Når du velger en Amazon-videonedlaster for å lagre Amazon Prime-videoer som lokale filer for ubegrenset avspilling offline og beholde dem for alltid, kan StreamFab Amazon Downloader komme som et av dine mulige alternativer. Nøler du med å kjøpe produktet fordi du ikke er kjent nok med det?

Ingen grunn til bekymring! Denne artikkelen vil gi deg en omfattende gjennomgang av programvaren ved å introdusere dens funksjoner, fordeler, mangler og priser for å hjelpe deg med å finne ut om det er beste Amazon Prime-videonedlasteren.

StreamFab Amazon Downloader anmeldelse

Hva er SteamFab Amazon Downloader?

StreamFab Amazon Downloader er et allsidig stykke programvare utviklet for å hjelpe til med å laste ned videoer fra Amazon Prime til lokale filer og lagre dem på enhetene dine permanent. Med dette verktøyet kan du enkelt omgå Amazons grenser for innholdstilgang og nyte ubegrenset offline visning. Flere bemerkelsesverdige funksjoner er listet opp nedenfor for å gi deg en full forståelse av verktøyet.

Last ned Amazon Prime-videoer til MP4/MKV i høy kvalitet

StreamFab Amazon Downloader kan lagre filmer og programmer til både MP4- og MKV-formater som er kompatible med alle enheter og spillere. Dessuten holdes nedlastingene fra Amazon Prime i høy kvalitet. Nærmere bestemt kan oppløsningen på nedlastede videoer være opptil 1080P. Den støtter også EAC3 5.1 og AAC 2.0 for å gi deg en utrolig lytteopplevelse.

Batch-last ned Amazon-videoer i høy hastighet

I stedet for å lagre Amazon Prime-videoer én etter én, lar StreamFab deg legge til alle ønskede videoer i nedlastingskøen og batch-laste dem ned med bare ett klikk. Dette er spesielt nyttig når du vil laste ned et TV-program eller en serie med dusinvis av episoder. I tillegg tilbyr den en rask nedlastingshastighet, noe som sparer deg for mye tid.

Gi flerspråklige lydspor og undertekster

En av StreamFabs hovedfunksjoner er at den støtter flerspråklige lydspor og undertekster, som passer til forskjellige brukerscenarier. Før du laster ned videoer, kan du velge språket for lydsporet og undertekstene for å møte dine egne behov eller krav. Programvaren lar deg også legge inn undertekstene i videoene eller lagre dem som en uavhengig SRT-fil.

Lagre nylig utgitte TV-programmer automatisk som planlagt

Det er en funksjon som gjør SteamFab spesiell, som er automatisk nedlasting av videoer fra Amazon Prime. Hvis du venter på at den nye episoden av et TV-drama skal slippes, lar denne programvaren deg forhåndsinnstille tidsplanen for den slik at den vil laste ned episoden automatisk når den kommer ut. På denne måten trenger du ikke laste ned videoen selv og kan nyte offline seing når du har tid.

Hvor mye koster SteamFab Amazon Downloader?

Nå som StreamFab Amazon Downloader har forskjellige nyttige funksjoner, lurer du kanskje på: hvor mye koster StreamFab? Vel, StreamFab Amazon Downloader tilbyr en gratisversjon og en betalt versjon. Med den gratis prøveversjonen har du lov til å laste ned 3 komplette Amazon Prime-videoer. Når du når det begrensede antallet nedlastinger, må du betale for tjenesten.

StreamFab Amazon Downloader tilbyr 2 abonnementsplaner du kan velge mellom, hver med forskjellig servicestøtte. For å presentere informasjonen tydeligere, er de 2 planene vist i diagrammet nedenfor.

1 måneds lisens Livstidslisens
Pris $39.99 $89.99
Antall lisensierte enheter 1 PC 1 PC
Utløpstid 1 måned levetid
Gratis oppdateringer 1 måned levetid
Pengene-tilbake-garanti 7 dager 14 dager

Fordeler og ulemper med SteamFab Amazon Downloader

Med alle de viktigste funksjonene og prisplanene presentert, vil artikkelen nå vise deg fordelene og feilene ved StreamFab Amazon Downloader.

Fordeler

  • Batch-last ned Amazon Prime-videoer i MP4/MKV-formater med en oppløsning på opptil 1080P
  • Lagre Amazon-videoer med EAC3 5.1 eller AAC 2.0 for en bedre lytteopplevelse
  • Støtte lydspor og undertekster på forskjellige språk
  • Last ned de nylig utgitte videoene automatisk på et planlagt tidspunkt

Ulemper

  • Nye versjoner tilbys ikke i tide når strømmeplattformer oppdateres.
  • Nedlastingshastigheten er ikke så rask som den har hevdet.
  • Du kan bare laste ned opptil 50 videoer om dagen.
  • Ytelsen er ikke stabil noen ganger.

Hvordan bruke SteamFab Amazon Downloader?

Etter den ovennevnte introduksjonen til programvaren, kommer nå den viktige delen: hvordan du bruker den. Her er de detaljerte trinnene for hvordan du laster ned Amazon Prime-videoer med StreamFab.

Trinn 1. Installer StreamFab Amazon Downloader og åpne den på datamaskinen din. Velg deretter Amazon på hjemmesiden. Hvis du ikke ser det, gå til VIP-tjenesten i menylinjen til venstre.

Velg Amazon på StreamFab-hjemmesiden

Trinn 2. Klikk på profilikonet øverst til høyre for å logge på Amazon-kontoen din. Etter det er du fri til å bla gjennom alt innhold på Amazon Prime.

Logg inn på din Amazon-konto

Trinn 3. Finn videoen du vil ha på Amazons nettspiller. Deretter vil et nedlastingsvindu dukke opp hvor du kan angi forskjellige parametere, inkludert bitrate, oppløsning, språk og mer. Klikk på Last ned nå-knappen for å lagre videoen på datamaskinen.

Tilpass innstillinger og last ned Amazon-videoer

Vanlige spørsmål om SteamFab Amazon Downloader

Q1: Er SteamFab Amazon Downloader lovlig og trygt?

Hvorvidt StreamFab er lovlig avhenger av hvordan du bruker programvaren. Det ville være helt OK hvis du bare laster ned disse videoene for personlig visning i stedet for å distribuere dem for profitt. Og programvaren er også trygg å bruke siden den ble utviklet av DVDFab, et selskap hvis produkter har vært på markedet i årevis, og gir en sikker tilkobling for å beskytte dataene dine uten skadelig programvare eller virus.

Spørsmål 2: Er det en sprukket versjon av SteamFab Amazon Downloader

Vel, det er noen sprukne versjoner av programvaren på Internett som hevder å ha de samme funksjonene som den offisielle har. Men faktisk er ytelsen til slike sprukne dårlige og ustabile. Hva verre er, bruk av en sprukket versjon kan føre til virusinfeksjon, installasjon av skadelig programvare eller adware, og til og med informasjonslekkasje og tyveri.

Beste alternativ: MovPilot Amazon Prime Video Downloader

StreamFab Amazon Downloader tilbyr utvilsomt noen kraftige funksjoner for å gi en flott seeropplevelse, for eksempel batchnedlasting, automatisk lagring av videoer og flerspråklige undertekster. Imidlertid er dens feil også åpenbare. Nedlastingshastigheten er langsom mens oppløsningen på nedlastede videoer ikke er så høy som den hevder (1080P). Det verste er at det ofte ikke tilbyr en ny versjon i tide når strømmeplattformer har blitt oppdatert, så noen av funksjonene som nedlasting kan fungere feil.

Da kan du spørre: er det et alternativ for å unngå alle disse problemene og gi den beste brukeropplevelsen? Selvfølgelig er det det! Her MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster anbefales på det sterkeste for sine kraftige funksjoner. Det er en profesjonell Amazon-nedlaster som laster ned Amazon Prime-videoer på datamaskiner i en oppløsning på opptil 1080P med støtte for 5.1 surroundlyd. Dessuten er det ingen grense for videonedlasting, noe som betyr at du kan laste ned så mange Amazon Prime-videoer du vil.

Nøkkelfunksjoner til MovPilot Amazon Prime Video Downloader:

  • Batch-nedlasting Amazon Prime-videoer i MP4/MKV filer på en 5 ganger høyere hastighet
  • Lagre filmer og serier i HD 1080P med 5.1 surroundlyd for en troverdig opplevelse
  • Last ned så mange Amazon-videoer du vil og beholde dem permanent
  • Støtte flerspråklige lydspor og forskjellige typer undertekster (myk, hard og ekstern)
  • Tilby responsiv kundeservice for å løse ethvert problem du støter på

 

For mer info:

Konklusjon

I dette innlegget er det gitt en omfattende gjennomgang av StreamFab Amazon Downloader når det gjelder funksjoner, fordeler, svakheter, priser og driftstrinn for å hjelpe deg med å forstå denne programvaren bedre. Selv om den har noen nyttige funksjoner som batchnedlasting og automatisk lagring, er ulempen vanskelig å ignorere. Derfor, MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster ville være et bedre valg for deg på grunn av dens kraftige nedlastingsfunksjon og rettidig servicestøtte.

MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster

Last ned Amazon Prime-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-amazon