Har du støtt på varselet "Last ned utilgjengelig" mens du laster ned Hulu-videoer? Det er fordi Hulu offisielt har satt noen begrensninger på nedlastingsfunksjonen til Hulu-appen.

Denne passasjen skal fortelle i detalj hva som er Hulu-nedlastingsgrensen, hvordan du kan omgå den, og gi deg et kraftig program - MovPilot Hulu Video Nedlaster - for å få Hulu-videoer uten grenser. Bare les videre og finn en brukbar løsning på problemet ditt.

5 mest vanlige Hulu-nedlastingsgrenser og begrensninger

Her har vi oppsummert de 5 vanligste Hulu-nedlastingsgrensene, i tillegg til å diskutere hvem som kan laste ned videoer på Hulu, hvorfor enkelte TV-programmer ikke kan lastes ned, hva er nedlastingsmengden og enhetsgrensene, utløpet av nedlastede titler, og hvor du kan se Hulu-nedlastingene dine. Du kan klikke dem på Hurtignavigering for å hoppe til delen som vil hjelpe deg.

1. Ikke alle brukere kan laste ned videoer på Hulu

Hulu (Ingen annonser) og Hulu (Ingen annonser) + Live TV-abonnenter kan laste ned utallige deler av innhold fra Hulu Streaming Library. Mens de som abonnerer på annonsestøttede planer eller bruk Hulu gratis prøveversjon kan bare streame disse videoene.

Årsaker

Dette er en offisiell Hulu-forretningspraksis som en måte å øke lønnsomheten på.

Hvordan omgå

Hvis du vil bruke nedlastingsfunksjonen, må du endre abonnementsplanen din til plan uten annonser.

Tupp:

Du kan også prøve å laste ned videoer på uoffisielle måter, ved å laste ned Hulu-videoer gjennom en tredjeparts nedlaster. Men husk at det er strengt forbudt å kopiere og distribuere de nedlastede Hulu-videoene for kommersiell bruk.

2. Noen TV-programmer kan ikke lastes ned

Bare videoer merket med et nedlastingsikon i strømmebiblioteket kan lastes ned. Verken programmer og filmer fra Premium-tillegg eller tilleggsinnholdet som følger med et Live TV-abonnement kan lastes ned.

Årsaker

Hovedårsaken til at videoer ikke kan lastes ned er på grunn av opphavsrettsproblemer. Mye innhold leveres av Hulus nettverkspartner, og Hulu kan bare tilby strømmetjenester for disse videoene.

Det er også tilleggsfaktorer knyttet til utdelingsfristen. Hver Hulu-video har en forhåndsbestemt leveringsfrist, hvoretter videoene vil bli fjernet fra Hulu-strømmebiblioteket. I løpet av de siste 30 dagene før leveringsfristen er videoene tilgjengelige, men kan ikke lastes ned.

Hvordan omgå

  • Strøm det ulastbare innholdet når du har internettilgang.
  • Velg å laste ned annet nedlastbart innhold som ligner.

3. Last ned antall og enhetsgrenser

Hulu-enhetsgrensen er satt på kontonivå. Til enhver tid kan du ha opptil 25 nedlastinger på fem kompatible mobilenheter. Hvis du går utover en av disse begrensningene, vil et popup-varsel vises med følgende handlinger.

Årsaker

Hver Hulu-video tilhører opphavsrettseieren. Hulu setter offisielt kvantitetsgrenser for å beskytte opphavsretten.

Hvordan omgå

Du kan slette sett innhold for å gi plass til nytt innhold.

4. Nedlastede titler utløper

Dine uovervåkede nedlastinger vil bli lagret i 30 dager, med mindre episoden eller filmen utløper fra Hulu-strømmebiblioteket før det. Når du starter avspillingen, har du vanligvis 48 timer på deg til å se ferdig før nedlastingen utløper.

Årsaker

Det er også en forretningspraksis for å oppnå mer lønnsomhet. For hvis du vil beholde det nedlastede innholdet ditt, må du fortsette å abonnere.

Hvordan omgå

Du kan fornye utløpte nedlastinger hvis de fortsatt er tilgjengelige i Hulu-strømmebiblioteket.

5. Nedlastinger er bare tilgjengelig på Hulu-appen

Du kan bare streame Hulu-videoer via en nettleser på datamaskinene dine siden det ikke finnes noen Hulu-app for datamaskiner. Hvis du vil laste ned en Hulu-video, bør du vende deg til en telefon/nettbrett som kjører Hulu-appen. Og du kan bare se nedlastingene på Hulu-appen.

Årsaker

For å forhindre uautorisert bruk av digitalt innhold, er nedlastingene cache-filer som bare Hulu-appen kan lese.

Hvordan omgå

Ærlig talt er det ingen løsning. Men hvis du bare vil spille av nedlastingene dine på en større skjerm, kan du spille av nedlastinger på telefonen/nettbrettet og speile det til en projektor eller smart-TV.

Hvordan laste ned og beholde Hulu-videoer uten begrensninger

Som nevnt før, er de 5 vanligste Hulu-nedlastingsgrensene satt for å øke lønnsomheten eller beskytte opphavsretten. Så det er vanskelig for deg å bli kvitt disse begrensningene på en offisiell måte. Du kan bare omgå dem indirekte ved hjelp av metodene ovenfor. Ikke bekymre deg, vi vil også gi deg en utmerket tredjeparts Hulu-nedlaster for å hjelpe deg med å holde Hulu-videoer uten grenser.

MovPilot Hulu Video Nedlaster hjelper deg å laste ned alt innhold i Hulu Streaming Library til MP4/MKV-filer, som er kompatible med nesten alle enhetene dine. Og det er absolutt ingen grense for antall nedlastinger, så lenge du har nok lagringsplass. Dessuten vil du ikke lenger bekymre deg for utløpsdatoen fordi nedlastinger gjennom MovPilot Hulu Video Downloader lagres permanent som MP4/MKV-filer på harddisken din.

Nøkkelfunksjoner i MovPilot Netflix Video Downloader

  • Last ned Hulu-show og filmer til permanente MP4/MKV-filer
  • Lagre Hulu Streaming-innhold i 720P med høy hastighet
  • Innebygd med Hulu-nettleseren for å hjelpe deg med å laste ned filmer på en enkel måte
  • Ingen mengdegrense for nedlastinger eller enheter
  • Konverter Hulu-videoer på Mac/Windows

Her er en guide for bruk av MovPilot Hulu Video Downloader:

Trinn 1. Last ned, installer og kjør MovPilot Hulu Video Downloader på din Mac eller Windows PC.

Trinn 2. Logg inn på Hulu.com på popup-siden.

Etter å ha logget inn, velg din region på en annen popup-side.

Logg inn på Hulu

Trinn 3. Søk etter Hulu-filmer du vil ha.

MovPilot Hulu Video Downloader støtter søkeordsøk eller direkte lim inn URL for å få videoen du ønsker.

Note:

Du vil ikke kunne laste ned noen Hulu-filmer eller TV-serier på grunn av abonnementsbegrensningene eller regionale restriksjoner på din egen Hulu-konto.

Søk i Hulu-videoer på MovPilot

Trinn 4. Trykk på nedlastingsknappen for å starte nedlastingen.

Laster ned Hulu-videoer på Mac

Konklusjon

Etter å ha lest denne artikkelen, vet du kanskje allerede at de 5 vanligste Hulu-nedlastingsgrensene er satt av Hulu-tjenestemenn for å fremme inntekter eller beskytte opphavsrett. Det er lett å oppdage at du ikke kan komme rundt disse grensene på offisielle måter. Så du trenger hjelp fra en sterk tredjepartsnedlaster: MovPilot Hulu Video Nedlaster. Du kan bruke den til å beholde Hulu-videoer uten de 5 vanligste grensene.

MovPilot Hulu Video Nedlaster

Last ned Hulu-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-hulu