Tidligere i mai 2023 har HBO Max offisielt fusjonert med Discovery Plus for å lage en ny strømmetjeneste kalt Max.

Forsvinner HBO Max? Når forsvinner HBO Max? Hva betyr den nye Max for de eksisterende abonnentene på HBO Max eller Discovery Plus? Hvordan laste ned videoer fra Max? Du kan ha ulike spørsmål om den nye Max. La oss deretter bla nedover for å få alt du kanskje vil vite om det.

Skal HBO Max bort?

HBO Max forsvinner ikke, men den har blitt omdøpt til Max fra 23. mai 2023.
I april 2022 slo Warner Media og Discovery Media seg sammen for å skape Warner Bros. Discovery. De begynte å sette sammen alle filmene og TV-programmene deres. De endret også navnet på HBO Max til bare «Max». Nå har Max alt fra HBO Max og Discovery Plus, som «Game of Thrones», «Harry Potter», DC Hero-filmer, «The Big Bang Theory» og Discovery-kanaldokumentarer.

Hva skjer med eksisterende HBO Max-abonnenter?

Selv om HBO Max har blitt til Max, kan brukere fortsatt nyte eksisterende HBO Max abonnement tjenester. Det er ikke nødvendig å bruke mer penger på å abonnere på Max før i minst november 2023. Og medlemmer som har abonnert på HBO Max-årsplanen, fortsetter direkte uten behov for nytt abonnement eller ekstra drift.

I tillegg er lenken til nettsiden også endret. Den siste tilgangslenken er max.com. Hvis du besøker hbomax.com, vil den automatisk omdirigere til det nye nettstedet. Dessuten vil HBO Max-appen automatisk oppdateres til Max-appen. Eller du kan manuelt laste ned New Max-appen fra appbutikken.

Hvor mye koster maks?

Heldigvis er det ikke mye prisendring mellom Max og HBO Max. La oss sjekke de tre abonnementsplanene gitt av Max nedenfor.

Plan Månedlig pris Video Enhet Antall nedlastinger
Ultimate annonsefri $19.99 4K 4 100
Annonsefri $15.99 1080p 2 30
Med annonser $9.99 1080p 2 0

Er det noe nytt innhold på Max?

Sikker. Maxs utvidede streaming-meny inkluderer hundrevis av nye Discovery+-episoder, så du kan nå enkelt last ned Discovery Plus-programmer på Max, inkludert «House Hunters», «Property Brothers», «Chopped», «Diners, Drive-Ins and Dives», «Ghost Adventures» osv. Den vil tilby 35 000 timer med innhold, mer enn dobbelt så mye som HBO Maks. I fremtiden vil Max fortsette å oppdatere ferskt innhold, med et gjennomsnitt på mer enn 40 nye filmer og TV-serier hver måned.

Husjeger

Hvordan laste ned videoer fra den nye Max?

Uventet forblir nedlastingsrestriksjonene de samme etter sammenslåingen av HBO Max og Discovery Plus. Selv med et annonsefritt abonnement kan du bare beholde 30 offline videoer samtidig, og usette nedlastinger utløper innen 30 dager eller 48 timer etter at avspillingen starter. I tillegg kan alt nedlastet innhold bare spilles av på Max-appen. For å se Max-videoer offline uten begrensninger, trenger du beste Max-videonedlasteren.

MovPilot Max(HBO) videonedlaster er spesialdesignet for å laste ned Max-videoer offline i 1080p for Windows og Mac. Den kan bryte gjennom alle Max-begrensninger og tillate brukere, uavhengig av om de har abonnert på en annonsefri plan, å laste ned videoer fra Max uten mengdebegrensning. Nedlastede videoer har heller ingen utløpsdato og kan overføres til andre enheter eller deles med mange mennesker for offline visning.

Nøkkelfunksjoner til MovPilot Max(HBO) Video Downloader:

  • Last ned Max-videoer til MP4 eller MKV i full HD 1080p.
  • Ingen nedlastingsgrenser for avspilling av Max-videoer offline.
  • Støtt batchnedlasting av Max-filmer og -serier.
  • Innebygd nettleser for å få direkte tilgang til Max-videoer.
  • Tilby originale Dolby Atmos 5.1-lydeffekter.

Følg nå trinnene nedenfor for å laste ned Max-videoer med MovPilot:

Trinn 1. Last ned og logg på MovPilot HBO Video Downloader

Når du først starter programvaren, vil du bli bedt om å logge på i et popup-vindu. Logg på MovPilot HBO Video Downloader med Max-kontoen din (både annonsefrie og med annonsekontoer støttes) for å få tilgang til Max-videonedlastingstjenester.

Logg på MovPilot HBO Video Downloader

Trinn 2. Søk etter Max Shows and Movies

MovPilot HBO Video Downloader kommer med en kraftig søkemotor, som lar brukere få direkte tilgang til serier eller filmer fra Max ved å skrive inn tittelnavnet på søkefeltet.

Søk etter Max Shows and Movies

Trinn 3. Last ned Max Videos til MP4 eller MKV

Klikk på tannhjulikonet for å justere parametrene for utgang Max video. Velg et foretrukket utgangsvideoformat, eller det vil automatisk laste ned videoer fra Max til MP4. Du kan også justere andre videoparametere som videokodek, lydspråk, undertekstspråk, lagringssted og mer.

Velg Utgangsinnstillinger

Klikk deretter på "Last ned"-knappen i nedre høyre hjørne av grensesnittet, så vil MovPilot automatisk begynne å laste ned Max-videoer til datamaskinen din. Du kan sjekke nedlastingsprosessen på høyre panel i sanntid.

Last ned Max Videos til MP4 eller MKV

Siste ord

Nå har du kanskje svaret på spørsmålet "Går HBO Max bort?" HBO Max går ikke bort, den er slått sammen med Discovery Plus til den nye strømmetjenesten «Max». Og du kan bruke den utmerkede MovPilot Max(HBO) videonedlaster for å laste ned innhold fra HBO Max og Discovery Plus for offline visning. Del gjerne dette beste Discovery Plus-nedlasteren med familie og venner slik at de kan fleksibelt se Max-videoer uten nett!

MovPilot Max(HBO) videonedlaster

Last ned Max(HBO)-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-hbo