Synes du det er irriterende å bli avbrutt av reklame når du ser Disney Plus-filmer på nettet med familie, venner eller til og med alene, spesielt når handlingen blir engasjerende? Heldigvis finnes det flere metoder for å fjerne annonser på Disney Plus.

Du kan bruke en Disney Plus-annonseblokkering, for eksempel Google Chrome-utvidelser, for å blokkere annonser på Disney Plus. Alternativt kan du laste ned filmer ved å bruke profesjonelle skrivebordsverktøy som MovPilot Disney Plus Video Nedlaster for å få permanente reklamefrie filmer. La oss nå utforske disse metodene i detalj!

Slik fjerner du annonser på Disney Plus


1. Omgå Disney Plus-annonser via annonsefrie abonnementer

Hvis den månedlige avgiften for Disney Plus ikke plager deg, er oppgradering til et annonsefritt Disney+-abonnement den raskeste og enkleste veien å gå. På denne måten kan du nyte filmene dine uten avbrudd fra annonser. Bare følg trinnene for å endre abonnementet ditt på Disney Plus.

  1. Få tilgang til Disney+-kontoen din ved å logge på via en nettleser på enten datamaskinen eller mobilenheten.
  2. Naviger til profilikonet i øvre høyre hjørne og velg Konto-alternativet fra rullegardinmenyen.
  3. Under Abonnement-delen velger du din eksisterende abonnementsplan og klikker på Endre-knappen ved siden av din nåværende plan.
  4. Velg No Ads Plan og klikk på "Godta og abonner" for å oppdatere Disney+-abonnementet ditt.

Endre Disney-abonnement


2. Hopp over annonser på Disbey Plus via Google Extensions

Google Extensions tilbyr et annet praktisk alternativ for å hoppe over annonser på Disney Plus. Ved å installere riktig utvidelse, for eksempel Disney Plus Ad Blocker gjennom Google Chrome, kan du forbedre seeropplevelsen ved å blokkere uønskede annonser. Denne metoden er spesielt nyttig for de som foretrekker å ikke oppgradere til et premium-abonnement, men fortsatt ønsker å nyte uavbrutt streaming.

Trinn 1. Åpne Chrome Nettmarked, søk etter Disney Plus Ad Blocker, og klikk på Legg til i Chrome-knappen for å installere utvidelsen til Chrome.

Legg til Disney Ad Blocker Extension til Chrome

Trinn 2. Klikk på det første ikonet til høyre for søkefeltet, som ligger i øvre høyre hjørne, og velg deretter Disney Plus Ad Blocker.

Start Disney Ad Blocker Extension på Chrome

Trinn 3. I popup-vinduet som vises, klikker du ganske enkelt på Besøk nettstedet. Dette vil omdirigere deg direkte til hovedgrensesnittet til Disney Plus, hvor du kan begynne å søke etter favoritt-TV-programmene dine uten avbrudd fra annonser.

Blokker Disney Ad By Extension

Å bruke dette verktøyet til å blokkere annonser på Disney Plus er enkelt, men noen ganger upålitelig. Den hopper ofte over "Tidligere"-segmentet ved starten av en episode og kan avslutte studiepoeng tidlig for å starte neste episode automatisk. Dette kan forstyrre seeropplevelsen, spesielt hvis du liker å se disse segmentene.


3. Block Ads on Dinsey+ via Video Downloader 🔥

Begge metodene ovenfor kan blokkere Disney Plus-annonser, men de har noen begrensninger, for eksempel behovet for å kjøpe en annonsefri abonnementsplan og sporadisk ustabilitet. Hvis du vil unngå disse restriksjonene og nyte uavbrutt filmvisning uten annonser, bør du vurdere å bruke Disney Plus Video Downloader. Det lar deg permanent Last ned Disney-filmene dine på en Macbook eller Windows for offline visning, slik at du kan se dem når som helst uten avbrudd.

MovPilot Disney Plus Video Nedlaster tilbyr en rask, effektiv og høykvalitetsløsning for nedlasting av favoritt Disney Plus-innholdet ditt. Med muligheten til å laste ned Disney-videoer til MKV eller MP4 filer uten annonser, sikrer dette verktøyet jevn og stabil behandling. I tillegg støtter den batchnedlasting på en 5X høyere hastighet, noe som gjør den utrolig effektiv å gripe hele serien eller flere filmer samtidig.

Hovedfunksjoner i MovPilot Disney Plus Video Downloader:

  • Last ned annonsefrie Disney Plus-videoer i høykvalitets MP4/MKV-formater.
  • Oppnå opptil 5 ganger raskere nedlastingshastigheter med maskinvareakselerasjon.
  • Ta vare på originale lydspor og undertekster på flere språk.
  • Støtt batchnedlasting for å lagre hele serier eller flere filmer raskt.
  • Tilby både H264 og H265 videokodeker for optimal videokvalitet (opptil HD 720P).

La oss nå se hvordan du laster ned videoer fra Disney Plus av MovPilot.

Trinn 1. Åpne MovPilot Disney Plus Video Downloader og logg på med Disney Plus-kontoen din for å få tilgang til innholdsbiblioteket.

Logg inn Disney-konto på MovPilot

Trinn 2. Skriv inn filmtittelen eller lim inn filmens URL i søkefeltet og trykk på Søk-ikonet.

Søk i Disney-filmer på MovPilot

Trinn 3. Juster dine foretrukne innstillinger som videoformat og språk for lyd og undertekster ved å bruke innstillingsikonet.

Juster filmformat på MovPilot

Trinn 4. Etter nedlasting kan du finne dem i Historikk-delen. Du kan flytte dette nedlastede innholdet til forskjellige enheter og se disse Disney Plus-filmene offline uten annonser når som helst, hvor som helst, uten problemer med strømmegrenser, spesielt under reiser eller i områder med ustabile internettforbindelser.

Finn Disney Movie på MovPilot


Vanlige spørsmål om hvordan blokkere Disney Plus-annonser

Hvorfor får jeg annonser under Disney+-streaming?

Det er flere grunner til at Disney har lagt til annonser i strømmeinnholdet sitt. Her er de 3 viktigste:

  • Økt inntekt: Annonser genererer ekstra inntekter for Disney+, og bidrar til å finansiere nytt innhold og forbedre tjenestekvaliteten.
  • Annonsørkrav: Bedrifter ser verdi i å annonsere på Disney+ på grunn av det store og mangfoldige publikummet.
  • Ulike alternativer: Å tilby annonsestøttede planer gir flere abonnementsvalg, som passer til forskjellige budsjetter og preferanser.

Er det verdt å abonnere på Disney-annonsefrie planer?

Å bestemme seg for om du vil abonnere på Disneys annonsefrie plan, koker ned til hvor mye du ser på og hvor mye annonser som plager deg. Til $14 i måneden er det flott for uavbrutt å se, men den kostnaden øker over et år. Det er også en hake – noen ganger dukker det fortsatt opp annonser på grunn av visse innholdsavtaler. Hvis du vil spare litt penger, bør du vurdere å ta en pålitelig Disney Plus Downloader i stedet. Den lar deg laste ned programmer for å se offline, uten reklame, noe som kan være en bedre valuta for pengene, spesielt hvis du ikke ser hele tiden.


Sammendrag

Avslutningsvis, hvis du finner Disney Plus-annonseblokkere, er annonsefrie abonnementer og Google-utvidelser gode valg. Imidlertid har disse måtene noen begrensninger som månedlige kjøp og ustabilitet. Hvis du foretrekker en fullstendig annonsefri seeropplevelse permanent uten noen begrensninger, MovPilot Disney Plus Video Nedlaster anbefales på det sterkeste, siden det hjelper deg med å laste ned Disney Plus-filmene til forskjellige formater i høy kvalitet, slik at du kan nyte en forbedret seeropplevelse uten annonseavbrudd.

MovPilot Disney Plus Video Nedlaster

Last ned Disney Plus-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-disney