Hulu tilbyr en stor mengde flotte TV-serier og filmer. Det kan være noen øyeblikk når den fine musikken eller bakgrunnslyden bare treffer deg. Men hvordan du lagrer lyden for offline avspilling er en forvirrende ting.

Mange mennesker leter også etter måter å konvertere morsomme standup-komedier til MP3-filer, som kan spilles av på bærbare spillere og bilene deres. Hulu tilbyr imidlertid ikke en slik funksjon. Derfor skal denne artikkelen lære deg den beste måten å konvertere Hulu til MP3 og spille dem som du ønsker.

Ansvarsfraskrivelse:

Denne opplæringen er kun for pedagogiske formål. Det er strengt forbudt å kopiere og distribuere de innspilte Hulu-filene for kommersiell bruk.

Hvordan laste ned Hulu-serier eller filmer til MP3?

På grunn av opphavsrettsbeskyttelse lagrer Hulu-appen nedlastede videoer, ikke de vanlige videofilene som MP4, men hurtigbufferfiler som bare kan vises i Hulu-appen. Men for å konvertere Hulu-videoer til MP3, er det første du trenger å gjøre last ned Hulu-serier eller filmer som vanlige videoer som MP4. Så du trenger en kraftig videonedlaster for å hjelpe deg med å lagre Hulu-videoer til MP4 på datamaskinen din. Her anbefaler vi på det sterkeste MovPilot Hulu Video Downloader for deg.

MovPilot Hulu Video Nedlaster hjelper deg med å laste ned Hulu-filmer og TV-serier til 720P (samme som Hulu.com) MP4, som er kompatibel med nesten alle enhetene dine. Videoer lastet ned gjennom MovPilot Hulu Video Downloader lagres permanent lokalt for tusenvis av gangers redigering og klipping (hvis du vil). Selvfølgelig er det også noen avanserte innstillinger for spesifikke brukere, som venter på at du skal utforske dem selv.

Nøkkelfunksjoner

  • Last ned Hulu-videoer til HD MP4/MKV
  • Batchnedlasting og rask nedlasting
  • Bruksvennlig
  • Annonsefri

Last ned Hulu-video først

Trinn 1. Last ned, installer og kjør MovPilot Hulu Video Downloader på din Mac eller Windows PC.

Trinn 2. Logg på Hulu.com i MovPilot Hulu Video Downloader

Logg inn på Hulu

Trinn 3. Søk etter Hulu-filmer du vil ha

MovPilot Hulu Video Downloader støtter søkeordsøk eller direkte URL-lim for å få videoen du ønsker.

Tupp:

Du vil ikke kunne laste ned noen Hulu-filmer eller TV-serier på grunn av abonnementsbegrensningene eller regionale restriksjoner på din egen Hulu-konto. Men hvis du fortsatt vil laste dem ned, må du bruke en VPN.

Søk etter Hulu Movie

Trinn 4. Trykk på nedlastingsknappen for å begynne å laste ned Hulu-videoer til MP4.

Laster ned Hulu-video

Etter det vil du få en HD Hulu-video lagret på stasjonen din for konvertering.

Konverter Hulu Video til MP3

Etter at du har lastet ned den ønskede Hulu-videoen til datamaskinen din, kan du konvertere den til MP3. Blant de mange omformerne for å konvertere MP4 til MP3 på internett, VideoSolo Video Converter Ultimate må være den som skiller seg ut. Ikke bare støtter den batchimport av flere videoer samtidig, men lar deg også klippe videoen hvis du bare trenger å konvertere noen av delene til MP3.

Følgende instruksjoner vil hjelpe deg med å konvertere MP4 til MP3 trinn for trinn.

Trinn 1. Installer og åpne MP4 til MP3 Converter

Trinn 2. Legg til din Hulu-video i programmet

Klikk på Legg til filer alternativet for å åpne filleseren og velg deretter MP4-filen du har lastet ned.

Legg til MP4-fil

Trinn 3. Velg MP3 som utdataformat

I rullegardinlisten til Konverter alle til alternativet, kan du velge Lyd - MP3 for å velge MP3 som utdataformat. Du kan klikke på Egendefinert profil ikon for å endre noen lydparametere.

Velg MP3 Output Format

Trinn 4. Klipp den importerte MP4-videoen

Klikk på Roter og beskjær alternativet på verktøylinjen, og dra glidebryterne for å klippe ut delen der musikken eller bakgrunnslyden du trenger, ligger.

Klipp videoen

Trinn 5. Begynn å konvertere MP4 til MP3

Etter de tidligere trinnene kan du nå klikke på Konverter alle knappen for å begynne å konvertere MP4 til MP3. Konverteringen vil fullføres automatisk innen noen få minutter.

Velg MP3 Output Format

Etter det lagres favorittsangen eller bakgrunnslyden din i Hulu-videoer som MP3 på datamaskinen din for offline avspilling.

Vanlige spørsmål om konvertering av Hulu til MP3

Kan du konvertere nedlastinger fra Hulu-appen til MP3?

Nei. For å beskytte opphavsretten, lagrer Hulu-appen nedlastede videoer som cache-filer som bare kan vises i Hulu-appen og ikke som vanlige videofiler. Det er absolutt ingen måte å konvertere disse cache-filene til MP3.

Kan du spille inn Hulu til MP3?

Ja, selvfølgelig kan du, ved hjelp av FonePaw skjermopptaker. En av dens kraftige funksjoner er å direkte ta opp intern lyd på datamaskinen din, noe som betyr at du enkelt kan ta opp Hulu til MP3 mens du spiller.

Trinn 1. Last ned FonePaw Screen Recorder gratis og installer den på datamaskinen din.

Trinn 2. Start programmet og velg Lydopptaker i hovedgrensesnittet.

 FonePaw skjermopptakergrensesnitt

Trinn 3. Slå på Systemlyd knappen og slå av Mikrofon før opptak.

Ta opp lyd på datamaskinen

Du kan oss Lydsjekk for å sjekke om utstyrets tilstand er normal og om omgivelseslyden vil bli tatt opp.

Lydsjekk

Trinn 4. Spill av en Hulu-video, klikk på REC knappen for å starte opptaket. Og klikk på rektangelikon for å stoppe opptaket.

Ta opp lyd fra PC

Konklusjon

Hulu tilbyr mye videoinnhold av høy kvalitet med vakker, engasjerende musikk og bakgrunnslyd. Den vakre bakgrunnsmusikken og morsomme standup-komediene på Hulu.com er verdt å spare for å spille mange ganger. Du kan imidlertid ikke lagre dem som MP3-filer direkte fra Hulu.com eller Hulu-appen.

De to metodene i denne artikkelen kan hjelpe deg med å effektivt konvertere Hulu-videoer til MP3. Laster ned hele videoen med MovPilot Hulu Video Nedlaster og ved å konvertere den til MP3 kan du ta så mange klipp du vil og så mange ganger du vil. Mens hvis du bare trenger et spesifikt klipp, er det også et godt valg å bruke FonePaw Screen Recorder til å spille inn Hulu-videoer til MP3.

MovPilot Hulu Video Nedlaster

Last ned Hulu-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-hulu