Denne sommeren tilbyr HBO Max et fantastisk utvalg av filmer og TV-serier, perfekt for å nyte innendørs og unnslippe varmen. Siden HBO Max tilbyr sin premium HD-streamingtjeneste gjennom ulike abonnementsalternativer, lurer du kanskje på hvilken plan som passer best for deg.

Denne anmeldelsen vil fokusere på HBO Max abonnement alternativer og gi tips om hvordan du får tilgang til gratis prøveversjon for å spare penger. Fortsett å lese for å finne ut mer!

Max vs. HBO Max

Max vs. HBO Max: Abonnementsoversikt

HBO Max, som ble lansert i mai 2020, er erstattet av Max fra og med 23. mai 2023. Max tilbyr tre abonnementsalternativer med varierende servicenivå, lik HBO Max.

Mens Max er det nye navnet, gir det samme innhold og priser som HBO Max. Eksisterende HBO Max-abonnenter ble overført til Max med de samme abonnementsprisene for å sikre at de beholdt tilgangen til det lagrede innholdet.

Hvor mye koster HBO Max-planer

For øyeblikket har Max tilbudt 3 forskjellige abonnementsplaner som brukerne kan velge. Du kan sjekke sammenligningstabellen nedenfor for bedre å lære forskjellene mellom disse 3 Max-planene tydeligere:

Max Planer Månedlig pris Årlig pris
Med annonser USD 9,99 USD 99,99
Annonsefri USD 16,99 USD 169,99
Ultimate annonsefri USD 20,99 USD 209,99

Hva er inkludert i HBO Max abonnementsplaner

Det bemerkes at alle Max-planer har tilgang til det samme HBO Max-videobiblioteket, og kan bruke abonnementstjenestene på alle støttede enheter uten forskjeller:

Hva spilles på Max

  • HBO-serier og filmer
  • Maks originaler
  • Noen tilgjengelige filmer og TV-serier lansert fra Warner Bros., DC, Cartoon Network, Wizarding World, Adult Swim, HGTV, Food Network, TLC, ID, Magnolia Network, Discovery, TCM, og så videre

Maks støttede enheter

  • Telefon eller nettbrett: Amazon Fire-nettbrett, Android-telefoner og -nettbrett, iOS-enheter (iPhone/iPad/iPod touch)
  • Datamaskiner (bruker max.com): PC, Mac, Google Chromebook
  • TV: Amazon Fire TV, Android TV, Apple TV, Cox-enhet, LG Smart TV, PlayStation, Roku, Samsung TV, VIZIO Smart TV, Xbox, Xumo TV, Xfinity X1 og Flex

Funksjoner for hver Max Plan

Bortsett fra likhetene ovenfor, vil hver Max-plan tilby fordeler som er litt forskjellige fra hverandre. Se på tabellen nedenfor for å finne ut hva de er:

Max Planer Tilgjengelige enheter Videokvalitet Nedlastingsfunksjon
Med annonser 2 enheter Full HD 1080P Utilgjengelig
Annonsefri 2 enheter Full HD 1080P 30 nedlastinger tilgjengelig
Ultimate annonsefri 4 enheter 4K UHD, Dolby Atmos, Dolby Vision og HDR 10 på utvalgte titler 100 nedlastinger tilgjengelig

Slik abonnerer du på HBO Max-planer

Hvis du har bestemt deg for å være en Max-abonnent, kan du følge trinnene nedenfor for å abonnere på HBO Max-medlemskap umiddelbart:

Trinn 1. Du må gå til HBO Max-plattformen uavhengig av hvilke enheter du bruker:

  • På telefon eller nettbrett/datamaskin: Gå til max.com i en nettleser.
  • På TV-enheter: Åpne den installerte Max-appen på smart-TV-en din direkte.

Trinn 2. Gå deretter til HBO Max sin produktseksjon. Her kan du velge Max-planen du vil abonnere på.

Trinn 3. Start deretter abonnementsprosessen ved å følge instruksjonene på skjermen for å fullføre betalingen. Når betalingen er vellykket, vil kontoen din bli overført til Max-abonnenten, og får lov til å nyte funksjonene levert for planen du har valgt.

Velg Maks Plan for å abonnere

Pengebesparende tips: Flere maksabonnementstilbud

I motsetning til andre strømmetjenesters abonnementsplaner, som vil tilby gratis prøveversjoner for nye brukere å prøve tjenestene deres før de faktisk betaler, tilbyr Max sjelden en gratis plan for å komme i gang. Det er imidlertid noen av sine bunter vil gi en kortsiktig HBO Max gratis prøveversjon som en forfremmelse. Hvis du trenger både HBO Max og tredjepartstjenester samtidig, kan slike abonnementsplaner være et tidsbesparende valg å vurdere:

  • Max + Prime Video 7-dagers gratis prøveversjon: Prime Video følger med Max, og tilbyr en 7-dagers gratis prøveperiode for abonnenter for å få tilgang til Max-kanalen uten å betale ekstra kostnader. Hvis du har abonnert på Prime-medlemskapet til USD 8,99/måned eller et Prime Video-abonnement til USD 14,99/måned, kan du få den gratis prøveperioden for henholdsvis Max's With Ads og Ad-Free-planer.

HBO Max på Prime

  • Max + Hulu 1-måneds gratis prøveperiode: For Hulu-abonnenter vil du få en 1-måneders Max gratis prøveversjon for å få tilgang til Max-kanalen, som er lagt til som et tillegg på Hulu for direkte tilgang. Når prøveversjonen er over, må du betale for ekstra USD 15,99/måned for å få tilgang til Max tilleggstjeneste i Hulu for å nyte HBO-videostrømming på plattformen.

HBO Max med Hulu

  • Maks 2-måneders gratis prøveversjon på DirecTV: HBO har også et samarbeid med DirecTV. Hvis du blir kunde hos DirecTV, vil det tilby deg en gratis 2-måneders Max gratis prøveperiode for å få tilgang til den avanserte strømmetjenesten uten kostnad. Etter at prøveperioden er over, må du fornye tjenesten til USD 15,99/måned i tillegg til DirecTVs abonnement for å fortsette å bruke HBO Max sine videoavspillingsfunksjoner.

Keep HBO Max Downloads Forever Before Free Trial Expires 🔥

Når du får den gratis prøveversjonen av Max-planen, kan du bruke denne perioden til å lagre dine favoritt HBO Max-filmer og -serier som vanlige videofiler før planen utløper. Videoer lastet ned i HBO Max-appen vil bli fjernet når planen avsluttes.

MovPilot HBO Max videonedlasting gjør dette enkelt å oppnå. Programvaren er innebygd med en innebygd HBO Max nettleser, slik at du kan søke direkte etter HBO-videoer uten appen, og deretter Last ned HBO Max i vanlig MP4 eller MKV-formater. Disse nedlastingene bevares full HD 1080P og Dolby Atmos 5.1 surroundlyd, lydspor og undertekster, noe som sikrer at du opprettholder den originale strømmeopplevelsen offline.

Nøkkelfunksjoner:

  • Bygg inn innebygd Max-spiller for å søke etter filmer og TV-serier du kan laste ned direkte.
  • Send ut videoer i MP4/MKV i full HD 1080P og original Dolby Atmos 5.1 surroundlyd uten tap.
  • Lagre originale lydspor og undertekster på språk som kildevideoene er gitt.
  • Batch-last ned lange HBO Max-videoer med 5 ganger raskere hastighet i grupper uten å kaste bort mye av tiden din.

Nå kan du også sjekke veiledningen nedenfor og følge de nedlastede HBO Max-videoene for å holde deg offline for alltid før den tidsbegrensede gratis prøveperioden avsluttes senere:

Trinn 1. Åpne MovPilot HBO Max Video Downloader og logg på med HBO Max-kontoen din. Deretter kan du søke etter HBO Max-videoer du vil laste ned direkte ved å bruke nettspilleren som er innebygd i programvaren.

Søk etter HBO Max Videos

Trinn 2. Klikk på "Innstilling"-knappen øverst til høyre for å justere videoinnstillingene, for eksempel "Videoformat", "Videokodek", "Lydspråk", "Subtitle Language" og også underteksttype før du starter videonedlastingen.

Juster videoinnstillinger før ripping

Trinn 3. Til slutt går du ganske enkelt tilbake til videoresultatsiden og klikker på "Last ned"-knappene for å lagre alle dine favoritt HBO Max-videoer offline umiddelbart.

Ripp HBO Max-videoer til HD MP4 offline

Avslutningsvis

For å få tilgang til HBO Max sitt fulle videobibliotek og nyte høykvalitets streaming, trenger du et Max-abonnement. Mens HBO Max tilbyr forskjellige planer, har den fortsatt begrensninger, for eksempel begrenset enhetstilgang og et begrenset antall offline nedlastinger knyttet til abonnementsperioden din.

For å unngå å miste favorittnedlastingene dine etter at du har kansellert Max-abonnementet, MovPilot HBO Max videonedlasting kan hjelpe deg å sikkerhetskopiere videoene dine uten utløp. Installer programvaren og start med gratis prøveversjon for å komme i gang!

MovPilot Max(HBO) videonedlaster

Last ned Max(HBO)-filmer og -serier for å se enkelt uten nett!

katt-hbo