På Netflix er det mange ressurser for film og TV-serier som du kan nyte på nettet med god kvalitet. Med Netflix trenger du ikke lenger bestille kinobillett og gå på kino for å se. Hvis du også finner noen nylig populære filmer for å nyte hjemme, kan denne artikkelen gi deg hjelp.

I det følgende vil de 10 mest populære filmene på Netflix akkurat nå bli introdusert for deg. Det gir også et bonustips for å hjelpe deg nedoverannonse disse beste Netflix-filmene til MP4 med god kvalitet for offline avspilling. Nå er det bare å ta en titt!

Topp 10 Netflix-filmer som anbefales med detaljer

1. If Beale Street Could Talk (2018)

Hvis Beale Street kunne snakke 

Direktør: Barry Jenkins
Stjerner: KiKi Layne, Stephan James, Colman Domingo, Teyonah Parris, Michael Beach, Dave Franco, Diego Luna, Pedro Pascal, Ed Skrein, Brian Tyree Henry, Regina King
Sjanger: Romantikk/Drama
Kjøretid: 1t 57m

If Beale Street Could Talk fokuserer på historien skjedde på et svart par. Når alt ser ut til å være bra, og de nesten når lykken, begynner ting å endre seg. Mens den unge damen er gravid, blir mannen plutselig anklaget for en forbrytelse han aldri har gjort. Så hun og familien begynner å sette ut for å bevise uskylden til ekteparet hennes. Fra filmen vil du se hvordan denne sterke kvinnen sliter med å redde kjæresten sin med positiv ånd.

2. The Power of the Dog (2021)

Hundens kraft

Direktør: Jane Campion
Stjerner: Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie, Genevieve Lemon, Keith Carradine, Frances Conroy
Sjanger: Western/Drama
Kjøretid: 2t 6m

Hovedpersonen, Phil Burbank i filmen Hundens kraft var fanget i fortiden, noe som gjør at han blir en mann som er grusom. Da George giftet seg med en enke kalt Rose Gordon, vender Phil sinne mot kvinnen og hennes sønn. Hvis dette kan hjelpe Phil til å føle kjærlighet igjen, eller presser ham til en verre tilstand?

3. I Am Not Your Negro (2017)

Jeg er ikke negeren din

Direktør: Raoul Peck
Stjerner: Samuel L. Jackson, James Baldwin, Martin Luther King
Sjanger: Dokumentar
Kjøretid: 2t 2m

I Am Not Your Negro er produsert basert på en uferdig roman "Remember This House" skrevet av James Baldwin. Hovedboken beskriver livene og attentatene til 3 nære venner av forfatteren, Medgar Evers, Malcolm X og Martin Luther King. Basert på denne uferdige historien regisserte Raoul Peck filmen og så for seg boken som James Baldwin aldri har fullført.

4. Austin Powers: International Man of Mystery (1997)

Austin Powers: International Man of Mystery 

Direktør: Jay Roach
Stjerner: Mike Myer, Elizabeth Hurley, Michael York
Sjanger: Komedie/spion
Kjøretid: 1t 34m

Austin Powers: International Man of Mystery er det første verket i Austin Powers-serien. Historien fokuserer hovedsakelig på en playboy og deltids hemmelig agent Austin Powers, som har beseiret Dr. Evil på 1960-tallet. Dr. Evil har rømt og frosset seg i rommet. Men når tretti år går, når Dr. Evil kommer tilbake, bringer han en annen trussel mot jorden. Så agent Austin må finne måter å stoppe Dr. Evil og hans forferdelige plan.

5. The Curse of Bridge Hollow (2022)

The Curse of Bridege Hollow

Direktør: Jeff Wadlow
Stjerner: Marlon Wayans, Priah Ferguson, Kelly Rowland, John Michael Higgins, Lauren Lapkus, Rob Riggle, Nia Vardalos
Sjanger: Eventyr/komedie
Kjøretid: 1t 29m

Når en tenåringsjente plutselig slipper den eldgamle og mystiske ånden kalt Stingy Jack for å bringe alle Halloween-dekorasjoner til live, bringes den uventede faren til faren hennes, og også byen hun bor i. Så jenta må finne ut hvordan og gå sammen med vennene hennes og familien for å beseire den onde makten! Som en ny amerikansk skrekkkomedie, er The Curse of Bridge Hollow virkelig verdt å se.

6. The Nice Guys (2016)

De hyggelige gutta 

Direktør: Jeff Wadlow
Stjerner: Russell Crowe, Ryan Gosling, Angourie Rice
Sjanger: Handling/mysterium
Kjøretid: 1t 50m

Historiebakgrunnen til The Nice Guys er satt til Los Angeles på 1970-tallet. En privatdetektiv, Holland March, blir ansatt av en pornostjerne kalt Misty Mountains tante, Mrs. Glenn, for å etterforske Mistys død, fordi Mrs. Glenn har oppdaget at nevøen hennes fortsatt er i live. Etterforskningen har imidlertid ført Holland March til en voldelig håndhever, Jackson Healy, som får betalt fra Mistys medarbeider for å true March bort. Men mens Holland March undersøker dypere, finner han ut at det faktisk er en større felle der...

7. The Lost Daughter (2021)

Den tapte datteren

Direktør: Maggie Gyllenhaal
Stjerner: Olivia Colman, Dakota Johnson, Jessie Buckley, Paul Mescal, Dagmara Domińczyk, Jack Farthing, Oliver Jackson-Cohen, Peter Sarsgaard, Ed Harris
Sjanger: Drama/Psykologisk drama
Kjøretid: 2t 1m

Når Leda Caruso, en middelaldrende professor, tilbringer ferien på en øy i Hellas, møter hun Nina og hennes tre år gamle datter Elena. Men når en liten hendelse skjer, blir ting annerledes, noe som minner Leda om hennes egen vanskelige fortid. The Lost Daughter er en film som forteller historien om hvordan Leda snur seg for å kjempe med sin uoppgjorte fortid.

8. The Last Forest (2022)

The Last Forest Movie

Direktør: Luiz Bolognesi
Stjerner: Davi Kopenawa, Daucirene Yanomami, Ehuana Yaira Yanomami
Sjanger: Drama/dokumentar
Kjøretid: 1t 14m

The Last Forest dokumenterer Yanomami-samfunnet gjennom de kraftige bildene. Gjennom filmen kan du følge med for å observere hvordan Yanomami-folket lever under det truede naturmiljøet i Amazonas regnskog.

9. Beklager at jeg plager deg (2018)

Beklager å plage deg

Direktør: Riley støvler
Stjerner: LaKeith Stanfield, Tessa Thompson, Jermaine Fowler, Oma, David Cross, Danny Glover, Steven Yeun, Armie Hammer
Sjanger: Komedie/fantasi
Kjøretid: 1t 52m

Når Cassius Green får en jobb, som trenger å selge ting til hvite mennesker over telefon, får han idé fra en veteran om å bruke «hvit stemme» slik at kundene kan tiltrekkes bedre. Dette gjør at han lykkes med å gjøre jobben, som samtidig innser Cassius at han faktisk hjelper sjefen sin med å selge noen moralsk avskyelige produkter. Vil Cassius fortsette å gjøre denne jobben for å få betalt? Eller har hans godhet stoppet ham fra å gjøre det? Finn ut av det i filmen nå.

10. Jeg elsker deg, mann (2009)

Jeg elsker deg, mann 

Direktør: John Hamburg
Stjerner: Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones, Andy Samberg, JK Simmons, Jane Curtin, Jon Favreau, Jaime Pressly
Sjanger: Komedie/romantikk
Kjøretid: 1t 45m

Når Peter Klaven skal gifte seg med sin forlovede, Zooey, kommer det et problem: Peter har ingen mannlige venner siden han har brukt hele tiden på eiendomsarbeidet og Zooey. Så Zooeys venner og Peters bror gir en hånd for å hjelpe ham med å komme over denne pinlige tilstanden. Peter drar til Sydney og møter en snill person. Det virker som vennskapet er godt. Men etter hvert som forholdet utvikler seg, ser det ut til at det ville true Peters karriere og ekteskap. Hva vil Peter gjøre videre? Sjekk hele filmen nå.

Er det mulig å rippe disse filmene til MP4 for offline visning?

De anbefalte Netflix-filmene ovenfor er de mest populære du ikke bør gå glipp av de siste dagene. For å laste dem ned for offline avspilling, kan du bruke en mobiltelefon til å installere Netflix-appen eller åpne programvaren på Windows-datamaskiner for å få tilgang til dem. Det vil imidlertid ikke være mulig for deg å spille dem fritt på Mac eller utenfor Netflix-plattformen på grunn av DRM-beskyttelsen.

For å laste ned disse Netflix-filmene til MP4 for offline avspilling uten begrensninger, MovPilot Netflix Video Nedlaster kan være ditt beste valg. Programvaren gir en kraftig nedlastingsfunksjon for å rive DRM-beskyttelse fra Netflix-filmer, og deretter konvertere dem til vanlige videoformater som MP4/MKV med den beste HD 1080P-kvaliteten. Du kan også velge lyd- og undertekstspråk fritt, da MovPilot Netflix Video Downloader vil beholde dem alle for deg. Ved å rippe disse beste Netflix-filmene til MP4, kan du nyte mer praktisk og hyggelig filmavspilling hjemme!

Nøkkelfunksjoner i MovPilot Netflix Video Downloader

  • Tilbyr de mest brukte formatene som MP4 og MKV for å rippe Netflix-filmer
  • Lagrer de nedlastede Netflix-filmene med full HD 1080P-kvalitet
  • Holder alle språk for lyd og undertekster for å laste ned fritt
  • Støtter 3 underteksttyper for fritt valg
  • Tilbyr svært rask hastighet for batchnedlasting av Netflix-videoer i flere trinn
  • Riv DRM-beskyttelse for å gjøre Netflix-filmer spillbare på alle enheter og spillere uten Netflix-appen
  • Beholder de nedlastede Netflix-videoene for alltid uten å bekymre deg for utløp

Trinn for å rippe Netflix-filmer til MP4 offline

Trinn 1. Logg på med Netflix-konto

Når du har installert MovPilot Netflix Video Downloader og åpner programvaren på datamaskinen, må du logge på med Netflix-kontoen din for å få tilgang til nedlasterens startskjerm.

Logg på Netflix på MovPilot Netflix-videonedlasting

Trinn 2. Søk etter Netflix-filmer å laste ned

Deretter kan du direkte bruke den innebygde søkemotoren for å finne Netflix-filmene ovenfor ved å skrive inn navnene deres.

Søk etter Netflix Video

Trinn 3. Velg Format, Codec, Audio, Subtitle i Innstillinger

Klikk på "Innstillinger"-knappen øverst til høyre. Her kan du velge "Video format", "Video codec", "Audio language", "Subtitle language", og også underteksttypen for å laste ned Netflix-filmene etter behov.

Innstillinger for MovPilot Netflix Video Downloader

Trinn 4. Begynn å laste ned Netflix-filmer til MP4

Til slutt, når innstillingene er ferdige, trykker du bare på nedlastingsknappen bak Netflix-filmen i søkeresultatene for å laste dem ned til MP4 offline umiddelbart.

Laster ned Netflix-video til MP4 på Mac 

Avslutningsvis

Det er flere og flere gode filmer som vil bli lansert på Netflix, og la oss også glede oss til dem! Det anbefales for deg å beholde MovPilot Netflix Video Nedlaster siden det vil gi deg en morsommere Netflix-filmavspillingsopplevelse fra i dag. Du kan fritt installere programvaren og nyte gratisversjonen nå:

MovPilot Netflix Video Nedlaster

Last ned Netflix-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

cat-netflix