Amazon Prime Video tilbyr en nedlastingsfunksjon som lar deg streame favorittfilmene og TV-programmene dine offline. Denne funksjonen kommer imidlertid med noen begrensninger. De kan begrense det maksimale antallet videoer du kan laste ned, hvor mange enheter du kan lagre nedlastede videoer til, hvor lenge du kan beholde videoene du har lastet ned, og så videre.

Ved å lese dette innlegget vil du lære detaljene om disse begrensningene, hvorfor Amazon har satt dem, og også forstå en idé om å omgå Prime Video-nedlastingsgrensene for mer fleksible seeropplevelser offline med MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster.

Hva er Amazon Prime Nedlastingsgrense


Del 1. Hva er nedlastingsgrensen for Amazon Prime Video

Som nevnt tidligere pålegger Amazon Prime restriksjoner på utløpet, kvantiteten og innholdet til nedlastingsfunksjonen, selv for Premium-abonnenter. Følgende vil gi deg en detaljert introduksjon.

1. Ikke alt videoinnhold er tilgjengelig for nedlasting

For det første må du vite det faktum at ikke alle videoer som tilbys på Amazon Prime er tilgjengelige for nedlasting selv om du har kjøpt, leid eller abonnert på Prime Video-medlemskapet på forhånd. Når det ikke tilbys nedlastingsalternativer, betyr det at videoene ikke kan lastes ned offline. Du trenger et ekstra verktøy for å laste ned og se Amazon Prime-videoene offline.

Last ned knapper på Amazon Prime

Flere årsaker forårsaker denne nedlastingsgrensen:

  • Utgiverne av videoene tillater ikke brukere å laste ned videoene.
  • Enhetene du bruker er ikke kompatible med videonedlastingen.
  • Videoene er ikke tillatt i ditt land.
  • Videoene kan bare lastes ned etter at du har kjøpt eller leid dem.

2. Last ned maksimalt 15-25 videoer på Amazon-kontoen din

For antall nedlastinger setter Amazon Prime også regler. Basert på regionene du er i, vil Amazon tillate deg å laste ned forskjellige mengder videoer på en gang, fra 15 til 25. Som et resultat, når du har fortsatt å laste ned Amazon Prime-videoer opp til denne grensen, kan du ikke laste ned lenger med mindre du sletter noen av de eksisterende nedlastingene først.

Last ned beløpsgrense

3. Nedlastede videoer kan bare sees i Prime Video-appen

Amazon har begrenset brukere til å spille av det nedlastede Prime Video-innholdet på begrensede enheter:

  • Du kan bare laste ned de kjøpte videoene og Prime-videoen til 4 enheter for offline avspilling.
  • I mellomtiden kan den samme videoen bare spilles av umiddelbart på ikke mer enn 2 enheter.
  • Med samme Amazon-konto kan du bruke den på 3 forskjellige enheter for å se Amazon Prime-videoer samtidig.

Så hvis du har mer enn 1 enhet eller ønsker å dele kontoen din med andre brukere, må du ta hensyn til disse enhetsbegrensningene før du gjør det.

Se Amazon-videonedlastinger med flere enheter

4. Nedlastede Amazon-videoer er gyldige i 30 dager

Amazon har også satt en visningsperiode for de nedlastede videoene dine. Det betyr at bare innenfor denne perioden kan du få tilgang til videoinnholdet og nyte avspillingen offline. Når Amazon Prime-videoen har utløpt, må du leie den på nytt eller laste den ned på nytt innen perioden for Amazon Prime-abonnementet ditt.

Her er de detaljerte visningsperiodene for forskjellige videoer:

  • Kjøpte videoer: Du har ubestemt tid til å beholde de nedlastede videoene og få tilgang til dem når som helst uten begrensninger etter kjøpet.
  • Leide videoer: Vanligvis vil du få 48 timer til å se ferdig når du begynner å strømme. Hvis du ikke har sett den, blir videoen oppbevart i 30 dager fra den dagen du betaler for Prime-videoleie.
  • Videoer som følger med Prime: Nedlastingene vil bli oppbevart i 30 dager etter at de er lagret i biblioteket og 48 timer for å se ferdig når du åpner dem.

Se Amazon Prime-nedlastinger på 48 timer

 

Del 2. Hvorfor setter Amazon nedlastingsgrense

Amazon Prime Video setter nedlastingsbegrensningene for å balansere brukervennlighet, innholdsbeskyttelse og driftshensyn for plattformen. Detaljerte årsaker er vist nedenfor:

  1. Innholdsavtaler: Amazon Prime Video må overholde avtaler med innholdsleverandører for å forhindre uautorisert distribusjon.
  2. Ressursforvaltning: Begrensninger hjelper Amazon med å administrere båndbredde og lagringsressurser effektivt.
  3. Enhetskapasitet: Grenser forhindrer overdreven belastning på lagring og ressurser på enheten.
  4. Misbruksforebygging: Grenser hjelper til med å forhindre misbruk, for eksempel massenedlasting for redistribuering.
  5. Oppmuntrer til strømming: Begrensninger kan oppmuntre brukere til å strømme på nettet, forenkle personlige anbefalinger og spore seervaner.

 

FAQ: Kan jeg bli kvitt Amazon Prime-nedlastingsgrensen?

Ja, det kan du. Gitt at Amazon Prime ikke tilbyr noen offisielle kanaler for denne saken, hvis du vil omgå Prime Videos nedlastingsbegrensninger til behold Prime Video-nedlastinger for alltid, kan det hende du må slippe å bruke den offisielle appen og i stedet vende deg til tredjeparts dataprogrammer for å hjelpe deg med å oppnå dette.

Blant alle alternativene, MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster er den du ikke bør gå glipp av. Med sine kraftige funksjoner hjelper den deg med å laste ned alt Prime Video-innhold til vanlige filer i MP4- eller MKV-format, samtidig som den bevarer 1080P-kvalitet, original lyd og undertekster. Du vil ha den samme avspillingsopplevelsen som på Amazon-plattformen, og du kan spille dem på hvilken som helst spiller eller enhet du liker.

Følg nå trinnene nedenfor for å laste ned ubegrenset Amazon Prime Video med MovPilot.

  1. Start MovPilot Amazon Prime Video Downloader på datamaskinen din, og logg på kontoen din.
  2. På hovedsiden, søk etter ønskede filmer eller TV-serier etter nøkkelord eller URL-er.
  3. Velg dine ønskede episoder, og last deretter ned Amazon Prime Video til datamaskinen din.

Last ned Amazon Prime-videoer

Etter nedlasting kan du sjekke det nedlastede innholdet i Historikk-fanen. De er grensefrie, og vil aldri utløpe!


Konklusjon

Når du er ferdig med å lese dette innlegget, har du lært om Amazon Primes nedlastingsgrenser for offline visning. I dette tilfellet MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster er her for å hjelpe, siden den tilbyr en profesjonell løsning som eliminerer disse grensene og lar deg beholde nedlastede videoer for alltid. Forbedre din Amazon-videoavspillingsopplevelse ved å nyte ubegrenset tilgang når som helst.

MovPilot Amazon Prime Video Nedlaster

Last ned Amazon Prime-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-amazon