HBO Max har tiltrukket seg titalls millioner seere over hele verden med sine virale filmer, utmerkede show og eksklusive originaler. Dessuten har den stor kompatibilitet på forskjellige plattformer. Som Mac-bruker er det en HBO Max-app for Mac tilgjengelig.

Nedlastingsalternativet er imidlertid bare tilgjengelig for HBO Max-appen på telefoner og nettbrett. Så, hva du skal gjøre hvis du vil last ned HBO Max-filmer og episoder for offline avspilling på Mac? Dette er det rette stedet å være. La oss avsløre magien med hvordan du laster ned HBO Max-videoer på Mac her.

Last ned HBO Max-videoer på Mac

Kan jeg laste ned HBO Max-filmer på min Mac?

Det offisielle svaret er nei. Det finnes ingen offisiell Max-app for Mac. Selv om Max lar annonsefrie abonnenter Last ned HBO Max-serier og filmer for å se offline, er nedlastingsfunksjonen eksklusiv for mobile enheter, smart-TVer og spillkonsoller. Du kan ikke laste ned titler fra HBO Max på din Mac via offisielle kanaler.

Du kan imidlertid bruke tredjeparts HBO Max-videonedlastere for å laste ned HBO Max-videoer for offline avspilling på en MacBook Air, MacBook Pro eller iMac. Les videre og lær hvordan det fungerer, og få dine ønskede HBO Max-videoer lastet ned på Mac.

Hvordan laste ned HBO Max-videoer på Mac med en hvilken som helst plan

Blant hundrevis av tredjeparts HBO Max-nedlastere, MovPilot Max(HBO) videonedlaster er det topprangerte valget. Uansett om du abonnerer på abonnementet med annonser eller annonsefritt abonnement, kan du laste ned Max-serier, serier og filmer til Mac-en din for fleksibel avspilling uten nett.

Spesielt fjerner MovPilot HBO Max nedlastingsgrenser. Slik at du kan laste ned ubegrensede mengder HBO Max-videoer til DRM-frie videoer på Mac og beholde dem for alltid. Med FHD-oppløsning og Dolby 5.1-surroundlyd sikrer MovPilot at du får en kinoaktig seeropplevelse når du ser HBO Max-videoer offline på Mac-en.

Fantastiske funksjoner i MovPilot Max(HBO) Video Downloader:

  • Last ned HBO Max-videoer til DRN-fri MP4/MKV.
  • Spare FHD HBO Max-videoer kl 5X hastighet.
  • Last ned flere HBO Max-titler i batch.
  • Fjern strømmeannonser for HBO Max-videoer.
  • Velg dine foretrukne lydspor og undertekster.

Med en innebygd nettleser er det like enkelt som å falle av en logg for å umiddelbart få tilgang til og laste ned videoer fra HBO Max på Mac. Hele videobiblioteket er i hånden din. La oss nå forstå ideen om hvordan det fungerer nedenfor.

TRINN 1. Last ned og installer MovPilot Max(HBO) Video Downloader

Til å begynne med bør du klikke på Gratis nedlasting-knappen ovenfor og følge instruksjonene på skjermen for å installere MovPilot Max(HBO) Video Downloader på din Mac. Start deretter programmet og logg på HBO Max-kontoen din.

Logg inn på Max

TRINN 2. Søk etter HBO Max-serier og filmer

Med standard nettleser kan du søke direkte etter programmer eller filmer du ønsker på HBO Max. Etter det vil du se de relaterte resultatene oppført på skjermen.

Søk etter Max Videos

TRINN 3. Tilpass utdataparametre

Nå, gå til "Utstyr" ikonet og få frem "Innstillinger" vindu. Du kan velge utdataformat (MP4 eller MKV), videokodek (H.264 eller H.265), utdatamappe og nedlastingshastighet.

Dessuten kan du velge et foretrukket lydspor eller undertekst for å holde i prosessen.

Velg utdataformat for HBO Max-videoer

TRINN 4. Last ned HBO Max-videoer på Mac

Tilbake til resultatene, klikk på "Last ned" ikonet bak ønsket tittel. For å laste ned HBO Max-serier, blir du bedt om å velge episoder for å fortsette. Etter at nedlastingsoppgavene er fullført, bytt til "Historie" fanen for å se dem uten nett.

Fullført nedlasting av HBO Max-videoer

Vanlige spørsmål om nedlasting av HBO Max på Mac

Vi har også samlet og listet opp noen vanlige spørsmål knyttet til nedlasting av HBO Max her. Ta gjerne en titt på dine interessante spørsmål.

Kan jeg laste ned HBO Max-appen på Mac?

Vanligvis kan du ikke laste ned HBO Max-appen på Mac, siden Max offisielt ikke tilbyr en Mac-app. Macer utstyrt med Apple Silicon (M1 og nyere) og som kjører macOS 12.0 eller nyere kan imidlertid kjøre iOS-apper. Så du kan installere iOS-versjon Max-appen på din storskjerm-Mac og nyte HBO Max-videoer med trinnene nedenfor:

  1. Naviger til App Store på din Mac.
  2. Søk etter Max.
  3. Juster filteret til iPhone og iPad-apper.
  4. Klikk BLI for å installere iOS-versjon Max-appen på din Mac.

Max App App Store forhåndsvisning

Hvordan ser jeg HBO Max offline på min MacBook/iMac?

Siden HBO Max ikke har nedlastingsfunksjonen for Mac- og Windows-datamaskiner, må du ty til profesjonell programvare som MovPilot Max(HBO) videonedlaster, som lar deg laste ned HD-videoer fra HBO Max til alle Mac-modeller for offline avspilling.

Bunnlinjen

Du får tauet om hvordan du laster ned HBO Max-videoer på Mac nå. For å se HBO-serier og filmer på appen må Mac-en din være utstyrt med en Apple M1-brikke eller høyere. Du kan imidlertid ikke laste ned HBO Max-videoer for å se offline ved hjelp av skrivebordsappen.

I stedet, MovPilot Max(HBO) videonedlaster vil være en god hjelper for å laste ned titler fra HBO Max til din Mac med høy kvalitet i 1080p. Du kan laste ned et ubegrenset antall videoer for å lagre dem lokalt og nyte sømløs avspilling selv uten abonnement hvis du er offline eller utenfor USA. For å dra nytte av abonnementet eller gratis prøveversjon er dette en ideell nedlaster for å komme i gang.

MovPilot Max(HBO) videonedlaster

Last ned Max(HBO)-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-hbo