BritBox, skapt av BBC og ITV, tilbyr en omfattende samling av britiske TV-serier og filmer, inkludert dramaer, komedier, dokumentarer og eksklusive premierer. Det er den beste strømmetjenesten for fans av britisk TV. Siden denne kanalen alltid vises med Prime Video-plattformen, dukker det opp et vanlig spørsmål for streamingentusiaster: Er BritBox gratis med Amazon Prime?

Dessverre er svaret Ingen. I de følgende delene vil vi gå dypere inn i alt du trenger å vite om BritBox på Amazon Prime, og gi tips om hvordan du laster ned BritBox-videoer for offline visning, noe som gjør det enklere å nyte britisk TV uansett hvor du går.

Er BritBox gratis med Amazon Prime


Alt om BritBox Channel med Amazon Prime

Når du vurderer å legge til BritBox i strømmeutvalget ditt, er det viktig å forstå detaljene om hvordan denne tjenesten integreres med Amazon Prime og hva den tilbyr. La oss utforske detaljene!

Er BritBox gratis med Amazon Prime-konto?

Nei. Mens BritBox er tilgjengelig som et tillegg gjennom Amazon Channels, er det ikke inkludert gratis i Amazon Prime-medlemskapet. Du kan legge til BritBox i abonnementet ditt på Prime Video som en kanal for å forbedre strømmealternativene dine, men mot en ekstra kostnad.

Til tross for behovet for et separat abonnement, gjør bekvemmeligheten med å få tilgang til BritBox Amazon Prime-video det enkelt for brukere å nyte sitt britiske favorittinnhold sammen med andre strømmetjenester de kanskje allerede bruker.

BritBox Channel på Amazon Prime

Hvor mye koster BritBox? Er det en gratis prøveversjon?

For å få tilgang til BritBox via Amazon Prime, trenger du et Amazon Prime-medlemskap som koster $14,99 per måned (Eller du kan få en 30-dagers Amazon Prime gratis prøveversjon). Når det kommer til spørsmålet om hvor mye BritBox koster på Amazon Prime, varierer svaret fra region til region:

Region Månedlig kostnad Årlig kostnad Ytterligere skatteinformasjon
Australia $9.99 $99.99 GST inkludert
Canada $10.99 $109.99 GST tillegg, andre avgifter kan påløpe
Danmark 79 DKK 599 DKK mva inkludert
Finland €7.99 €59.99 mva inkludert
Norge 89 NOK 699 NOK mva inkludert
Sverige 89 kr 695 kr mva inkludert
USA $8.99 $89.99 Avgifter kan påløpe avhengig av staten

I tillegg til disse abonnementsalternativene tilbyr BritBox ofte en gratis prøveperiode for nye abonnenter. Denne prøveperioden vanligvis varer i 7 dager, slik at brukere kan utforske det omfattende biblioteket med britiske TV-serier og filmer gratis. Under prøveversjonen kan brukere nyte hele spekteret av innhold som er tilgjengelig på BritBox, og hjelpe dem med å avgjøre om tjenesten oppfyller underholdningsbehovene deres før de abonnerer.

BritBox-planer på Amazon Prime

Merk: Hvordan kansellerer jeg BritBox på Amazon Prime?

For å kansellere BritBox-abonnementet ditt på Amazon Prime, logg inn på Amazon-kontoen din, gå til "Dine abonnementer", finn BritBox, klikk på "Administrer abonnement" og følg instruksjonene for å kansellere. Du kan fortsatt få tilgang til BritBox til slutten av Amazon Prime BritBox gratis prøveversjon.

Hvor kan jeg se BritBox-videoer?

BritBox er tilgjengelig på en rekke enheter, inkludert smarte TV-er (Samsung, LG, Sony, etc.), strømmeenheter (Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, Chromecast, etc.), spillkonsoller (PlayStation, Xbox), mobile enheter (iOS, Android), og nettlesere. Hvis du abonnerer gjennom Amazon Prime, kan du også se Amazon Prime BritBox-innhold i Prime Video-appen på alle kompatible enheter.

Støttede enheter av BritBox-videoer

Kan jeg se BritBox-videoer frakoblet?

Ja, du kan se BritBox-videoer offline hvis du abonnerer via Amazon Prime, Roku Channel eller Apple TV-kanaler. Du kan også laste ned innhold ved å bruke BritBox-appen på iPad, iPhone eller Android-enheter i regioner som Australia og Skandinavia. Det er imidlertid noen begrensninger: du kan laste ned opptil 10 episoder eller filmer på 5 enheter, er innholdet tilgjengelig i 30 dager, og når du begynner å se, har du 48 timer på deg før den fjernes fra nedlastingslisten.

Last ned BritBox-innhold


Tips: Slik laster du ned videoer fra BritBox på Amazon Prime

Gitt kostnadene og grensene for å se BritBox-videoer offline, er du kanskje ute etter en mer fleksibel løsning. En pålitelig Prime Video-nedlaster vil hjelpe, som lar deg laste ned Amazon Prime-videoer, inkludert BritBox-innhold, direkte til din lokale lagring.

MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster er en allsidig tredjepartsprogramvare vi anbefaler. Den kan fjerne restriksjonene knyttet til offline visning på Amazon Prime- og BritBox-innhold, og gir deg permanent tilgang til nedlastede filmer. Det er spesielt nyttig for laste ned Amazon-filmer til datamaskinen, støtter ulike oppløsninger og formater, og tilbyr en praktisk måte å se favorittinnholdet ditt på mens du er på farten.

Nøkkelfunksjoner til MovPilot Amazon Prime Video Downloader:

  • Last ned så mange videoer du vil til MP4/MKV uten begrensninger.
  • Tilby rask og effektiv nedlastingshastighet (opptil 5X).
  • Velg fra standard til høyoppløselig kvalitet med Dolby 5.1-lyd.
  • Tilpasser undertekstformater og flerspråklige lydspor.
  • Behold videoene dine på ubestemt tid og se dem hvor som helst, når som helst.

Med MovPilot Amazon Prime Video Downloader kan du enkelt laste ned BritBox-innhold på datamaskinen din for offline avspilling og deling. Her er de enkle trinnene:

Trinn 1. Last ned og installer MovPilot Amazon Prime Video Downloader på datamaskinen din. Åpne den og logg på Amazon Prime-kontoen din i nedlastingsgrensesnittet.

Logg på med Amazon-konto

Trinn 2. Klikk på innstillingsikonet for å velge ønsket videokvalitet (opptil 1080p), format (MP4 eller MKV), og justere lyd- og undertekstinnstillinger. Du kan velge spesifikke lydspor og undertekstspråk etter behov.

Tilpass nedlastingsinnstillinger

Trinn 3. Bruk søkefeltet i MovPilot for å finne BritBox-serien eller filmen du vil laste ned. Du kan søke etter tittel, nøkkelord eller URL.

Søk etter BritBox Content

Trinn 4. Når du har konfigurert innstillingene, klikker du på nedlastingsknappen ved siden av videoen. MovPilot vil begynne å laste ned innholdet til din lokale lagring.

Last ned BritBox-video lokalt

Trinn 5. Når nedlastingen er fullført, gå til "Historikk"-delen og klikk på mappeikonet for å finne alle dine nedlastede BritBox Prime-videoer

Finn nedlastet BritBox-video


Konklusjon

Kort sagt, denne artikkelen gir deg et omfattende svar på om BritBox er gratis med Amazon Prime eller ikke, forklarer dens separate abonnementsplaner og begrensninger for offline visning. Hvis du synes disse begrensningene er ubeleilige og foretrekker å ikke betale kontinuerlig, MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster vil være en utmerket løsning, siden den tilbyr ubegrensede nedlastinger av høy kvalitet, tilpassbare innstillinger og fleksibiliteten til å se favorittinnholdet ditt fra BritBox offline når som helst.

MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster

Last ned Amazon Prime-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-amazon