Når du bruker forskjellige OTT-tjenester, kan du oppleve at forskjellige filmer og TV-serier er tilgjengelige på forskjellige plattformer, og du må kanskje abonnere på mer enn én av dem, noe som kan være svært upraktisk. Heldigvis tar flere og flere plattformer opp dette problemet. For eksempel har Prime lansert en Amazon HBO-pakke for å la deg få tilgang til Max-kanalen direkte på Prime Video-appen.

Så, er HBO gratis med Amazon Prime? Hvordan kan du få et Amazon HBO-abonnement? Denne artikkelen vil gi deg en detaljert introduksjon!

Amazon HBO-abonnement

1. Hva er Amazon Prime HBO Max Bundle?

Selv om Amazon og HBO avsluttet samarbeidet i 2021, returnerte HBO Max til Amazon Prime som et kanaltillegg i 2023, og tilbyr abonnementstjenester til Prime Video-medlemmer. Offisiell statistikk viser at over 5 millioner HBO/HBO Max-abonnenter har kjøpt planen gjennom Prime Video Channels, noe som indikerer en betydelig etterspørsel etter Amazon Prime HBO Max-pakken blant publikum.

2. Hvor mye koster HBO Max på Amazon Prime

For å få tilgang til Max-kanalen på Prime-plattformen, må du betale $14.99/måned for Amazon Prime HBO Max-pakken. Du kan få en 7-dagers HBO gratis prøveversjon på Amazon hvis du er ny på dette abonnementet. Det skal imidlertid bemerkes at kun Amazon-kunder kan legge til HBO-kanalen. Derfor, før du får pakken, sørg for at du allerede har et Prime Video-medlemskap.

3. Slik abonnerer du på Amazon HBO-pakke

For å få Amazon Prime HBO Max-pakken, sørg for at du er et Amazon Prime-medlem først. Deretter kan du følge de enkle prosedyrene nedenfor for å få HBO Max til spesialtilbudet gjennom Amazon Prime Video Channels til se HBO Max offline gjennom Amazon Prime.

Note: Hvis du er en ny bruker av Amazon Prime, vil du få en ekstra 30-dagers gratis prøveperiode som en fordel. Da blir fornyelsesfaktureringen neste måned $14.99.

  1. Gå inn på Amazon-plattformen, logg på med Amazon Prime-legitimasjonen din, og gå til Channels-siden.
  2. Finn HBO Max-tjenesten og fortsett å registrere deg.
  3. Fullfør faktureringsprosessen for å bekrefte aktivering av HBO Max-tjenester.

Skaff deg Amazon Prime HBO Max-pakke

Når du er ferdig, kan du få direkte tilgang til Max-modulen mens ser på Amazon Prime på datamaskiner til dine preferanser. Hvis du vil kansellere HBO Max på Amazon, går du bare til "Your Channels" på Prime Videos offisielle nettsted og velger HBO for å "Cancel Channel".

Tip: Best Tool to Get Amazon HBO Videos at Once 🔥

Selv om pakker som Amazon HBO absolutt er praktiske, må du sørge for at videoene du liker er tilgjengelige på dem. Hvis de er på Netflix, Disney Plus eller andre plattformer, kan det være bedre å bruke et alt-i-ett-verktøy for å låse opp innhold fra flere plattformer samtidig, i stedet for å abonnere på en annen tjeneste.

MovPilot alt-i-ett videonedlaster er verktøyet du trenger. Den integrerer ulike strømmeplattformer inne, inkludert Amazon Prime, HBO Max, Netflix, Hulu, Disney Plus, etc. Ved å skrubbe til denne ene nedlasteren får du tilgang til de fleste plattformer og deretter direkte last ned alle strømmevideoressurser som vanlig MP4/MKV for å holde dem offline uten utløp. Etter det kan du nyte alle favorittvideoene dine, uten å bekymre deg for problemer.

Nøkkelfunksjoner til MovPilot Alt-i-ett videonedlasting:

  • Bygg inn nettlesere for flere strømmeplattformer for å laste dem ned regelmessig MP4/MKV formater uten problemer.
  • Akselererte teknikker har garantert en 5X høyere hastighet å batchbehandle videoer som er lastet ned på en gang for å legge til rette for høyere effektivitet.
  • Omgå regionale begrensninger å laste ned videoer utgitt over hele verden fleksibelt.
  • Oppretthold ukomprimert HD 1080P å sende ut streaming videoer med Dolby Atmos 5.1 Surround Sound for å gi deg de beste visuelle så vel som lydeffekter.
  • Gripe flerspråklige lydspor og undertekster for å oppfylle globale brukeres krav til streaming av videoer utgitt for forskjellige land.

I det følgende kan du også gå gjennom manipulasjonsveiledningen og se hvordan du bruker MovPilot All-in-One Video Downloader til å laste ned streamingvideoer fra en hvilken som helst OTT-plattform samtidig:

Trinn 1. Velg en videoplattform

Når du har installert MovPilot All-in-One Video Downloader på datamaskinen din, åpne den og velg en videoplattform for å fullføre kontopåloggingen med legitimasjonen din (følgende trinn tar Amazon Prime Video som eksempel).

Velg Videoplattform for å logge på

Trinn 2. Søk etter videoer å laste ned

Når du har fått tilgang til hovedfeeden til nedlasteren, skriv inn nøkkelord for å søke etter videoene du vil laste ned direkte frakoblet.

Søk etter videoer å laste ned

Trinn 3. Konfigurer videoinnstillinger

Før du fortsetter med videonedlastingen, klikk øverst til høyre Innstillings-knappen for å tilpasse nedlastingsparameterne slik du ønsker. Her kan du velge videoformat, kvalitet, kodek og språk for både lyd og undertekster, og også bekrefte for å forbedre maskinvareakselerasjonen for å øke videonedlastingen i dine preferanser.

Tilpass nedlastingsinnstillinger

Trinn 4. Last ned streaming videoer frakoblet

Til slutt, gå tilbake til videoresultatsiden og klikk på den angitte Last ned knapper for å laste ned alle favoritttitlene dine offline med 5X raskere hastighet.

Last ned streaming videoer frakoblet

Siste ord

For å spare utgiftene dine er det et rasjonelt alternativ å abonnere på Amazon Prime HBO Max-pakken ved å få spesialtilbudet til en lavere pris. Prøver også MovPilot alt-i-ett videonedlaster å laste ned alle strømmevideoressurser fra forskjellige OTT-plattformer samtidig og laste ned alle favoritttitlene dine offline kan spare deg betydelig. Installer den nå for å prøve funksjonene og kom i gang på kort tid!

MovPilot alt-i-ett videonedlaster

Last ned videoer fra strømmetjenester som kan spilles av på hvilken som helst enhet uten begrensninger.

cat-allinone