MKV, forkortelse for Matroska Video, refererer til et multimediebeholderformat for videoer. Den støtter bilder, lyd og undertekstspor lagret i en enkelt fil. Med den kan sømløs bytte av lydspor og undertekstvisning enkelt gjøres; til og med oppløsningen kan vises opp til 8K. Dette gjør det til et ofte brukt format for lagring av TV-serier, filmer og annet medieinnhold.

Derfor søker mange filmentusiaster metoder for å lagre favorittvideoene sine til høykvalitets MKV-filer. I dette innlegget er vi forpliktet til å jevne ut MKV-nedlastingsopplevelsen din med trinnvise veiledninger for de 2 velprøvde metodene. Enten du bare vil laste ned filmer for å se offline eller bygge et personlig bibliotek, vil det dekke deg.

Del 1. Last ned streaming av filmer i MKV via Professional Video Downloader

Hvis du har som mål å laste ned streaming av filmer i MKV, er det mest effektive verktøyet du kan bruke en profesjonell videonedlaster. MovPilot alt-i-ett videonedlaster er verktøyet vi nøye har valgt ut for deg. Det er one-stop-løsningen for nedlasting av streaming av video. Med den kan du lagre favorittvideoer fra populære plattformer inkludert Netflix, Amazon Prime, Disney+, HBO Max og Hulu til MKV/MP4 for ubegrenset avspilling. Siden alle nedlastinger er DRM-frie, eier du bokstavelig talt innholdet for alltid.

Nøkkelfunksjoner for å strømlinjeforme MKV-nedlastingsopplevelsen

  • Støtte flere strømmeplattformer - Netflix, Amazon Prime, Disney+, HBO Max og Hulu
  • Last ned MKV/MP4-filmer opp til 1080P oppløsning
  • Beholde 5.1 Dolby Atmos-lyd med bithastigheter på opptil 640 kbps
  • Ta vare på all originalen flerspråklig lydspor og undertekster
  • Batch-last ned filmer på 5X høyere hastighet
  • Bygg inn nettspilleren for sømløst søk og nedlasting

Sjekk ut hvor enkelt du kan få MKV-filer for ditt favorittstrømmeinnhold med MovPilot.

Trinn 1. Last ned, installer og start MovPilot på enheten din. Velg plattformen du vil laste ned videoer på. Logg deretter på den med kontoen din.

Velg en plattform på hjemmesiden MovPilot AIO

Trinn 2. Klikk på tannhjulikonet øverst til høyre og velg "MKV" som videoformat. Du kan også tilpasse andre utdataparametere, inkludert videokvalitet, kodek, språk for lyd og undertekster og mer.

 Still inn videoformat på MovPilot AIO

Trinn 3. Etter å ha satt den opp, kan du gå tilbake til hjemmesiden og skrive inn nøkkelordene til videotittelen du vil laste ned på søkefeltet. Du kan også kopiere og lime inn videonettadressen for å få et nøyaktig samsvar.

Søk etter videoer med MovPilot AIO

Trinn 4. Klikk på pil ned-knappen ved siden av videoen du vil laste ned, og du vil snart ha den på enheten din. Under nedlastingen kan du se prosessen eller fjerne/pause nedlastingene på høyre panel. Alle nedlastinger finner du på "Historie"-fanen.

MovPilot AIO begynner å laste ned videoer

Del 2. Last ned MKV-filmer via filmnedlastingssider

Selv om profesjonelle nedlastere tilbyr en praktisk måte å skaffe MKV-filer på, er de ikke alle-kur. Noen av dere vil kanskje ikke installere programvare på enheten. Eller du vil kanskje laste ned storfilmer fra Hollywood, Bollywood-hits og til og med 3D-filmer som ikke er tilgjengelige på strømmeplattformer.

Her dukker filmnedlastingssider frem som en direkte måte å laste ned MKV-filer på. De er åpne for alle brukere for gratis bruk, og du kan få tilgang til dem via en nettleser. Disse sidene kan imidlertid ikke garantere deg perfekt videokvalitet. Og du bør slå på brannmur og antivirusprogramvare for å forhindre potensielle sikkerhetsrisikoer knyttet til disse plattformene.

Nedenfor er noen topprangerte nedlastingssider og operasjonstrinn for dine preferanser. Hvis du vil gi den et hjul, er det bare å sjekke det ut.

  • Divxcrawler: Nyutgitte filmer og klassifiserte filmer er tilgjengelige på denne siden. Du kan laste ned HD-filmer i MKV, og til og med få full HD 1080P Blu-ray-filmer.
  • Mkvhub: Få enkel tilgang til 720P HD-filmer, 1080P HD-filmer, BluRay-filmer, dobbel lyd og TV-programmer. Du kan enkelt finne den typen film du vil ha.
  • MyDownloadTube:Tillat brukere å se og hente de nyeste HD-filmene fra Hollywood og Disney. Nettstedet gir også korte introduksjoner og vurderinger for hver tittel.
  • WorldFree4u: Dette nettstedet kan laste ned HD-filmer, spesielt Bollywood-filmer, med den minste størrelsen. Den tilbyr til og med en "300MB filmer"-kategori på navigasjonslinjen! Hvis du vil laste ned doble lydfilmer opp til HD 1080P, er det et valg du ikke bør gå glipp av.
  • 3donlinefilmer: Det er det beste nettstedet for å nyte 3D-filmer uten å gå på kino. Når du har VR-headset og -briller, kan du nyte den samme oppslukende opplevelsen på TV hjemme.

Det er enkelt å følge trinnene for å laste ned MKV-filer fra en filmnedlastingsside. Her tar vi Divxcrawler som et eksempel for å vise deg hvordan du gjør det.

Trinn 1. Skriv inn nøkkelordene for filmen du vil laste ned og klikk på "Søk nå"-knappen.

Søk film på Divxcrawler

Trinn 2. Klikk på "Last ned nå"-knappen på resultatsiden.

Bekreft å laste ned Movie Divxcrawler

Trinn 3. Et nytt vindu vil dukke opp for å bekrefte nedlastingen. Klikk på "Åpne"-knappen ved siden av "TeraBox Drive App" for å la Divxcrawler lagre filmen til TeraBox Drive først. (For noen nettsteder kan du få en direkte lenke for å lagre filmer på en datamaskin, uten å søke om skytjenester. Følg trinnene som det spesifikke nettstedet er instruert. )

Lagre film til TeraBox Drive Divxcrawler

Trinn 4. Etter å ha fått filmen på TeraBox, kan du åpne appen for å finne filen og klikke på "Last ned"-knappen for å lagre den på datamaskinen.

Last ned Divxcrawler MKV-film fra TeraBox til datamaskin

Vanlige spørsmål om nedlasting av MKV-filmer

Hvordan spiller jeg av MKV-videoer på datamaskinen min?

Enheter og programvare er avgjørende for å spille av MKV-videoer. De fleste moderne datamaskiner (Windows, Mac eller Linux) med en dual-core prosessor kan håndtere MKV-avspilling. Du kan ganske enkelt lagre MKV-filer på datamaskinen og åpne dem med den innebygde mediespilleren.

Noen standardspillere kan imidlertid slite med MKV-formatet. I slike tilfeller kan du prøve en tredjepartsspiller som VLC Media Player for bedre kompatibilitet og tilleggsfunksjoner.

Er det trygt å laste ned MKV-filmer?

Det avhenger av metoden du brukte for å få MKV-filer. Generelt er det trygt når du bruker en profesjonell videonedlaster som MovPilot All-in-One Video Downloader. Noen lag står bak disse verktøyene. De tilbyr regelmessige sikkerhetsoppdateringer, og du vil få teknisk støtte når det er nødvendig.

Nedlasting fra nettsteder kan imidlertid være risikabelt. Noen kan inneholde phishing-lenker, forsøk på å samle inn personlig informasjon eller omdirigere deg til potensielt skadelige sider. Derfor bør du slå på brannmuren og antivirusprogramvaren og være forsiktig med å oppgi personlig informasjon når du laster ned fra filmsider.

Konklusjon

Enten du er ny på MKV-nedlastinger eller leter etter en bedre løsning, gir de 2 metodene verdifull innsikt. Filmnedlastingssider er et godt valg for de som foretrekker en lett løsning. Det krever ingen installasjon og de fleste er gratis å bruke. Vanligvis kan du laste ned de nyeste HD MKV-filmene fra disse sidene fordi de har et bredt spekter av videokilder.

Hvis du skal laste ned streaming-videoer, anbefales det av sikkerhetshensyn å bruke en profesjonell videonedlaster. Disse verktøyene er vanligvis pålitelige og oppdateres regelmessig. MovPilot alt-i-ett videonedlaster er et så pålitelig alternativ. Med den kan du lagre favorittinnholdet ditt til MKV/MP4-filer for ubegrenset avspilling, uten å ofre lyd- og videokvalitet. Prøv det nå for å oppleve jevn og uanstrengt nedlasting fra populære strømmeplattformer!

MovPilot alt-i-ett videonedlaster

Last ned videoer fra strømmetjenester som kan spilles av på hvilken som helst enhet uten begrensninger.

cat-allinone