For hyppige reisende er det tider når du blir lei av scenene utenfor under en lang flytur eller på et tog etter flere timer. For å drepe tid kan det være lurt å laste ned noen filmer til telefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen. Men hvordan kan du laste ned en film for å se offline?

Denne bloggen vil dekke deg. Vi skal utforske hvordan laste ned filmer fra populære strømmetjenester, gratis filmsider og fysiske medier som Blu-ray og DVD. Disse teknikkene fungerer på forskjellige enheter, og sikrer at du alltid er forberedt på neste tur. Les videre for å finne ut hvordan du bygger ditt offline filmbibliotek og aldri kjeder deg på en tur igjen.

1. Last ned filmer fra strømmetjenester

Streamingplattformer fungerer som den primære kilden for filmtitting og tilbyr bekvemmeligheten av filmnedlastinger. Hvis du er abonnent på noen populære strømmeplattformer som Netflix, Amazon Prime, Disney Plus, Hulu, Max, YouTube, etc., ikke gå glipp av muligheten til å laste ned filmer direkte fra deres offisielle tjenester.

Trinnene for å laste ned filmer fra strømmeplattformer er like. Du trenger bare å logge på plattformen, søke etter ønsket tittel og klikke på nedlastingsknappen for å lagre den på enheten din. Her skal vi ta Netflix som eksempel for å vise deg hvordan du laster ned filmer fra strømmetjenester.

Note:

Netflixs nedlastingsfunksjon er bare tilgjengelig på iPhone eller iPad, Android-telefoner eller -nettbrett, Amazon Fire-nettbrett og Google Chromebooks.

Trinn 1. Last ned og start den nyeste versjonen av Netflix på enheten din. Logg deretter på med Netflix-kontoen din.

Trinn 2. Trykk på "Nedlastinger" og velg "Se hva du kan laste ned", vil du finne alle TV-programmer og filmer som er tilgjengelige for nedlasting. Skriv deretter inn navnet på filmen du vil laste ned.

Trinn 3. Etter å ha funnet filmen du vil laste ned, klikk på "Last ned"-knappen. Deretter kan du finne alle nedlastingene på "Mine nedlastinger" og spill noen av dem på enheten.

Last ned filmer fra Netflix

Trinnene er ganske enkle å følge. Men selv om du har filmen på enheten, betyr det ikke at du eier det nedlastede innholdet. Streamingplattformer pålegger vanligvis nedlastingsgrenser. Nedlastingene dine vil for eksempel utløpe 48 timer etter første visning, og du er begrenset til å se i appen på enheten. Når abonnementet ditt avsluttes, kan du ikke se dem uten nett lenger.

For å drive deg ut av disse irriterende grensene, kan en profesjonell videonedlaster være en god hjelper. For et slikt verktøy anbefaler vi på det sterkeste MovPilot alt-i-ett videonedlaster. Det gjør det mulig for deg Last ned streaming av filmer fra populære plattformer som Netflix, Amazon Prime, Disney+, HBO Max og Hulu. Nedlastingene kan lagres i opptil 1080P MP4/MKV. Deretter kan du overføre nedlastingene dine til en hvilken som helst enhet for offline visning. 

Nøkkelfunksjoner i Make MovPilot All-in-One Video Downloader

  • Last ned høykvalitets MP4/MKV-video opp til 1080P
  • Behold originale flerspråklige undertekster og lydspor
  • Støtt Dolby Atmos med en tapsfri effekt av teaterkvalitet
  • Last ned DRM-frie videoer for ubegrenset overføring mellom enheter
  • Ta vare på fullstendige ID3-tagger og metadatainformasjon for enkelhets skyld med omredigering eller videre administrasjon

2. Last ned filmer fra gratis filmsider

Hvis du ikke har abonnert på noen strømmeplattform, er gratis filmsider et godt valg. Disse plattformene gir tilgang til et stort bibliotek med filmer, inkludert klassikere, indie-perler og til og med noen nyere utgivelser, alt uten abonnementsavgift. Mange av disse sidene tilbyr også nedlastinger av høy kvalitet, slik at du kan nyte favorittfilmene dine offline. Nettsteder som tilbyr gratis filmer inkluderer:

  • MyDownloadTube
  • 123 Filmer
  • Y2mate
  • Torrent-nedlastinger
  • Public Domain torrents

For enkel bruk kan du gå til nettsteder som MyDownloadTube eller 123Movies. Alt du trenger å gjøre er å finne filmen og klikke på nedlastingsknappen. Hvis du foretrekker å håndtere en torrentklient som uTorrent eller BitTorrent, kan du søke i torrentfiler på nettsteder som TorrentDownloads eller Public Domain Torrents.

Hvis du skal laste ned flere filmer, er det en effektiv løsning å bruke nedlastingsbehandlere som Internet Download Manager (IDM) eller JDownloader, siden disse verktøyene ofte bruker flertrådsakselerasjon for å øke nedlastingseffektiviteten. De lar deg også gjenoppta nedlastingsprosessen etter avbrudd.

Noen nettsteder kan imidlertid inneholde phishing-lenker, for sikkerhets skyld anbefales det å velge anerkjente nettsteder eller kjøre antivirusprogramvare mens du surfer på disse nettstedene.

3. Last ned filmer fra Blu-ray og DVDer

En annen måte å laste ned filmer for å se offline er å bruke den eksisterende samlingen av fysiske DVD-er eller Blu-ray-er. Når du har problemer med å finne en bestemt film på nettet, kan det være en tidsbesparende løsning å velge en fra din personlige platesamling. Ved å konvertere dem til digitalt format kan du se dem offline på hvilken som helst enhet.

For å oppnå dette trenger du to ting: en platespiller og en ripper programvare. Du kan først sjekke om datamaskinen har en innebygd DVD- eller Blu-ray-stasjon. Hvis ikke, må du kanskje kjøpe en ekstern.

For ripperprogramvaren anbefaler vi på det sterkeste VideoByte BD-DVD Ripper, et allsidig verktøy som støtter både DVD- og Blu-ray-plater. Deretter kan du enkelt laste inn DVD/Blu-ray-mappen i spilleren, velge ønsket format og få filmsamlingene dine lett tilgjengelige mens du er på farten.

Uthevede funksjoner som gjør VideoByte enestående

  • Rip alle typer DVD/Blu-ray-plater
  • Fjern eventuell DVD/Blu-ray-beskyttelse som APS, CSS, ARccOS og mer, og lås opp regionkoder
  • Støtte 300+ mainstream-formater inkludert MP4, MKV, MOV for videoer og MP3, AAC, M4A for lyd
  • Ta vare på alle undertekster og lydspor
  • Behold den opprinnelige kvaliteten på utdatafilene

Hjemmesiden til VideoByte

Konklusjon

De 3 metodene nevnt ovenfor er enkle og enkle måter å laste ned favorittfilmene dine for offline se på hvilken som helst enhet. Gratis filmsider er et budsjettvennlig alternativ for tilfeldige seere. Digitalisering av DVD- eller Blu-ray-samlinger ved hjelp av rippingsprogramvare er den mest tidsbesparende metoden for de med omfattende fysiske biblioteker.

Streamingplattformer er ideelle for de med eksisterende abonnementer. Bare vær oppmerksom på nedlastingsgrensene. Eller du kan alltid henvende deg til en profesjonell streaming-nedlaster som MovPilot alt-i-ett-nedlaster for å effektivisere nedlastingsopplevelsen.

Den hjelper til med å omgå nedlastingsgrenser og leverer videoer og lydspor av høy kvalitet for teaterlignende effekter. Etter å ha lagret filmen lokalt, kan du overføre den til hvilken som helst enhet for ubegrenset avspilling!

MovPilot alt-i-ett videonedlaster

Last ned videoer fra strømmetjenester som kan spilles av på hvilken som helst enhet uten begrensninger.

cat-allinone