On-demand videostreaming-plattformen, Disney Plus, har annonsert slutten på sin gruppeseerfunksjon, GroupWatch i september 2023. GroupWatch gjorde en gang det mulig for brukere å dele Disney Plus-videoer ved hjelp av lenker for å se med andre sammen. Siden tjenesten ikke lenger er tilgjengelig, må du finne et alternativ hvis du vil se Disney Plus-videoer med venner.

Heldigvis er ikke dette en vanskelig oppgave da det har vært 3 enkle måter som kan utføre for å hjelpe. I det følgende, la oss gå gjennom dem, og du kan finne den mest praktiske løsningen for å dele og nyte Disney Plus-avspilling med vennene dine. La oss dykke ned i lesing.

Måte 1. Last ned Disney Plus-videoer som MP4 for deling ved hjelp av Professional Video Downloader

For å dele Disney Plus-videoer med venner for å se sammen, er den enkle løsningen å laste dem ned som lokale filer og dele dem direkte. Likevel, når Disney Plus har brukt DRM-begrensning for å beskytte videoressursene sine, trenger du hjelp fra et tredjeparts dekrypteringsprogram, MovPilot Disney Plus Video Downloader.

MovPilot Disney Plus Video Nedlaster er utviklet med avanserte dekodingsteknikker for å omgå sofistikert kryptering brukt av Disney Plus, for å fange streaming av videoressurser og laste dem ned til vanlige videofiler i populære formater som MP4 og MKV. Programmet kan lagre fullstendige lydspor samt undertekstinformasjon, og beholde HD-definisjoner for å holde Disney+ videonedlastinger offline uten tap av kvalitet.

Dette verktøyet gir også en praktisk nedlastingsopplevelse ved å bygge inn Disney Plus-søkemotoren i programmet. Du kan få direkte tilgang til alle videoressurser uten å navigere mellom plattformer. Dette øker også suksessraten for konvertering, som kan gi stabilere ytelse og laste ned Disney Plus-videoer med en raskere hastighet. Når du last ned Disney Plus-videoer på dine bærbare datamaskiner, du kan dele og se dem direkte med vennene dine selv uten å bruke Disney Plus-appen!

Glitrende funksjoner i MovPilot Disney Plus Video Downloader

  • Dekrypter beskyttelse fra Disney Plus-streamingvideoer og konverter dem til vanlige MP4/MKV-formater.
  • Behold tapsfrie HD-definisjoner for å beholde den originale Disney Plus film- og TV-seriestrømmeopplevelsen for deg.
  • Lagre originale flerspråklige lydspor og undertekster i preferanser.
  • Få fart på nedlasting av batch-videoer med 5X raskere hastighet for å lette høyere utdataeffektivitet.

I det følgende kan du gå gjennom den detaljerte veiledningen og finne veien til å laste ned Disney Plus-videoer for å dele og se med venner uten begrensninger.

1. Installer MovPilot Disney Plus Video Downloader og kjør programmet. Fra oppstartsskjermen, logg på med Disney Plus-legitimasjonen din for å få tilgang til nedlastingstjenesten.

2. Når du har åpnet nedlasteren, kan du lime inn videoens URL direkte eller skrive inn nøkkelord for å søke etter Disney Plus-videoer du liker.


Søk i Disney Plus-videoer for å laste ned

3. For å justere utdataparametrene før du fortsetter med videonedlastingen, klikk på utstyr ikonet øverst til høyre i grensesnittet for å gå inn i Innstillinger-vinduet. Her kan du tilpasse formatet, kodeken, lyd-/undertekstspråkene og underteksttypene til dine preferanser.

Juster parameterinnstillinger for Disney Plus-videoer

4. Når innstillingene er fullført, klikker du bare på laste ned ikonet ved siden av videoen, så blir den lagt til i nedlastingskøen, og fortsett med videonedlastingen på et blunk. Når du er ferdig, kan du sjekke de nedlastede elementene under Historie modul.

 

Måte 2. Del og strøm Disney Plus på Discord med venner

Til tross for nedlasting av Disney Plus-videoer offline, kan en alternativ måte å streame Disney Plus-videoer med venner være å dra nytte av den sosiale plattformen for spill, Discord. Denne plattformen lar brukere dele strømmeressurser med venner på opptil 50 personer for å underholde sammen. Og hver person kan justere volumet for å møte deres krav.

1. Gå til Disney Plus og få tilgang til videoen du ønsker å dele og se med vennene dine.

2. Kjør deretter Discord på skrivebordet og fullfør kontopåloggingen. I Discord, gå til Brukerinnstillinger >> Appinnstillinger >> Tale og video >> Skjermdeling. Trykk på Installer alternativ.

3. Gå nå til sidemenyen og rull ned for å finne Aktivitetsinnstillinger >> Registrerte spill for å klikke på den lille blå Legg den til alternativ. Velge Google Chrome og bekrefte Legg til spill.

Legg til Google Chrome på Discord

4. Deretter kan du opprette et nytt vindu eller bare bruke det gjeldende alternativet for å streame Disney Plus-videoer. Bare sørg for å velge fanen der du spiller av innholdet for deling.

5. Nå kan du også forhåndsinnstille talekanalen, oppløsningen og bildefrekvensen. Trykk deretter på Gå live for å dele skjermen og begynne å spille Disney Plus. Nå kan vennene dine se filmen/programmet sammen med deg på Discord!

Bruk skjermdeling på Discord for å spille Disney Plus

 

Måte 3. Se Disney Plus med venner på Zoom

Mange av dere vet at Zooms nettmøtefunksjon kan være nyttig når du holder nettkonferanser mens du jobber eksternt. Men hvis du vet at denne funksjonen også kan gi deg en tjeneste ved å dele Disney Plus for å se med venner?

Det er definitivt mulig for deg å invitere vennene dine til et Zoom-møte, og deretter dele skjermen med Disney Plus-videoavspilling. Og du kan dele skjermen med opptil 100 personer gratis. Å bruke Firefox til å kjøre skjermdeling vil være mer anbefalt siden noen ganger Zoom er imot filmdeling.

Følgende prosedyrer vil gi deg mer informasjon om hvordan du bruker den. Vennligst sjekk.

  1. Kjør Zoom på enheten din og inviter vennene dine til å bli med.
  2. Gå nå til Disney Plus og velg filmen eller TV-episoden for å forberede seg til strømming.
  3. Gå deretter tilbake til Zoom og trykk på Del skjerm alternativ. Du bør velge vinduet der du skal spille Disney Plus-video.
  4. Nå, begynn å dele, og i mellomtiden, spill av videoen. Da kan du og vennene dine se Disney Plus-video sammen på nettet!

Se Disney Plus Zoom

 

Konklusjon

Selv om Disney Plus har deaktivert GroupWatch-funksjonen og hindrer deg i å dele Disney Plus-videoene dine med andre for å se sammen, er det fortsatt 3 nyttige måter å finne ut av det på. Sammenlignet mellom dem, MovPilot Disney Plus Video Nedlaster gir den mest uanstrengte hjelpen, og sørger for en tapsfri film-/TV-avspillingsopplevelse offline, selv uten å installere Disney Plus-appen. Nå, installer programmet og prøv å bruke det til å se Disney Plus med venner! Nyte!

MovPilot Disney Plus Video Nedlaster

Last ned Disney Plus-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-disney