Som regel er videoer lastet ned fra Netflix for offline avspilling ikke alltid tilgjengelig. Tenk deg at du er på et fly, eller på vei til jobb der Internett er nede, og du vil se Netflix-nedlastingene dine, bare for å finne dem utilgjengelige. Ingenting annet enn skuffende!

Derfor er det første du må finne ut av: hvor lenge varer nedlastinger på Netflix? Er det også en måte å omgå grensene og beholde Netflix-nedlastinger for alltid for å nyte offline høyoppløselig avspilling selv etter at abonnementet ditt utløper? La oss nå ta et dypdykk i disse spørsmålene.
Hvor lenge varer nedlastinger på Netflix


Hvor lenge varer Netflix-nedlastinger og årsakene bak det

Oppmerksomhet:

Dessverre, i den siste oppdateringen (juli 2024), har nedlastingsfunksjonen blitt fjernet fra Netflix-appen på Windows, noe som gjør "nedlastingsgrensen" til et "nedlastingsforbud". I dette tilfellet kan en pålitelig Netflix-videonedlaster være akkurat det du trenger for å løse dette problemet.

Pga Netflix sine nedlastingsgrenser, for annonsefrie Netflix-abonnenter er nedlastingene satt til å vare mellom 48 timer til 30 dager. Uovervåkede nedlastinger forblir tilgjengelige i 30 dager, men når du trykker på avspillingsknappen, utløper de om 48 timer til 7 dager. Hvis varigheten er mindre enn 7 dager, viser Netflix gjenværende tid for den nedlastingen ved siden av tittelen på appens nedlastingsside. Nedlastingene kan også bli slettet hvis filmen/programmet fjernes fra Netflix eller bli utilgjengelig hvis opphavsretten når utløpsdatoen.

Så, hvorfor utløper Netflix-nedlastinger? Det er 2 hovedårsaker bak det.

  • Innholdsbeskyttelse: Nedlastinger har en utløpsdato på grunn av avtaler og DRM-begrensninger som sørger for at filmer og serier er sikre mot uautorisert kopiering og deling.
  • Forretningsstrategi: Ved å la nedlastinger utløpe, presser Netflix deg til å holde deg. Å fornye abonnementene regelmessig for å fortsette å nyte offline innhold er som en påminnelse om å bli en del av Netflix-tjenesten.

Løsninger for å unngå Hvor lenge har Netflix-nedlastinger problemer

Siden du har visst hvor lenge Netflix-nedlastinger vil vare, er her to måter å hjelpe deg med å stoppe Netflix-nedlastinger fra å utløpe og holde dem spillbare for godt: å oppdatere nedlastingene for lengre bevaring eller å bruke beste Netflix-videonedlasteren - MovPilot for å lagre nedlastingene for alltid.

Hvordan få Netflix-nedlastinger til å vare lenger

Selv om det bare er tilgjengelig i Netflix-appen, kan du se nedlastet innhold et ubegrenset antall ganger før det utløper, og bare fornye det etter utløp. Her er de spesifikke trinnene.

  1. Kjør Netflix-appen på PC-en og klikk på Meny knappen for å gå inn på siden. Hvis den er på en iPhone- eller Android-enhet, trykker du på Mine nedlastinger nederst til høyre.
  2. Naviger til Netflix-målfilmene eller -episodene dine, og klikk på Varsle ikon for skrivebordet eller Last ned status ikon for mobil.
  3. Hvis det er på din PC, klikker du bare Forny nedlasting for å få dem nye. Hvis det er på telefonen, må du Slett nedlasting først, og last dem deretter ned igjen.

Men når utløpsdatoen kommer, har du ikke lenger tilgang til Netflix-nedlastingene. I en slik situasjon må du laste den ned på nytt for å beholde den lenger. Hvis du vil lagre Netflix-videoer for alltid, anbefales det å bruke kraftige tredjepartsverktøy som MovPilot Netflix Video Nedlaster for å laste dem ned som MP4 lokale filer.

Forny Netflix-nedlastinger for å beholde dem lenger

Hvordan beholde Netflix-nedlastinger permanent

Gitt grensene for å fornye nedlastinger i Netflix-appen, nedlasting av Netflix-filmer å beholde dem permanent er et bedre alternativ. MovPilot Netflix Video Nedlaster er verktøyet du trenger, noe som gjør det alltid enkelt å fjern DRM-beskyttelsen av Netflix-nedlastinger og bli kvitt lisensieringsbegrensninger som tilgjengelighetsperioden, avspilling i appen og nedlastingsgrenser. Når det er sagt, vil Netflix-nedlastinger gjøre det aldri utløpe og alltid være spillbar på hvilken som helst enhet når som helst.

👍 More Amazing Features to Explore:

  • Høyoppløselig avspilling: Last ned og lagre Netflix-titler i full HD 1080p for detaljert visning.
  • Beste lydeffekter: Bevar Dolby Digital 5.1-surroundlyd for å levere kinoaktig avspilling.
  • Batch-nedlasting ved 5X: Last ned så mange Netflix-videoer du vil med en ultrarask hastighet.
  • Spor/undertekstsparer: Last ned lydsporene og undertekstene på alle språk sammen med videoen.

Prosedyren for å laste ned Netflix-innhold for alltid uten å utløpe er helt enkel og idiotsikker som introdusert nedenfor.

TRINN 1. Til å begynne med, last ned og installer programmet. Etter det starter du MovPilot Netflix Video Downloader fra Windows/Mac. Det må du logg inn på Netflix-kontoen din med et aktivt abonnement.

Logg inn på Netflix-kontoen på MovPilot
TRINN 2. Gå til "Utstyr" ikon og sette opp utgangsinnstillinger inkludert videoformat, videokodek, utdatamappe, nedlastingshastighet, lydspråk og undertekstspråk.
Juster utgangsinnstillinger på MovPilot
TRINN 3. Nå, søk etter ønskede filmer/episoder på Netflix og klikk på "Last ned" ikonet bak resultatet. Når Netflix-videoen lastes ned til datamaskinen din, kan du holde deg oppdatert med fremdriften på høyre panel.

Velg Netflix-filmer som skal lastes ned via MovPilot

📢 Disclaimer:

MovPilot er en hjemmeutgave kun for personlig bruk. Vi følger strengt opphavsrettsbestemmelsene i din region. Du bør ikke bruke det nedlastede innholdet via MovPilot til kommersiell bruk. MovPilot vil ikke være ansvarlig for noen krenkelse.


Konklusjon

Hvor lenge varer Netflix-nedlastinger før de utløper? For å oppsummere er det fra 48 timer til 30 dager avhengig av om du allerede har spilt Netflix-nedlastingen. Heldigvis kan du fornye nedlastingene på Netflix-appen, eller bare unngå utløp ved å beholde Netflix-titler for alltid som MP4/MKV 1080p lokale filer ved å bruke MovPilot Netflix Video Nedlaster. Prøv det og bygg opp ditt alltid tilgjengelige Netflix-bibliotek med en gang!

MovPilot Netflix Video Nedlaster

Last ned Netflix-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

cat-netflix