Hvis du leter etter en effektiv nedlaster for streaming av video for Netflix, Hulu og flere plattformer, må du ha sett anbefalinger om Keepstreams. Keepstreams er et kraftig verktøy utviklet for å hjelpe deg med å laste ned filmer og TV-serier i høy video- og lydkvalitet fra ulike strømmetjenester, noe som gir bekvemmelighet og fleksibilitet når du kan nyte media offline.

Så, fungerer appen virkelig så bra som anbefalingene sier? Er det trygt å bruke? I denne anmeldelsen vil vi fordype oss i funksjonene, prisene, fordelene og ulempene ved Keepstreams. Håper du kan bestemme om det er nedlasteren du trenger etter å ha lest denne anmeldelsen.

Keepstreams: Støtter flere strømmetjenester

Keepstreams tilbyr tjenester for nedlasting av videoer og konvertering av musikk for brukere over hele verden. Det som gjør det skiller seg ut blant andre nedlastere er at det er fullt kompatibelt med flere plattformer, slik at du raskt og enkelt kan last ned favorittvideoene dine fra populære strømmenettsteder som Netflix, Hulu, Disney Plus, Prime Video og mer.

Dessuten gir det deg også mulighet til å konvertere og laste ned lyd fra musikkstrømmetjenester som Spotify, Amazon Music og Apple Music i ulike formater, noe som sikrer sømløs glede av favorittmusikken din på alle enheter eller operativsystemer.

Siden Keepstreams er en alt-i-ett-app som bygger inn mer enn 100 nettsteder til populære strømmeplattformer, enten du vil se reklamefri Netflix TV-serier, Amazon Prime-videoer eller Disney Plus-filmer, kan dette programmet oppfylle dine behov med enkle klikker.

Alle videoer vil bli lagret i vanlig MP4/MKV-format, noe som hjelper deg med å bli kvitt nedlastingsbegrensninger pålagt av strømmeplattformer og lar deg beholde videoene for alltid.

Utmerkede egenskaper ved Keepstreams

Keepstreams tilbyr en rekke utmerkede funksjoner som skiller den:

1. Nedlastinger av høy kvalitet

Keepstreams er dedikert til å tilby en oppslukende offline seeropplevelse for brukere. For de fleste videoer støtter Keepstreams nedlasting av videoer i full HD 1080p. Noen videoer er opptil 4K og 8K. Det bør avhenge av den originale videokvaliteten og plattformen.

Last ned Keepstreams av høy kvalitet

2. Last ned videoer til MP4/MKV

Siden filmer eller serier på Netflix, Hulu og andre plattformer er DRM-beskyttet, eier du egentlig ikke videoene selv etter at du har lastet dem ned. Keepstreams er i stand til å fjerne DRM og laste ned alle krypterte videoer til MP4/MKV. Så du kan ikke bare beholde dine elskede filmer og show permanent, men også overføre dem til alle enheter du liker for offline avspilling.

3. Støtt flere strømmetjenester

Keepstreams evne til å laste ned videoer fra flere strømmeplattformer, inkludert Netflix, Hulu og mer, gir brukerne enestående bekvemmelighet. Så du trenger ikke å installere så mange apper og betale for abonnementer én etter én.

4. Batch-nedlasting av videoer i høy hastighet

Keepstreams tilbyr en høyhastighetsnedlasting på opptil 32 MB/s nådd på et 1 GB kabelmodem. Nedlastingshastigheten ser ut til å være høy for alle nedlastinger. Én film vil bli lastet ned så raskt som 15 minutter avhengig av nettverkstrafikk.

Med batchnedlastingsfunksjonene kan du legge til flere titler i køen og laste ned alle samtidig. Denne funksjonen er spesielt nyttig når du laster ned en hel sesong med TV-serier.

Batch-nedlastingsfunksjon Keepstreams

5. Last ned nylig utgitt episode automatisk

Ved å bruke KeepStreams blir det enkelt å holde seg oppdatert med dine kjære TV-programmer automatisk nedlastingsfunksjon. Bare inkluder de ønskede TV-programmene i timeplanen, og alle nylig utgitte episoder blir automatisk lastet ned.

Denne funksjonen garanterer at du aldri hopper over en episode og gir umiddelbar tilgang til programmer uten å søke manuelt.

Slik bruker du KeepStreams Downloader

Å bruke Keepstreams til å laste ned videoer og musikk er en enkel prosess. La oss nå se hvordan det fungerer.

    1. Installer Keepstreams på den offisielle nettsiden og start den.
    2. Velg strømmeplattformen du vil laste ned fra.
Velg Streaming Platform Keepstreams
  1. Når du har åpnet nettsiden til strømmeplattformen, kan du søke etter ønsket video ved å skrive inn nøkkelord eller titler i søkefeltet.
  2. Klikk på videoen og velg ønsket format og kvalitetsinnstillinger.
  3. Klikk "Last ned nå" for å starte nedlastingsprosessen.
 Start nedlastingen Keepstreams

KeepStreams: Priser, fordeler og ulemper

Keepstreams tilbyr en prøveperiode der du kan utforske funksjonene og sjekke om den passer dine behov. Du kan imidlertid bare laste ned tre videoer med den gratis prøveversjonen. For å fjerne begrensninger og få alle funksjoner, her er KeppSteams-planene:

  • Månedsplan: $49.99/måned
  • Halvårsplan: $13.99/måned
  • Årlig Plam: $7.99/måned

Som du kan se ovenfor, har Keepstreams mange kraftige funksjoner. Likevel er ingen programvare perfekt. Det kommer også med åpenbare ulemper. Sjekk og vei fordelene og ulempene nedenfor før du bruker den.

Fordeler:

  • Allsidig støtte for flere strømmeplattformer.
  • 320p til 4K nedlastingskvalitet uten hastighetsbegrensninger.
  • Fleksibel formatkonvertering for ulike enheter.
  • Intuitivt brukergrensesnitt.
  • Last ned undertekster og lydspor.

Ulemper:

  • Høy pris

Alt-i-ett-karakteren til Keepstreams tilbud bidrar til den relativt høye prisen, som kanskje ikke er kostnadseffektiv for brukere som bare besøker en enkelt streamingplattform.

  • Nettstedrisiko

I følge svindelforebyggingsplattformen er Keepstreams merket med en middels lav autoritativ poengsum på 48,8, som kan defineres som tvilsom, farlig og våken. Nettstedet er ikke trygt å bruke, da det kan inneholde phishing, skadelig programvare og spam.

Det beste alternativet til Keepstreams: MovPilot

For de som søker et alternativ som kombinerer rimelighet med kraftige funksjoner, MovPilot alt-i-ett videonedlaster er et utmerket valg. I motsetning til Keepstreams, som tilbyr en mer generalisert tilnærming til nedlasting av innhold fra ulike plattformer, tar MovPilot en plattformsentrisk tilnærming.

Det gir dedikerte nedlastere optimalisert for spesifikke plattformer som Netflix, Hulu, HBO, Disney Plus, Amazon Prime osv. Denne spesialiseringen sikrer at nedlasterens funksjoner er nøyaktig innstilt til kravene og nyansene til hver plattform, og sikrer at du kan ta opp streaming videoer og musikk i best mulig kvalitet.

Hvis du er mer bekymret for sikkerhets- og personvernproblemer, kan du være trygg på dette programmet. Ingen skadelig programvare eller popup-annonser vil avbryte nedlastingsprosessen eller utløse nettsteder av lav kvalitet. Dessuten garanterer den en høy suksessrate for nedlastinger samtidig som metadata og undertekster knyttet til hver plattform beholdes. Enda viktigere, prisen er rimeligere.

Hovedfunksjonene til MovPilot All-in-On Video Downloader

  • Last ned ubegrensede videoer fra Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, etc.
  • Støtte full HD 1080P-oppløsning.
  • Behold foretrukket språklyd og undertekster.
  • Batchnedlasting og rask nedlastingshastighet (5X, 10X eller høyere).

La oss nå se hvordan det fungerer fjern DRM fra streaming av videoer for å få dem lokalt for gratis offline visning.

Trinn 1. Last ned og installer den nyeste versjonen av MovPilot All-in-One Video Downloader, velg ønsket OTT-tjeneste, og logg på med kontoen din (ta Disney+ som et eksempel).

Logg på strømmekonto MovPilot

Trinn 2. Klikk på "Utstyr" ikonet og deretter tilpasse parametere som utdataformater.

Sett opp utgangsinnstillinger

Trinn 3. Søk etter videoen i boksen du vil laste ned etter tittel eller lim inn URL-en.

Trinn 4. Velg videoen og klikk "Last ned" for å komme i gang. Når nedlastingen er fullført, gå til "Historie" og sjekk resultatet.

Begynn å laste ned Netflix-video

Vanlige spørsmål om Keepstreams

Er Keepstreams trygt?

Mens Keepstreams i seg selv er designet som et verktøy for legitim nedlasting, har det oppstått bekymringer angående sikkerheten til nettstedet, som har en ganske lav tillitsscore evaluert av validatorer.

Registrereren er populær blant svindlere, og serveren har flere lavt vurderte nettsteder. Så vær forsiktig når du streamer nettsiden for å laste ned.

Er StreamFab det samme som Keepstreams?

Noen brukere har rapportert på Reddit at funksjonene til StreamFab og Keepstreams er på samme måte. Alle feilmeldingene og varslene er nøyaktig de samme, og de daglige nedlastingsgrensene er nøyaktig de samme. Faktisk er StreamFab et produkt fra det samme selskapet som utviklet Keepstreams. Det er med andre ord de samme programmene, som er utviklet for å tjene mer penger.

Konklusjon

Som konklusjon, selv om Keepstreams som bygger inn alle plattformer, ser ut til å være praktisk og kraftig, er det mindre nyttig for brukere som bare trenger én plattform. Dessuten er nettstedet rapportert som lavt tillit av validatorer, noe som betyr at det ikke er trygt å bruke. Derfor, hvis du vil ha et budsjett og en sikker plan for nedlasting av videoer fra en bestemt plattform, MovPilot alt-i-ett videonedlaster er det beste alternativet.

Dette programmet tilbyr en skreddersydd tilnærming til nedlasting av innhold, spesielt designet for individuelle strømmeplattformer. Du kan bare få det tilsvarende programmet og laste ned ønskede videoer i høy kvalitet til en overkommelig pris.

MovPilot alt-i-ett videonedlaster

Last ned videoer fra strømmetjenester som kan spilles av på hvilken som helst enhet uten begrensninger.

cat-allinone