjoner, så det er bedre å vurdere dine reelle behov og velge den som best passer ditt sinn.

Avslutningsvis

MovPilot og CleverGet er begge kraftige videonedlastingsløsninger, hver med sine egne styrker. MovPilot utmerker seg i brukervennlighet og kan sikre stabilere ytelse for å forbedre suksessraten for konvertering. For CleverGet legger den til støtte for flere videoplattformer, slik at du enkelt kan laste ned ressurser fra flere nettsteder. Derfor bare basert på dine behov, og velg en bedre!

MovPilot alt-i-ett videonedlaster

Last ned videoer fra strømmetjenester som kan spilles av på hvilken som helst enhet uten begrensninger.

cat-allinone