Du kan ha abonnert på HBO Max for å låse opp nedlastingsfunksjonen og nyte fordelene med HBO offline-avspilling. For enda mer fleksibilitet, for eksempel å se på forskjellige enheter uten problemer med nettverk eller lagring, er nedlasting av HBO Max-videoer til et SD-kort den beste løsningen.

I denne bloggen vil vi veilede deg gjennom nedlasting av HBO Max-videoer til SD-kort, slik at du kan nyte favorittprogrammene og filmene dine hvor som helst. Rull ned for å lære mer.

Hvorfor kan du ikke laste ned Max-videoer direkte til SD-kort

HBO Max tilbyr videonedlastinger gjennom sine Ad-Free og Ultimate Ad-Free-planer. På grunn av DRM-beskyttelse lagres imidlertid disse nedlastingene som bufrede filer på mobile enheter og kan bare nås i HBO Max-appen. De kan ikke spilles av på vanlige mediespillere eller flyttes til eksterne enheter som SD-kort, og de fjernes når abonnementet ditt avsluttes.

å lage HBO Max-videoer varer evig og spille dem på hvilken som helst enhet, må du omgå disse begrensningene. Slik kan du gjøre det.

Verktøy som kreves: MovPilot HBO Max Video Downloader

For å laste ned HBO Max-videoer til et SD-kort, må du først dekryptere deres DRM-beskyttelse. MovPilot HBO Max Video Downloader er det perfekte verktøyet for denne oppgaven.

MovPilot HBO Max videonedlasting fjerner enkelt DRM, og lagrer HBO Max-videoer som MP4 eller MKV lokale filer. Den bevarer HD-oppløsninger på opptil 1080p og beholder Dolby Atmos 5.1 surroundlyd. Med H264 og H265 videokodeker kan du balansere kvalitet og filstørrelse. Programvaren bruker også avansert maskinvareakselerasjon for effektive nedlastinger, slik at du kan rippe HBO Max-videoer i bulk, selv for timelangt innhold.

Nøkkelfunksjoner til MovPilot HBO Max Video Downloader:

  • Innebygd nettleser for å søke og laste ned HBO Max-videoer enkelt uten at HBO Max-appen krever installasjon.
  • Last ned HBO Max-videoer i DRM-fri MP4/MKV for å flytte til SD-kort eller andre harddisker og beholde dem permanent.
  • Akselerert batchnedlastingshastighet for å behandle flere oppgaver samtidig for å spare tid og krefter.
  • Send ut HBO Max-videonedlastinger med HD 1080P-oppløsninger med original Dolby Atmos 5.1-surroundlyd beholdt.
  • Ta vare på lydspor og undertekster på originalspråkene for å gi deg den samme videostrømmingsopplevelsen offline.

Last ned HBO Max-videoer til SD-kort via MovPilot

For å gjøre HBO Max-videoer kompatible med SD-kort og spillbare på alle enheter, må du bruke MovPilot HBO Max videonedlasting til Last ned HBO Max til MP4-filer. Nedenfor er de detaljerte trinnene for å flytte HBO Max-nedlastinger til SD-kort.

Trinn 1. Start MovPilot HBO Max Video Downloader på skrivebordet ditt etter at du har installert det. På oppstartsskjermen vil du bli guidet til å logge på med HBO Max-kontoen din for å få tilgang til nedlasteren.

Logg på HBO Max på MovPilot

Trinn 2. Når påloggingen er fullført og nedlasteren er klar, kan du skrive inn tittelen på en hvilken som helst HBO Max-film eller vise du liker til rammelinjen og prosesssøk. Når søkeresultatene vises, kan du bla ned for å se om det er de du ønsker å laste ned offline.

Søk etter HBO Max-film for å laste ned

Trinn 3. For å tilpasse utdataparameterne ytterligere, bør du navigere til "Innstillinger" ved å klikke på tannhjulikonet i øvre høyre hjørne. Her kan du velge videoformat, videokodek, lyd- og undertekstspråk, og også underteksttype i henhold til dine behov.

Juster innstillingene for å laste ned HBO-videoer

Trinn 4. Til slutt, bare gå tilbake til HBO Max-videoresultatsiden for å velge videoene du ønsker å laste ned offline. Trykk på nedlastingsikonet, og du vil sjekke dem på "Historikk"-siden om noen minutter.

Last ned HBO Max-videoer frakoblet

TRINN 5. Bruk nå en adapter til å sette inn SD-kortet direkte i datamaskinen. Åpne SD-kortmappen på skrivebordet, og dra ganske enkelt HBO Max-videonedlastingene til mappen. Deretter vil du få dem lagret på det innsatte SD-kortet med en gang!

Flytt HBO Max-nedlastinger til SD-kort

Konklusjon

For å laste ned HBO Max-videoer til SD-kort, er prioriteringen for deg å lagre dem som vanlige åpen kildekode-videofiler offline. For å gjøre dette, MovPilot HBO Max videonedlasting kan sikkert være den beste programvaren, med kraftig DRM-dekrypteringsevne utstyrt, og kan opprettholde høy hastighet så vel som original kvalitet for å holde HBO Max-videoer offline for senere å flytte til SD-kort eller andre eksterne enheter. Installer programvaren fritt og prøv den!

MovPilot Max(HBO) videonedlaster

Last ned Max(HBO)-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-hbo